- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
Geçmiş olsun canım zor kısmı atlatmışsın.Allah şifa versin:)Bende bugun oldum dik+protez..
Cicilerlerle aran nasil yoksa fuzelerinlemi deseydim:))İlk haftayı devirdim canım. Sabah ilk o katılık oluyor canım çünkü gece sağımıza solumuza dönemiyoruz
Ama sonra gün içinde toparlıyor. Arada hafif hafif ceryan üşütme ağrısı gibi ince iğneler saplanıyor bir de hareketlenince çok ögle oluyor ama genelde normalim sakin uslu uslu oturunca
Ama dün biraz yabancı müzik falan evde dans edeyim dedim gece memelerim sanki yerinden kendini atmak ister gibi ağrıdılar. Zor ikna ettim geri oturmalarına
Cicilerlerle aran nasil yoksa fuzelerinlemi deseydim:))
Ben 8. Gunum deyim agridan eser yok sagima soluma yatmaya 5. Gun basladim
Ama doktorum yatma daha erken diyor, ama kendimi dipcik gibi iyi hissediyorum. surekli doktorumun sozunu unutup kaldigim yerden devam ediyorum ,ama sabirli olmaliyim sanirim.
Sende nasil surec.
Bende sadece 3 gun zorluk cektim 4 gun aaa hersey birden bittiBen de sağıma soluma yatıyorum artık. Benim de agrım ve baskım ilk 2 gün oldu dedikleri gibi hiç öküz oturmadı en başından beri canım
Sevindim senin de güzel bir süreç geçirmene. Hatta ben şüphelenip doktoruma "emin misiniz kas altı olduguna kas zarı altı falan mı yaptınız" diye sormuştum ilk hafta ahah
Geçmiş olsun canımmerhaba,ben yaklaşık 12 saat önce operasyon geçirdim.325 high profil takıldı. Sorum şu ki;zamanla küçülme durumu yaşanıyor mu?
Bende sadece 3 gun zorluk cektim 4 gun aaa hersey birden bittiama ben cok korkaktim nazliydim nasilya dedim e ozaman biz superiz :)Masallah bize ozaman...Yada doktorlarimiz superdi:)
Anatomik 295 cc natrella damla ozelden atayim sanaSenin kaç cc canım? Fotoğrafların var mı?
Aynen maşallah maşallah ♡
Canımmmmm, nasıl oldun? Çoook geçmiş olsunBende bugun oldum dik+protez..
Anatomik 295 cc natrella damla ozelden atayim sana
Eki Görüntüle 1622331Bu ameliyat ertesi gunum
Eki Görüntüle 1622330
Buda iki gun onceki
Bu ameliyat ertesi gunum
Eki Görüntüle 1622330
Canım bu resmi herkes görüyor .... Albüm yap canım , sadece iZlediklerin görsün .Bu ameliyat ertesi gunum
Eki Görüntüle 1622330
Nasil kaldicammm imdatttCanım özelden atmamışsın direkt genel foruma atmışsın fotoğrafları
Yanlislikla ozelden gondericem diye buraya attim imdattttt nasil kaldircamCanım bu resmi herkes görüyor .... Albüm yap canım , sadece iZlediklerin görsün .
Kaldırmayı bilmiyorum ama bu her Msj da yeni sayfaya geçiliyor ya, kaybolur gider canım. Böyle paylaşanlar da oldu, sıkıntı olmadı , korkma.Nasil kaldicammm imdattt
Camdan assagi atliycam simdi ter bosaldii yemin ederimmm imdatttKaldırmayı bilmiyorum ama bu her Msj da yeni sayfaya geçiliyor ya, kaybolur gider canım. Böyle paylaşanlar da oldu, sıkıntı olmadı , korkma.