- 16 Kasım 2014
- 387
- 153
- 30
bu akşammı olucaksınn hadi hayırlısı duanlarım seninle insallah sende agrısız sızısız sorunsuz geçrirsin canımm :)banada dua edn alşamda ben olcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akşammı olucaksınn hadi hayırlısı duanlarım seninle insallah sende agrısız sızısız sorunsuz geçrirsin canımm :)banada dua edn alşamda ben olcam :)
aynen bu akşam inş le gecer bide pişman olmam inşş :)bu akşammı olucaksınn hadi hayırlısı duanlarım seninle insallah sende agrısız sızısız sorunsuz geçrirsin canımm :)
agrıları falan dusunme hiç onlar gelip gecici seyler memelerini gördugumde ıyıkı olmusum diceksinaynen bu akşam inş le gecer bide pişman olmam inşş :)
derinin esnekliğiyle alakalı canım eğer çok sıkıysa derin çatlak oluşabilir.benimki esnek olmasına rağmen ameliyattan çıktığımda derim gerginlikten parlıyordu balon gibi.ama çok şükür çatlamadı zamanla esniyor.Bi de ameliyattan önce memelere herhangi bir krem sürdünüz mü?bir anda büyüyen memelerde çatlak oluşabiliyor mu?
benimde öyleydi baya bildiğin parlıyordu sonra soyuldu derim ama şukur çatlama falan olmadıderinin esnekliğiyle alakalı canım eğer çok sıkıysa derin çatlak oluşabilir.benimki esnek olmasına rağmen ameliyattan çıktığımda derim gerginlikten parlıyordu balon gibi.ama çok şükür çatlamadı zamanla esniyor.
inşallah herşey istediğin gibi olur biter uyanırsın bide bakarsın memişli olmuşsun:)))bizi merakta bırakma canım sıkıntısız bir süreç diliyorum..banada dua edn alşamda ben olcam :)
banada dua edn alşamda ben olcam :)[/
Rabbim yardımcınız olsun ağrınız olmaz inş
tşk ederm haber vericem inş :)inşallah herşey istediğin gibi olur biter uyanırsın bide bakarsın memişli olmuşsun:)))bizi merakta bırakma canım sıkıntısız bir süreç diliyorum..
bide ilk 2 ay kazık gibiydi benimkiler yerlerinden oynamıyordu patlayacak gibi şimdi kımıl kımıllar maşallah yürürken hop hop hopluyolar vallabenimde öyleydi baya bildiğin parlıyordu sonra soyuldu derim ama şukur çatlama falan olmadı
bnmde cok sıkı etm var zayf olmama ragmen kilo almasam bile çatlama oluyor bacak kalçad fln inş smdi olmaz hiç aklıma gelmemişti bu doktor gergnliği cok hissedeceksn dern sert ve sıkı dediderinin esnekliğiyle alakalı canım eğer çok sıkıysa derin çatlak oluşabilir.benimki esnek olmasına rağmen ameliyattan çıktığımda derim gerginlikten parlıyordu balon gibi.ama çok şükür çatlamadı zamanla esniyor.
mutluluk sebeblerimiz yaa canlarım benım öyLe diyorum seviyorum onlarıbide ilk 2 ay kazık gibiydi benimkiler yerlerinden oynamıyordu patlayacak gibi şimdi kımıl kımıllar maşallah yürürken hop hop hopluyolar valla
hadi yaa öylemi ama ben kendime takıntı yaptım yaza kadar normal balenli sutyen takmıcam zaten evdeyken hiç takmıyorum dısarı cıktıgımdada balensiz takıyorumbide kızlar benden demesi 4 ayım dolduğunda ortası kalın balkonet sütyenler aldım onları kullanıyorum memişleri ortada topluyor sütyeni çıkardığım zaman bile gördümki memişler daha irileşmiş yakınlaşmış ve öne doğru daha çok profilim olmuş onu farkettim eskisine nazaran.tavsiye ediyorum
canım o zaman krem falan sor ..ne olursa olsun memişler için çekilen tüm sıkıntıya değer.sonrasında hissedilen duygu tarif edilemezbnmde cok sıkı etm var zayf olmama ragmen kilo almasam bile çatlama oluyor bacak kalçad fln inş smdi olmaz hiç aklıma gelmemişti bu doktor gergnliği cok hissedeceksn dern sert ve sıkı dedi
Benim çok gerildi derim ve çatlak oluştu 2 aylıkken, doktorum bebe yağı sür demişti. Geçti çok şükür..Bi de ameliyattan önce memelere herhangi bir krem sürdünüz mü?bir anda büyüyen memelerde çatlak oluşabiliyor mu?
sorym bi amelyattn sonra o zmncanım o zaman krem falan sor ..ne olursa olsun memişler için çekilen tüm sıkıntıya değer.sonrasında hissedilen duygu tarif edilemez
bende evdeyken salıyorum işteyken takıyorum..balenli takıyorum pentinin balkonet acayip rahat hiç hissetmiyorum bile.tabi balensiz daha rahat ama sıkıldım 4 aya kadar balensiz kullandımhadi yaa öylemi ama ben kendime takıntı yaptım yaza kadar normal balenli sutyen takmıcam zaten evdeyken hiç takmıyorum dısarı cıktıgımdada balensiz takıyorum
pentini sutyenleri rahat gerçekten ben seviyorum bide h&m de çok guzel sutyenler var ama hepsinde destek var o kötübende evdeyken salıyorum işteyken takıyorum..balenli takıyorum pentinin balkonet acayip rahat hiç hissetmiyorum bile.tabi balensiz daha rahat ama sıkıldım 4 aya kadar balensiz kullandım