Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Bi de ameliyattan önce memelere herhangi bir krem sürdünüz mü?bir anda büyüyen memelerde çatlak oluşabiliyor mu?
derinin esnekliğiyle alakalı canım eğer çok sıkıysa derin çatlak oluşabilir.benimki esnek olmasına rağmen ameliyattan çıktığımda derim gerginlikten parlıyordu balon gibi.ama çok şükür çatlamadı zamanla esniyor.

benimde öyleydi baya bildiğin parlıyordu sonra soyuldu derim ama şukur çatlama falan olmadı

bnmde cok sıkı etm var zayf olmama ragmen kilo almasam bile çatlama oluyor bacak kalçad fln inş smdi olmaz hiç aklıma gelmemişti bu doktor gergnliği cok hissedeceksn dern sert ve sıkı dedi

bide kızlar benden demesi 4 ayım dolduğunda ortası kalın balkonet sütyenler aldım onları kullanıyorum memişleri ortada topluyor sütyeni çıkardığım zaman bile gördümki memişler daha irileşmiş yakınlaşmış ve öne doğru daha çok profilim olmuş onu farkettim eskisine nazaran.tavsiye ediyorum

hadi yaa öylemi ama ben kendime takıntı yaptım yaza kadar normal balenli sutyen takmıcam zaten evdeyken hiç takmıyorum dısarı cıktıgımdada balensiz takıyorum

bnmde cok sıkı etm var zayf olmama ragmen kilo almasam bile çatlama oluyor bacak kalçad fln inş smdi olmaz hiç aklıma gelmemişti bu doktor gergnliği cok hissedeceksn dern sert ve sıkı dedi
canım o zaman krem falan sor ..ne olursa olsun memişler için çekilen tüm sıkıntıya değer.sonrasında hissedilen duygu tarif edilemez

hadi yaa öylemi ama ben kendime takıntı yaptım yaza kadar normal balenli sutyen takmıcam zaten evdeyken hiç takmıyorum dısarı cıktıgımdada balensiz takıyorum
bende evdeyken salıyorum işteyken takıyorum..balenli takıyorum pentinin balkonet acayip rahat hiç hissetmiyorum bile.tabi balensiz daha rahat ama sıkıldım 4 aya kadar balensiz kullandım

bende evdeyken salıyorum işteyken takıyorum..balenli takıyorum pentinin balkonet acayip rahat hiç hissetmiyorum bile.tabi balensiz daha rahat ama sıkıldım 4 aya kadar balensiz kullandım
pentini sutyenleri rahat gerçekten ben seviyorum bide h&m de çok guzel sutyenler var ama hepsinde destek var o kötü

bide balkonette üstten memişler taşıyorya o görüntü çok hoşuma gidiyor açıp açıp bakıyorum valla ama dikkat etmek lazım çünkü kıyafetten de anlaşılıyor taştığı.şu an kış sıkıntı yok hırka falan örtüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…