Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

ÇOk teşekkürler canım.O zaman şöyle diiim "vücuduma en uygun, en dolgun "

Doktor bey, muayenehanesinde bir kaç tane sizer denedi.İnan insanın hiç memesi olmayınca 150 cc de 250 cc de kocaman duruyor.Ama haklısın, vücudun kaldırabileceği en dolgun boyut olmalı.Tabi insanların gözüne batmayan

önemli olan vucudla orantılı olması bence en guzlı o oluyor

Zaten doktor,sen uzun boylu bi kadınsın sana takılan ölçü ile 155 ilk bi hastaya takılan ölçü aynı olamaz demişti.Demek bunu kastetmiş

Bi de ameliyattan önce memelere herhangi bir krem sürdünüz mü?bir anda büyüyen memelerde çatlak oluşabiliyor mu?

Ben 2 hamileliğimde de kalça,karın ve memelerime Phytolastil jel sürdüm.Hiç çatlağım olmadı.Acaba bu operasyon öncesi böyle birşey yapılabilir mi?

kesinlikle öyle demelisin sonra pişman olma benimd göğüs kafesim geniş degil ama 325 cc takıldı ve altı beni kesinlikle tatmin etmezdi
cnm bende senle aynı boyda kilodayım göğüs altı ölçün kaçtı acaba 325 cc kaç beden sütyen kullanılıyo

benim dumduzdu hic birsey kullsnmadim cok sukurde oyle catlama olmadi canim krem sor doktoruna gerek kullanirsa surersin bilemiyorum
Bi de ameliyattan önce memelere herhangi bir krem sürdünüz mü?bir anda büyüyen memelerde çatlak oluşabiliyor mu?
gogus alti olcum 70 canim dumduz memeeden 85 cm cikti 75C kup kullaniyorum suan
cnm bende senle aynı boyda kilodayım göğüs altı ölçün kaçtı acaba 325 cc kaç beden sütyen kullanılıyo

bunu ilk defa okuyorum emzirdiğim için avantajlı olabileceğim aklıma gelmemişti. bende ağrıdan çok korkuyorum. çocuklu olunca daha bir ürküyor insan :)))

ölçülerimiz aynı sayılır göğüs dokum çok az var çocuk emzirdim ama sarkmam çok olmadı. senden önce silikonlarımı taktırıcam inşallah bilgilendiririm süreçten.
bende olan arkadaşlardan destek ve bilgi bekliyorum çok bi vaktim kalmadı stress doluyum bol bol memnuniyet ve güzel meme fotoları görmek istiyorum. tabi iyileşme sürecini hızlı geçirenler tercihim :)))

Canım çok sağol.Sen nerede,nezaman,hangi doktora olacaksın inşallah?Ben de 2 çocuk emzirdim.Emzirmeden önce küçücük olan memelerim emzirdikten sonra kayboldu.Hala arıyoruz bulamadık

Canım çok sağol.Sen nerede,nezaman,hangi doktora olacaksın inşallah?Ben de 2 çocuk emzirdim.Emzirmeden önce küçücük olan memelerim emzirdikten sonra kayboldu.Hala arıyoruz bulamadık

Bu ayin sonu gibi dusunuyorum insallah. Oguz kilic'a yaptiricam. Esprin cok yerinde olmuş :))) aynenn :))
Sen gorustun mu hic doktorla ne dusunuyorsun? Cocuklarla nasıl olcak yaaa??

merhaba bende aranıza yeni katıldım sayılır : ). 6 mart cuma olucak benim ameliyatım. dr. fuat yüksel 275-300 cc kas altı olucak çok heyecanlıyım.

C
Bu ayin sonu gibi dusunuyorum insallah. Oguz kilic'a yaptiricam. Esprin cok yerinde olmuş :))) aynenn :))
Sen gorustun mu hic doktorla ne dusunuyorsun? Cocuklarla nasıl olcak yaaa??
canım ben yeni gördüm bu mesajı.Kızım 8 oğlum 3.5 yaşında.kız büyük de oğlana babam bakacak.Annemle babam yaşlılar ama elimizden geleni yaparız dediler.Senin de var mı çocuğun???

merhaba bende aranıza yeni katıldım sayılır : ). 6 mart cuma olucak benim ameliyatım. dr. fuat yüksel 275-300 cc kas altı olucak çok heyecanlıyım.
şimdi ameliyattasınıdır veya olmussundur veya olcaksındır bilemiyorum artık insallah agrısız sızısız geçirirsin canım geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…