Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Camdan assagi atliycam simdi ter bosaldii yemin ederimmm imdattt
Aaaa saçmalama lütfen :KK66: bişey olmaz. Forumu baştan sona okuyanlar görür sadece. Yeni Msj lar yazıldıkça, bunlar geride kalacak. Canını sıkma. Daha önce de böyle çok oldu, unutuldu gitti :KK66: boş ver, harika olmuşlar, tadını çıkar.

merhaba arkadaşlar aklım protez büyüklüğü konusunda çok karıştı.
29 ekimde ameliyat tarihi aldım.minyon bir yapım olduğundan ilk başlarda çok büyük protez istemiyorumdum ama burada okuduğum kadarıyla daha sonradan protezlerin küçüldüğü ve küçük protezin daha sonra beni memnun etmeyeceği kanısına vardım. forumda geçenlerde bir arkadaş ünlülerin protezleri ve büyüklükleri ile ilgili görsel fotoğraflar paylaşmış bunun gibi ışık tutacak görsel siteler var mı çünkü doktorumla konuşmaya gittiğimde bu bilgiler ışığında konuşmak istiyorum.
hatta o baktığım linkleri şimdi forumda bulamıyorum her gün o kadar çok yazı okuyorum ki nerde yazılıydı yerini bulamadım tekrar onların olduğu sayfaların linklerini de yazabilirseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar aklım protez büyüklüğü konusunda çok karıştı.
29 ekimde ameliyat tarihi aldım.minyon bir yapım olduğundan ilk başlarda çok büyük protez istemiyorumdum ama burada okuduğum kadarıyla daha sonradan protezlerin küçüldüğü ve küçük protezin daha sonra beni memnun etmeyeceği kanısına vardım. forumda geçenlerde bir arkadaş ünlülerin protezleri ve büyüklükleri ile ilgili görsel fotoğraflar paylaşmış bunun gibi ışık tutacak görsel siteler var mı çünkü doktorumla konuşmaya gittiğimde bu bilgiler ışığında konuşmak istiyorum.
hatta o baktığım linkleri şimdi forumda bulamıyorum her gün o kadar çok yazı okuyorum ki nerde yazılıydı yerini bulamadım tekrar onların olduğu sayfaların linklerini de yazabilirseniz çok sevinirim
Doktorunu iyi secersen ve beklentini anlatirsan o sana uygun olani sececektir. Benim gogus dokum vardi kafamda 330 ustu vardi 295 takti dr um gayet iri ve guzel oldular mesela daha buyugu rahatsz ederdi beni.

aslında çok abartı bir şey istemiyorum ama onca eziyet çekiyoruz sonradan mutsuz da olmak istemirum kilom 49 ilk başlarda 250cc gözüme büyük gelirken şimdi acaba 300cc den az olmasa mı diyorum

X