Sildim sanirim geri resimleri offf kalmadi insallahKaldırmayı bilmiyorum ama bu her Msj da yeni sayfaya geçiliyor ya, kaybolur gider canım. Böyle paylaşanlar da oldu, sıkıntı olmadı , korkma.
Aaaa saçmalama lütfenCamdan assagi atliycam simdi ter bosaldii yemin ederimmm imdattt
Canım çok güzel olmuşlar maşallahSildim sanirim geri resimleri offf kalmadi insallah
Sildim sildim gecti panik simdi guluyorum kendimee :)))Aaaa saçmalama lütfenbişey olmaz. Forumu baştan sona okuyanlar görür sadece. Yeni Msj lar yazıldıkça, bunlar geride kalacak. Canını sıkma. Daha önce de böyle çok oldu, unutuldu gitti boş ver, harika olmuşlar, tadını çıkar.
Şimdi dediğim şekilde bi albüm yap. Güvenlik ayarlarını yap sadece iZlediklerim görsün de. Beni de izle.Sildim sildim gecti panik simdi guluyorum kendimee :)))
Canm basarili gecti sukur diklestirme de oldu, agrilarim da iyi bekledigim kadar zorlanmadim ozelden resim atayim sanaCanımmmmm, nasıl oldun? Çoook geçmiş olsun
Ben albumu gizlik olarak duzenliyim evetŞimdi dediğim şekilde bi albüm yap. Güvenlik ayarlarını yap sadece iZlediklerim görsün de. Beni de izle.
Tamam canım... Çok sevindim iyi olmanaCanm basarili gecti sukur diklestirme de oldu, agrilarim da iyi bekledigim kadar zorlanmadim ozelden resim atayim sana
Gecmis olsun canim diklestirmen ne sekil oldu kac cc takildi bende merak ediyorum :)Canm basarili gecti sukur diklestirme de oldu, agrilarim da iyi bekledigim kadar zorlanmadim ozelden resim atayim sana
Teşekkür ederim umarım daha belirgin olur:))Geçmiş olsun canımbana da aynı ölçü takıldı . Küçülme olmadı ben de, tam tersi sanki protez kasın baskısından kurtulup kendini göstermeye başladı
Seracigim bende sana msj yazacaktim :) 295 cc dual plane takildi ama gayet iri duruyor. Diklestirmem lolipop oldu canimGecmis olsun canim diklestirmen ne sekil oldu kac cc takildi bende merak ediyorum :)
benimkinin aynısı merak ettim görüntüsünü, bana da atar mısın rica etsemAnatomik 295 cc natrella damla ozelden atayim sana
Kizlar beni izler misiniz bnde resim ataym. 295 natrella benmdebenimkinin aynısı merak ettim görüntüsünü, bana da atar mısın rica etsembu arada benimki mentor
izledim canım, sende albüm yap bakalım seninkine deKizlar beni izler misiniz bnde resim ataym. 295 natrella benmde
canım geçmiş olsun çok şükür atlattın foto bekliyoruzCanm basarili gecti sukur diklestirme de oldu, agrilarim da iyi bekledigim kadar zorlanmadim ozelden resim atayim sana
Doktorunu iyi secersen ve beklentini anlatirsan o sana uygun olani sececektir. Benim gogus dokum vardi kafamda 330 ustu vardi 295 takti dr um gayet iri ve guzel oldular mesela daha buyugu rahatsz ederdi beni.merhaba arkadaşlar aklım protez büyüklüğü konusunda çok karıştı.
29 ekimde ameliyat tarihi aldım.minyon bir yapım olduğundan ilk başlarda çok büyük protez istemiyorumdum ama burada okuduğum kadarıyla daha sonradan protezlerin küçüldüğü ve küçük protezin daha sonra beni memnun etmeyeceği kanısına vardım. forumda geçenlerde bir arkadaş ünlülerin protezleri ve büyüklükleri ile ilgili görsel fotoğraflar paylaşmış bunun gibi ışık tutacak görsel siteler var mı çünkü doktorumla konuşmaya gittiğimde bu bilgiler ışığında konuşmak istiyorum.
hatta o baktığım linkleri şimdi forumda bulamıyorum her gün o kadar çok yazı okuyorum ki nerde yazılıydı yerini bulamadım tekrar onların olduğu sayfaların linklerini de yazabilirseniz çok sevinirim