- 19 Ağustos 2015
- 261
- 341
İzledim canımFotolarin gorunmuyo cnm .izlermisin beni
Aynen bende valla harikalar çünkü aman nazar değmesin
Kızlar cok teşekkür ederim 24 yıllık memesizligimin ardından bunları duymak harikaAynen bende valla harikalar çünkü aman nazar değmesin
Aman sorunsuz olsun canımKızlar cok teşekkür ederim 24 yıllık memesizligimin ardından bunları duymak harika
Insallah allah sizin güzel memelerinizi de gormeyi nasip ederAman sorunsuz olsun canım)
Amiiin inşallahInsallah allah sizin güzel memelerinizi de gormeyi nasip eder
Tsk cnm. Gayet guzel olmuslar.İzledim canım
Beni de izler misiniz?İzledim canım
Insallah allah sizin güzel memelerinizi de gormeyi nasip eder
İzliyorum canım:)Beni de izler misiniz?
Teşekkürler, gerçekten muhteşem olmuş...İzliyorum canım:)
Çook teşekkür ederim en guzelleri ve en sorunsuz süreçler sizin olsun insallahTeşekkürler, gerçekten muhteşem olmuş...
beni de izler misiniz ?İzliyorum canım:)
resim isteriz, bu arada kime ve nasıl bir yöntemle olacak ?Huhuu kızlar haftaya bugün bu saatlerde ameliyatım olmuş bitmiş olucak inşallah:))heyecan dorukta
İnşallahh sag salim olayım kurtulayımda istediginiz resim olsun:)devlet hastanesinde oluyorum canım ben kas altı yuvarlak meme altından olucakresim isteriz, bu arada kime ve nasıl bir yöntemle olacak ?
Hadi hayırlısı :) ben de gelecek ay olacağım. Heyecan dorukta. Olunca mutlaka yaz, hem moral olur :)İnşallahh sag salim olayım kurtulayımda istediginiz resim olsun:)devlet hastanesinde oluyorum canım ben kas altı yuvarlak meme altından olucak
Senin içinde hayırlısı inşallah canım..yazarım tabiki:)Hadi hayırlısı :) ben de gelecek ay olacağım. Heyecan dorukta. Olunca mutlaka yaz, hem moral olur :)