Atlattım cok şukur. Dun de evıme geldim. İyi ki de yaptırdım. Cok şükür rahatladım. Abim bile tebrik etti:))Ben ameliyatın 6.günündeyim) küçültme olsu
TebriklerAtlattım cok şukur. Dun de evıme geldim. İyi ki de yaptırdım. Cok şükür rahatladım. Abim bile tebrik etti:))
Tesekkür ederim:)))Tebrikler
Aynen bende senin gibi düşünüyodum forumu okumadan önce, şimdi 325 yuvarlak high profil takılacak hatta olursa daha büyüğü olsun bile dedim :))) kilom 43 bana sorarsan 300 den aşağı olmasın çünkü sizer koydu bana 325 ve 275 li kesinlikle 325 daha güzel durdu, bide benim dokumda çok yok öyleaslında çok abartı bir şey istemiyorum ama onca eziyet çekiyoruz sonradan mutsuz da olmak istemirum kilom 49 ilk başlarda 250cc gözüme büyük gelirken şimdi acaba 300cc den az olmasa mı diyorum
Merhaba ben dün oldum ameliyatı 350 bile deneyin kabulüm dedim doktoruma büyük istiyorum çinkü ama olmamış yayıldı kötü durdu dedi tamamen vücutla alakalı bi durym bana sorarsan , 300 takıldı bana doktoruma güveniyorum cidden kötü durmuştur vücuduna en iyi bu gitti dedi, o denemede sütyenin içine yerleştirilen bişey ne kadae büuük duracağını anlıyabiliyosyn 3d yle gösteren programlarda var benim doktorumdada vardı ama asıl sonuç ne pluyo ne sığıyo ameliyatta belli oluyo bunu bizzat yasamış oldumBende ayni dusunuyorum ama doktor almaz diyor peki doger kisilere nasil konuluyor aklim almiyor bir de sen nasil denedin canim 275 ve 325 i o kismini pek anlamadim oyle bir deneme sansim varsi diher gorusmede bende deneyim cunku anladigim kadariyla hemen hemen ayni kilolardayiz canim
gecmiş olsun canım agrısız acısız atlatırsın iyileşme surecini insallah.Merhaba ben dün oldum ameliyatı 350 bile deneyin kabulüm dedim doktoruma büyük istiyorum çinkü ama olmamış yayıldı kötü durdu dedi tamamen vücutla alakalı bi durym bana sorarsan , 300 takıldı bana doktoruma güveniyorum cidden kötü durmuştur vücuduna en iyi bu gitti dedi, o denemede sütyenin içine yerleştirilen bişey ne kadae büuük duracağını anlıyabiliyosyn 3d yle gösteren programlarda var benim doktorumdada vardı ama asıl sonuç ne pluyo ne sığıyo ameliyatta belli oluyo bunu bizzat yasamış oldum
Teşekkür ederim evdeyim şimdi ve daha iyiyimgecmiş olsun canım agrısız acısız atlatırsın iyileşme surecini insallah.
Teşekkür ederim evdeyim şimdi ve daha iyiyim
Merhaba canim cok gecmis olsun umarim ameliyattan sonrada her sey istedigin gibi olur beklentilerini karsilar ben bile acaba nasil durdu diye merak ediyorum kim bilir sen ne durumdasindir kim bilir ☺Merhaba ben dün oldum ameliyatı 350 bile deneyin kabulüm dedim doktoruma büyük istiyorum çinkü ama olmamış yayıldı kötü durdu dedi tamamen vücutla alakalı bi durym bana sorarsan , 300 takıldı bana doktoruma güveniyorum cidden kötü durmuştur vücuduna en iyi bu gitti dedi, o denemede sütyenin içine yerleştirilen bişey ne kadae büuük duracağını anlıyabiliyosyn 3d yle gösteren programlarda var benim doktorumdada vardı ama asıl sonuç ne pluyo ne sığıyo ameliyatta belli oluyo bunu bizzat yasamış oldum
ameliyat esnasında doktor 2-3 tane takıp denior canım hangisi iyi oluorsa onu yapıor benim boyum173 kilom 59 375 cc takıldı ben iri biriyim bana bile büyük durdu sen çok zayıfsın bence 325 büyük durabilir doktorun en iyisini bilir ona bırakBende ayni dusunuyorum ama doktor almaz diyor peki doger kisilere nasil konuluyor aklim almiyor bir de sen nasil denedin canim 275 ve 325 i o kismini pek anlamadim oyle bir deneme sansim varsi diher gorusmede bende deneyim cunku anladigim kadariyla hemen hemen ayni kilolardayiz canim
Gunaydin. Benim doktorum ist da.kesinlikkle Tavsiye ederim msj larima bakarsan gorursun adi geciyor. Doktor arastirdigimda 4.000 de gordum(ist disinda) 12.000 de su an ortalama 8.000 ve 10.000 arasi sanirimArkadaşlar istanbulda iyi bi dr tavsiye eder misiniz?? Şu an ameliyat fiyatları ortalama nedir :/
ben samed haririye yaptırdım bir arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim tavsiye ederim fiyatı görüşüp sorarsın burada yazanlar gibi astronomik değilArkadaşlar istanbulda iyi bi dr tavsiye eder misiniz?? Şu an ameliyat fiyatları ortalama nedir :/
Hizmet kalitesi ve kaliteli hizmete talep arttikca fiyat da yukselir. Ben 4.000 e yapan dr la da gorustum.ama bu bir kere olmasi gereken bisey.bence yapilacaksa butceyi biraz daha zorlayip garantiye almak lazim.ben samed haririye yaptırdım bir arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim tavsiye ederim fiyatı görüşüp sorarsın burada yazanlar gibi astronomik değil
12000de çok fazla ama bu insanları kazıklamaktır 4000de tabii ki çok ucuz bu işin oluru 5000-7000 arası ben araştırdığım zaman hep bu sonuçlar çıktı ortalama bir fiyata yaptırdım ..gidip 12000 veren kazıklanıyor kesinlikleHizmet kalitesi ve kaliteli hizmete talep arttikca fiyat da yukselir. Ben 4.000 e yapan dr la da gorustum.ama bu bir kere olmasi gereken bisey.bence yapilacaksa butceyi biraz daha zorlayip garantiye almak lazim.
artı benim doktorum 30 senelik bir cerrah ben de arkadaşımın silikonunu görüp gittim memnun kaldığım için de soran kişilere yazdım tabii ki birçok iyi dpktor var türkiyede mesela burun yaptırsam da barış çakıra giderim sanırım çok güzel burunlar yapmışHizmet kalitesi ve kaliteli hizmete talep arttikca fiyat da yukselir. Ben 4.000 e yapan dr la da gorustum.ama bu bir kere olmasi gereken bisey.bence yapilacaksa butceyi biraz daha zorlayip garantiye almak lazim.