Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

o fazla bitişik geliyo bana diger fotodaki normal dogal hallerini seviyorum ben benm alt ölçüm 70 cm kız ne 60 ı
walal bilmiom işte hc ölçmedm ama doktora ben kaç cup ım dır dedim a değil aa flnsndır dedi

meme altının morel bozcak bişeyi yok asıl morel bozan cup meme ölçusu eskidendi tabi ooo
anladım cnmda ben memeyle ilgili hiç bi ölçüm yapmamısım iştee bi kere süteyn üstünden ölçtüm braz bastırarak sanrm 70 fl n cıkmıstı DDD

anladım cnmda ben memeyle ilgili hiç bi ölçüm yapmamısım iştee bi kere süteyn üstünden ölçtüm braz bastırarak sanrm 70 fl n cıkmıstı DDD
artık sen yarın hem meme altını hemde meme ölçücü mutlu bir şekilde ölçersin canııım

C
canım ben yeni gördüm bu mesajı.Kızım 8 oğlum 3.5 yaşında.kız büyük de oğlana babam bakacak.Annemle babam yaşlılar ama elimizden geleni yaparız dediler.Senin de var mı çocuğun???

2,5 yaşında bir oğlum var. naapcam bilmiyorum. 5 gün eşim bakacak sonrası ????

hadi hayırlısı olsun canım. güzel haberlerini bekliyoruz :)
2,5 yaşında bir oğlum var. naapcam bilmiyorum. 5 gün eşim bakacak sonrası ????
Canım biz denınle aynı durumdayız ya napcax bizbır de ben çalışıyorum 10 gun tapor alıp işe dönmem gerek başıma ne gelecegını bılmedıgım için karar veremıyorum bazıları 2 3 hafta agrı çekmiş sezaryanden daha mı zor ne

Canım işe dönmekte sıkıntı olacağını sanmıyorum ama çocuk işi sıkıntı. ben sezeryanda hiç sıkıntı yaşamamıştım. ağrım sızım hiç olmamıştı. inşallah buda öyle geçer ama zor gibi...

Sen ne zaman dusunuyorsun benımde ılk sezaryende zor olmuştu ıkıncısı epıdural olmuştu onda hiç zorlanmadım bilemıyorum ki sezaryende kolay bır amelıyat degıl kı 8 tabaka derın kesiliyor dikiliyor ama bu daha zor dıyolar offg

offff ((

Canım herkese tek tek söylüyorum ama ne yapim beni izlermisiniz bend evlatları merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…