evet bende başlıcam inşhaha sagol canım benimde çok yumuşaktı ben squat yapıyorm 2 aydır hakketten faydası var tavsiye ederim yani
walal bilmiom işte hc ölçmedm ama doktora ben kaç cup ım dır dedim a değil aa flnsndır dedio fazla bitişik geliyo bana diger fotodaki normal dogal hallerini seviyorum benbenm alt ölçüm 70 cm kız ne 60 ı
başla başla tembellik yok o diri memelere sıkı v dik popo yakısırevet bende başlıcam inş
hahah bendensin AAwalal bilmiom işte hc ölçmedm ama doktora ben kaç cup ım dır dedim a değil aa flnsndır dedi
işte blemiorum hiç ölçmedm moralm bozuluyo dyehahah bendensin AAcup meme ölçun oluyor ama benim dediğim meme altı ölçüsü
meme altının morel bozcak bişeyi yok asıl morel bozan cup meme ölçusuişte blemiorum hiç ölçmedm moralm bozuluyo dyeDDD
anladım cnmda ben memeyle ilgili hiç bi ölçüm yapmamısım iştee bi kere süteyn üstünden ölçtüm braz bastırarak sanrm 70 fl n cıkmıstımeme altının morel bozcak bişeyi yok asıl morel bozan cup meme ölçusueskidendi tabi ooo
artık sen yarın hem meme altını hemde meme ölçücü mutlu bir şekilde ölçersin canııımanladım cnmda ben memeyle ilgili hiç bi ölçüm yapmamısım iştee bi kere süteyn üstünden ölçtüm braz bastırarak sanrm 70 fl n cıkmıstıDDD
aynen yalnız foto yuklemeyide bi ögrenymde surayaartık sen yarın hem meme altını hemde meme ölçücü mutlu bir şekilde ölçersin canııım
basit o yardımcı oluruz sen hayırlısıyla olda ameliyatını canım iyi haberlerini bekliyorumaynen yalnız foto yuklemeyide bi ögrenymde suraya
tsk inş ii haberlerle gelicembasit o yardımcı oluruz sen hayırlısıyla olda ameliyatını canım iyi haberlerini bekliyorum
C
canım ben yeni gördüm bu mesajı.Kızım 8 oğlum 3.5 yaşında.kız büyük de oğlana babam bakacak.Annemle babam yaşlılar ama elimizden geleni yaparız dediler.Senin de var mı çocuğun???
merhaba bende aranıza yeni katıldım sayılır : ). 6 mart cuma olucak benim ameliyatım. dr. fuat yüksel 275-300 cc kas altı olucak çok heyecanlıyım.
hadi hayırlısı olsun canım. güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canım biz denınle aynı durumdayız ya napcax bizbır de ben çalışıyorum 10 gun tapor alıp işe dönmem gerek başıma ne gelecegını bılmedıgım için karar veremıyorum bazıları 2 3 hafta agrı çekmiş sezaryanden daha mı zor ne2,5 yaşında bir oğlum var. naapcam bilmiyorum. 5 gün eşim bakacak sonrası ????
Canım biz denınle aynı durumdayız ya napcax bizbır de ben çalışıyorum 10 gun tapor alıp işe dönmem gerek başıma ne gelecegını bılmedıgım için karar veremıyorum bazıları 2 3 hafta agrı çekmiş sezaryanden daha mı zor ne
Sen ne zaman dusunuyorsun benımde ılk sezaryende zor olmuştu ıkıncısı epıdural olmuştu onda hiç zorlanmadım bilemıyorum ki sezaryende kolay bır amelıyat degıl kı 8 tabaka derın kesiliyor dikiliyor ama bu daha zor dıyolar offgCanım işe dönmekte sıkıntı olacağını sanmıyorum ama çocuk işi sıkıntı. ben sezeryanda hiç sıkıntı yaşamamıştım. ağrım sızım hiç olmamıştı. inşallah buda öyle geçer ama zor gibi...
Sen ne zaman dusunuyorsun benımde ılk sezaryende zor olmuştu ıkıncısı epıdural olmuştu onda hiç zorlanmadım bilemıyorum ki sezaryende kolay bır amelıyat degıl kı 8 tabaka derın kesiliyor dikiliyor ama bu daha zor dıyolar offg
Kızlar bu konuda sadece küçük çocuğu olanlar bize yardımcı olabilir?kucağa alırken nasıl olacak???offff((
Canım herkese tek tek söylüyorum ama ne yapim beni izlermisiniz bend evlatları merak ediyorumgeçen gün abiye deniyordum çalışan kız yardım etmek için içeri girdi bi anda bende afalladım arkamı döndüm yandan görmüş haingöğüsleriniz silikonmu yoksa doğal mı dedi.acayip bozuldum bi an.silikon..çok mu belli oluyor dedim.yok akşama kadar yüz kişiyi giydiriyoruz hep sarkık cıvık oluyor genelde bayanların, sizinkiler incecik sütyenle bile diri duruyor dedi.çok beğendi o da yaptıracakmış hekesin memesine bakıyodu galiba silikonlu memeye denk gelirmiyim diye:-D üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlamadım.şimdi bikiniyle de silikon olduğu belli olacak diye tedirginlik yaşayacağım.çok enteresan sadece eşim görmüştü ailem bile bilmiyor.satış görevlisi 2.gören oldu yakından
Canım sende izlermisin beni eski ve yeni hali varsa bakmak icinteşekkür ederim canım 325 cc benim 4 ay oldu ameliyat olalı