Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Cicilerlerle aran nasil yoksa fuzelerinlemi deseydim:))
Ben 8. Gunum deyim agridan eser yok sagima soluma yatmaya 5. Gun basladim
Ama doktorum yatma daha erken diyor, ama kendimi dipcik gibi iyi hissediyorum. surekli doktorumun sozunu unutup kaldigim yerden devam ediyorum ,ama sabirli olmaliyim sanirim.
Sende nasil surec.

Ben de sağıma soluma yatıyorum artık. Benim de agrım ve baskım ilk 2 gün oldu dedikleri gibi hiç öküz oturmadı en başından beri canım
Sevindim senin de güzel bir süreç geçirmene. Hatta ben şüphelenip doktoruma "emin misiniz kas altı olduguna kas zarı altı falan mı yaptınız" diye sormuştum ilk hafta ahah

Bende sadece 3 gun zorluk cektim 4 gun aaa hersey birden bitti ama ben cok korkaktim nazliydim nasilya dedim e ozaman biz superiz :)Masallah bize ozaman...Yada doktorlarimiz superdi:)

merhaba,ben yaklaşık 12 saat önce operasyon geçirdim.325 high profil takıldı. Sorum şu ki;zamanla küçülme durumu yaşanıyor mu?
Geçmiş olsun canım bana da aynı ölçü takıldı . Küçülme olmadı ben de, tam tersi sanki protez kasın baskısından kurtulup kendini göstermeye başladı

Bende sadece 3 gun zorluk cektim 4 gun aaa hersey birden bitti ama ben cok korkaktim nazliydim nasilya dedim e ozaman biz superiz :)Masallah bize ozaman...Yada doktorlarimiz superdi:)

Senin kaç cc canım? Fotoğrafların var mı?

Aynen maşallah maşallah ♡

biricik07 , cnm , sol üstte adının solunda 3 çizgi var altalta, onu tıkla , albümlere gir , foto ekle de beni de izle. Gizlilik ayarlarını yap. Izlediklerin görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…