Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

hahah bir cc kardeşi daha hoşgeldin aramıza banada aynı senin gibi olmusdu 350 tasmıs 325 tam tıkk hayırlısı ve geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır sevindim senin adına :)
Hosbuldum cnm bnmkide high profil senkyle ayni :) bide daha fszla agrim olur sanmstm ama doktor merak etme olmaz bnm hastalarim cok agri cok cekmio dedi dogru demis :)

Sen dun aksam olmadin mi bana bi kere agri kesici yaptilar oda aksam 9da ama isteynce yapiolar bnde cok dayanlmaz agri yok
6 martta yaptılar ameliyatı telefonu ancak sabah alıp yazabildim. Bana bi kaç defa gece yaptılar iyi uyuyayım diye. Bu öğlene kadar 2 kere daha yaptılr. Şimdide evdeyim :)))

Hosbuldum cnm bnmkide high profil senkyle ayni :) bide daha fszla agrim olur sanmstm ama doktor merak etme olmaz bnm hastalarim cok agri cok cekmio dedi dogru demis :)
hhaha iyi bakalım canım iyileşince fotograflarına bakarız artık agrın olmamasına sevindim :) high profikl 325 cc candır ahahah :KK70:

6 martta yaptılar ameliyatı telefonu ancak sabah alıp yazabildim. Bana bi kaç defa gece yaptılar iyi uyuyayım diye. Bu öğlene kadar 2 kere daha yaptılr. Şimdide evdeyim :)))
Alla alla brn dun 8de ciktim amelyattan mesajlar atmisim 9 da ama kafam yerinde degildi pek bi kerede agri kesici yaptilar ben pek uyuyamadim sirt agrisindan sirt ustu hic uyuyamam:))

üsteki şişkinlik iniyo boyut olrak çok farketmiyo canım genelde meme dokusu olmayanlarda 85 86 cm falan oluyo yani görduklerim kişilerde
Aynen fuze gbi duruyi o deegil bn cok uykusuzum ama uyuyamiorum:))

ilk haliyle 1 ay sonraki hali bile çok farketcek canım sabır sabır :KK70: Meme uçlarını doktara sorsaydın bileiyorum ne desem yalan olur

Canim bir kac arkadasimla konustum, onlarda da meme uclari agrisi olmus 10-15 gun arasinda. Sabrediyorum ,sabrediyorum,da cok zor yaaa :KK51:

merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım ve göğşlerim sanki 3 çocuk doğurmuş gibi ...baya bi yere bakıyolar :KK43: ben meme dikleştirme ameliyetı olmak istiyorum hazır da bekarken ama çok korkuyorum da bi yandan bana yardımcı olabilir mi ameliyat olmuş arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok minnettar kalıcam

hahah bir cc kardeşi daha hoşgeldin aramıza banada aynı senin gibi olmusdu 350 tasmıs 325 tam tıkk hayırlısı ve geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır sevindim senin adına :)
Beni de izler misin??? Ben de ölçü konusunda kararsızım 300 üstünü merak ediyorum... Çooook teşekkürler cnm

evet canim 10 gunde inmeye basliyo ama biseye benzemeleri iki haftayi aliyo ben hafta hafta cektm koydum degisimi belli oluyo bakabikirsin aklinda bi fikirolur
İlk baştaki şişlik ve gerginlik ne kadar sürede geçiyor. Ve geçmesi için birşey yapabilirmiyim. Çok aşırı bir gerginlik var 
:KK43:( doktorum 10 gün izin verdi. Bu sürefe geçer umarımm.

Kızlar benim göğsümü sıkınca süt gelıyor emzırmeyı bırakalı 4 ay oldu mayısta amelıyat olmayı planlıyordum bı durumda seneye kalacak galıba mayısa kadar gecmezse, bır arkadaşım anlattı amelıyata gıren bir arkadaşının göğsunu açınca sut kanallarının açık oldugunu görüp silikonu koymadan dikmişler öyle birşey yaşamak istemıyorum

X