haahha diyorum ya mutluluk sebepleri onlarbide balkonette üstten memişler taşıyorya o görüntü çok hoşuma gidiyor açıp açıp bakıyorum vallaama dikkat etmek lazım çünkü kıyafetten de anlaşılıyor taştığı.şu an kış sıkıntı yok hırka falan örtüyo.
foto varmı sende merak ettm :)haahha diyorum ya mutluluk sebepleri onlardoğru dıyosun evet ama artık yaz gelsin yaa hayatımda ilk defa desteksiz bikini giyicem vlaaa
var canım izleyim seni bakfoto varmı sende merak ettm :)
son kez sennknide görym :):)var canım izleyim seni bak
hahah alemsinson kez sennknide görym :):)
off cok seksi fizikde iimiş senn bel ince fln maşallah kaç cc bide ne kdr oldu :)hahah alemsin
yani öle dik diri gögüs kmde varki bzde olsun buyuk olanarnkide sarkık oluyor malesef :)ama onu aresi var sütyenle topluosun ediosun bnce hc olmcgnı sarkık olsaydı daha iidigeçen gün abiye deniyordum çalışan kız yardım etmek için içeri girdi bi anda bende afalladım arkamı döndüm yandan görmüş haingöğüsleriniz silikonmu yoksa doğal mı dedi.acayip bozuldum bi an.silikon..çok mu belli oluyor dedim.yok akşama kadar yüz kişiyi giydiriyoruz hep sarkık cıvık oluyor genelde bayanların, sizinkiler incecik sütyenle bile diri duruyor dedi.çok beğendi o da yaptıracakmış hekesin memesine bakıyodu galiba silikonlu memeye denk gelirmiyim diye:-D üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım.şimdi bikiniyle de silikon olduğu belli olacak diye tedirginlik yaşayacağım.çok enteresan sadece eşim görmüştü ailem bile bilmiyor.satış görevlisi 2.gören oldu yakından
teşekkür ederim canım 325 cc benim 4 ay oldu ameliyat olalıoff cok seksi fizikde iimiş senn bel ince fln maşallah kaç cc bide ne kdr oldu :)
banada 325 cc takcak sanrm baya dolgun görünüyor aslında brzda bagırıo silikonum dye amannn o önemli değil dümdüz olmasndansa bagırsınteşekkür ederim canım 325 cc benim 4 ay oldu ameliyat olalı
o tedirginliği bende yasıyorum aslında ama bak kadın tam emın olamamıs direk silikon oldgunu anlasa sormazdı bile ama hakketten dogal memeler spor yapmayınca sarkık oluyr o yuzden hep spor yapalım kı eben spor yapıyorum memelerim ondan diri canuuum diyelimgeçen gün abiye deniyordum çalışan kız yardım etmek için içeri girdi bi anda bende afalladım arkamı döndüm yandan görmüş haingöğüsleriniz silikonmu yoksa doğal mı dedi.acayip bozuldum bi an.silikon..çok mu belli oluyor dedim.yok akşama kadar yüz kişiyi giydiriyoruz hep sarkık cıvık oluyor genelde bayanların, sizinkiler incecik sütyenle bile diri duruyor dedi.çok beğendi o da yaptıracakmış hekesin memesine bakıyodu galiba silikonlu memeye denk gelirmiyim diye:-D üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım.şimdi bikiniyle de silikon olduğu belli olacak diye tedirginlik yaşayacağım.çok enteresan sadece eşim görmüştü ailem bile bilmiyor.satış görevlisi 2.gören oldu yakından
hımmm aama suda var silikon meme hc görmediği için anlayamaz zaten bnce hani bz görsek anlarz artık burda uzmanlastıko tedirginliği bende yasıyorum aslında ama bak kadın tam emın olamamıs direk silikon oldgunu anlasa sormazdı bile ama hakketten dogal memeler spor yapmayınca sarkık oluyr o yuzden hep spor yapalım kı eben spor yapıyorum memelerim ondan diri canuuum diyelim
senin baktıgın fotoda buyuk duruyo çunku içimde destekli sutyen var öbürlerinde daha normal orantılı ben o desteklı suytyenli halını çok begenmedim normalde giymem yani zayıfım çok dikkat çekiyo kesinliklebanada 325 cc takcak sanrm baya dolgun görünüyor aslında brzda bagırıo silikonum dye amannn o önemli değil dümdüz olmasndansa bagırsınkme yaptrdın sen bu arada cdden bel ince olunca gögüs buyuk duruyo burda 325 olup daha küçüğünüde gördüm
hm anladm ama çıplakkende böle bitişikse süper hatta dahada iner diye düşünüorum bnde cok zayıfım ve dar gyerm hep o yuzden dıkkat cekerse yandık böle bile mal mal bakıolar :)senin baktıgın fotoda buyuk duruyo çunku içimde destekli sutyen var öbürlerinde daha normal orantılı ben o desteklı suytyenli halını çok begenmedim normalde giymem yani zayıfım çok dikkat çekiyo kesinliklebenim Bülent Tekerekoğlu yaptı memişlerimiii sagolsun
yok o kadar birleşik değil normal hali o push up sutyen ondn epey birleştrdi işte abartı buyuk durursa dikkat çeker boyun kilon meme altı ölcun kachm anladm ama çıplakkende böle bitişikse süper hatta dahada iner diye düşünüorum bnde cok zayıfım ve dar gyerm hep o yuzden dıkkat cekerse yandık böle bile mal mal bakıolar :)
hım cıplakkende bitişik dursun istiorum ben :) boy 1,65 klo 48 belim 65 kalça 90 meme altımı hiç bilmiorum inan bu zaman kdr ölçmek içimden gelmedi 60 flndr heralde belle aynı orantıda nerdeyse yada brz daha incediryok o kadar birleşik değil normal hali o push up sutyen ondn epey birleştrdi işte abartı buyuk durursa dikkat çeker boyun kilon meme altı ölcun kac
aynen şu totolarımızı bacaklarımızı karnımızı da serleştirmek lazım.yoksa düşünsene memeler sert toto jöle gibi kim yer yaniio tedirginliği bende yasıyorum aslında ama bak kadın tam emın olamamıs direk silikon oldgunu anlasa sormazdı bile ama hakketten dogal memeler spor yapmayınca sarkık oluyr o yuzden hep spor yapalım kı eben spor yapıyorum memelerim ondan diri canuuum diyelim
aynen bnm öle derdm yok yaa baya sıkı zaten hatat dediğim gibi kilo almasam bile çatlıyor oda snr bozucu :)aynen şu totolarımızı bacaklarımızı karnımızı da serleştirmek lazım.yoksa düşünsene memeler sert toto jöle gibi kim yer yaniibenim şu an eynen öyle yaza karar forma girmek gerek sen çok fitsin masallah
o fazla bitişik geliyo bana diger fotodaki normal dogal hallerini seviyorum benhım cıplakkende bitişik dursun istiorum ben :) boy 1,65 klo 48 belim 65 kalça 90 meme altımı hiç bilmiorum inan bu zaman kdr ölçmek içimden gelmedi 60 flndr heralde belle aynı orantıda nerdeyse yada brz daha incedir
haha sagol canım benimde çok yumuşaktı ben squat yapıyorm 2 aydır hakketten faydası var tavsiye ederim yaniaynen şu totolarımızı bacaklarımızı karnımızı da serleştirmek lazım.yoksa düşünsene memeler sert toto jöle gibi kim yer yaniibenim şu an eynen öyle yaza karar forma girmek gerek sen çok fitsin masallah