- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle öyle demelisin sonra pişman olma benimd göğüs kafesim geniş degil ama 325 cc takıldı ve altı beni kesinlikle tatmin etmezdiÇOk teşekkürler canım.O zaman şöyle diiim "vücuduma en uygun, en dolgun "
Evet aynen :)ÇOk teşekkürler canım.O zaman şöyle diiim "vücuduma en uygun, en dolgun "
Doktor bey, muayenehanesinde bir kaç tane sizer denedi.İnan insanın hiç memesi olmayınca 150 cc de 250 cc de kocaman duruyor.Ama haklısın, vücudun kaldırabileceği en dolgun boyut olmalı.Tabi insanların gözüne batmayan
cnm bende senle aynı boyda kilodayım göğüs altı ölçün kaçtı acaba 325 cc kaç beden sütyen kullanılıyokesinlikle öyle demelisin sonra pişman olma benimd göğüs kafesim geniş degil ama 325 cc takıldı ve altı beni kesinlikle tatmin etmezdi
gogus alti olcum 70 canim dumduz memeeden 85 cm cikti 75C kup kullaniyorum suanBi de ameliyattan önce memelere herhangi bir krem sürdünüz mü?bir anda büyüyen memelerde çatlak oluşabiliyor mu?
cnm bende senle aynı boyda kilodayım göğüs altı ölçün kaçtı acaba 325 cc kaç beden sütyen kullanılıyo
Göğsünüze taş oturmuş gibi derlerya hani :) öyle birşey işte.. Ama dayanılmayacak,çok ağrısı olan birşey değil yani Ilk bir iki hafta kendiniz yatıp kalkamazsınız mesela. Birinin sırtınızdan tutup kaldırması gerekir.. Sırtınızda sürekli sırtüstü yatmaktan ağrıyacaktır..
Emzirmiş,meme dokusu gevşemiş,azda olsu dokusu olanlar süreci daa rahat atlatıyor sanırım..
Arkadaşlar inş ben de Haziran'da olacağım.Boyum 176 kilom 61.Doğal bi görüntü istediğimi söyledim.275cc civarı deneriz dedi doktorum.Ben gibi uzun boylular hep 300 üzeri cclerden bahsediyor da kafam karıştı.Bu arada hiç memem yok.Dümdüzüm.
Canım çok sağol.Sen nerede,nezaman,hangi doktora olacaksın inşallah?Ben de 2 çocuk emzirdim.Emzirmeden önce küçücük olan memelerim emzirdikten sonra kayboldu.Hala arıyoruz bulamadık
canım ben yeni gördüm bu mesajı.Kızım 8 oğlum 3.5 yaşında.kız büyük de oğlana babam bakacak.Annemle babam yaşlılar ama elimizden geleni yaparız dediler.Senin de var mı çocuğun???Bu ayin sonu gibi dusunuyorum insallah. Oguz kilic'a yaptiricam. Esprin cok yerinde olmuş :))) aynenn :))
Sen gorustun mu hic doktorla ne dusunuyorsun? Cocuklarla nasıl olcak yaaa??
sende cuma olanlar kervanına katıldınmerhaba bende aranıza yeni katıldım sayılır : ). 6 mart cuma olucak benim ameliyatım. dr. fuat yüksel 275-300 cc kas altı olucak çok heyecanlıyım.
şimdi ameliyattasınıdır veya olmussundur veya olcaksındır bilemiyorum artık insallah agrısız sızısız geçirirsin canım geçmiş olsun :)merhaba bende aranıza yeni katıldım sayılır : ). 6 mart cuma olucak benim ameliyatım. dr. fuat yüksel 275-300 cc kas altı olucak çok heyecanlıyım.
banada dua edn alşamda ben olcam :)şimdi ameliyattasınıdır veya olmussundur veya olcaksındır bilemiyorum artık insallah agrısız sızısız geçirirsin canım geçmiş olsun :)