Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

merhabalar , bende giresun devlet hastanesinde dr. ömer ekin in sihirli elleriyle bu operasyonu geçirdim. .250 cc kas üstüne takıldı diren kullanılmadı göğüslerimde morarma olmadı ve 3. günde taburcu oldum bugün 14. günümdeyim ve çok rahatım. operasyon herşey dahil bana 3500 tl e mal oldu. tabii batmandan giresun a gidip gelme hariç ama totalde soracak olursanız 4000 i geçmedi :KK66:

Merhaba haftaya ameliyat olacağim, uyumaktan ve uyanmaktan acayip korkuyorum. Uyanınca bir anda çok büyük bir acı ve ağrı oluyor mu ???
Narkoz alıp uymak çok hoşuma gidiyor benim :)) Bağımlı oldum sanırım :p
Hayır,uyandığınızda çok büyük bir ağrınız olmuyor.Zaten ağrı kesiciler hemen yapılıyor.. Narkozun etkisi ile üşüme titreme oluyor,kendinizi istem dışı kasıyorsunuz.. Yapılan ağrı kesici hemen rahatlatıyor sizi ve çok güzel uyuyorsunuz tekrar :KK66: Baskı hissi ve gerginlik oluyor.Kollarınızı kullanmak zor oluyor o kadar :KK66:
Ağrı eşigide biraz kişisel bir durum aslında. Hiç ağrı yaşamayan,çok rahat süreci geçiren arkadaşlarımızda var. Öldüm bittim yazanlarda var..

Hmm.. Yazdıklarınızı tek tek düşünerek okudum.. Teşekkürler çok.. Ameliyat olan arkadaşlar burda bizim gibi olmayanlar için çok önemli ve değerliler.. Canımızı emanet ediyoruz.. Baskı hissi mesela ben elimle kendi kendimi sanki öyleymiş gibi sıkıyorum tepkimi ölçmek için öyle bişey mi acaba ? : ))

Hmm.. Yazdıklarınızı tek tek düşünerek okudum.. Teşekkürler çok.. Ameliyat olan arkadaşlar burda bizim gibi olmayanlar için çok önemli ve değerliler.. Canımızı emanet ediyoruz.. Baskı hissi mesela ben elimle kendi kendimi sanki öyleymiş gibi sıkıyorum tepkimi ölçmek için öyle bişey mi acaba ? : ))
Göğsünüze taş oturmuş gibi derlerya hani :) öyle birşey işte.. Ama dayanılmayacak,çok ağrısı olan birşey değil yani :KK66: Ilk bir iki hafta kendiniz yatıp kalkamazsınız mesela. Birinin sırtınızdan tutup kaldırması gerekir.. Sırtınızda sürekli sırtüstü yatmaktan ağrıyacaktır..
Emzirmiş,meme dokusu gevşemiş,azda olsu dokusu olanlar süreci daa rahat atlatıyor sanırım..

İnanın uyanıncaki ağrıyı falan bir kenara atın, ben o ağrıdan değil de sürekli sırt üstü yataktan sırtım tutulduğu için ağlamıştım. Baskı bende çok oldu çünkü meme dokum olmadığı için protez konulunca aşırı bir gerilme oldu. Dayanılmayacak şeyler değil. Zaten en zor dönemi ilk hafta, sonra yavaşça iyileşmeye başlıyorsunuz.

Akadaşlar teşekkür ederim, doktorumla anlaştık, normalde en fazla 2 cm meme dokusu olanlara kas üstü yapılabiliniyor muş bende 3 cm çıktı. Kas üstü 300 cc yuvarlak diye karar verdik. Boyum 1.75 kilom 55 omuzlarım falan geniştir, ne düşünürsünüz sizce yuvarlak ve kas üstü top gibi olur mu yoksa fiziğim kaldırır mı ?

Akadaşlar teşekkür ederim, doktorumla anlaştık, normalde en fazla 2 cm meme dokusu olanlara kas üstü yapılabiliniyor muş bende 3 cm çıktı. Kas üstü 300 cc yuvarlak diye karar verdik. Boyum 1.75 kilom 55 omuzlarım falan geniştir, ne düşünürsünüz sizce yuvarlak ve kas üstü top gibi olur mu yoksa fiziğim kaldırır mı ?
Üst kısmında özellikle yeterli meme dokun varsa protezi iyi saklayabilir.. Ama yeterli doku olması gerekiyor tabi yoksa zamanla protezin kenarlarını hissedebilirsin,mesela bir sene sonra falan.. Doktorun risk yok derse yoktur,dual planda örnegin üst kısım sadece kasın altına koyuluyor alt kısım kasın üzerinde oluyor.. Bir nevi Kad altı ile aynı sayılır.. Bunu konuyu iyice konuşun tabi,sonradan sorun olmasın .. Rahat ve keyifli süreçler geçir :KK66: Hayırlı olsun kararın,güzel haberlerini bekliyoruz artık :KK66:

Üst kısmında özellikle yeterli meme dokun varsa protezi iyi saklayabilir.. Ama yeterli doku olması gerekiyor tabi yoksa zamanla protezin kenarlarını hissedebilirsin,mesela bir sene sonra falan.. Doktorun risk yok derse yoktur,dual planda örnegin üst kısım sadece kasın altına koyuluyor alt kısım kasın üzerinde oluyor.. Bir nevi Kad altı ile aynı sayılır.. Bunu konuyu iyice konuşun tabi,sonradan sorun olmasın .. Rahat ve keyifli süreçler geçir :KK66: Hayırlı olsun kararın,güzel haberlerini bekliyoruz artık :KK66:

Teşekkür ederim arkadaşım, senin kas üstü müydü kas altı mıydı?

aynı boyda ve kilodayız benim kas altı 325 cc yuvarlak takıldı hiç dokum yoktu amabenım doktorun kas üstü diyorsa vardır bildiği canım

Anladım arkadaşım peki çok ağrın oldu mu?
hayır benim agrım olmadı sadece göğüslerime öküz oturmus hissi felaket :KK70: birde yataktan doğrulmak çok zorladı beni onun dısıdnda göğs agrım olmadı ama kişiden kişiye değişiyo tabi

hayır benim agrım olmadı sadece göğüslerime öküz oturmus hissi felaket :KK70: birde yataktan doğrulmak çok zorladı beni onun dısıdnda göğs agrım olmadı ama kişiden kişiye değişiyo tabi

:)) baskıyı diyorsun dimi.. ah çarşamba günü bana hangi öküz oturacak bakalım, triplerdeyiiim : )...

:)) baskıyı diyorsun dimi.. ah çarşamba günü bana hangi öküz oturacak bakalım, triplerdeyiiim : )...
aynen baskı gerginlik ve sporcu sutyenın aşırı sıkması amaa hiççç düsünme herşeye değiyo valahi iyiki olmuşum diceksin hayırlısı ve geçmiş olsun şimdiden :)

Arkadaşlar inş ben de Haziran'da olacağım.Boyum 176 kilom 61.Doğal bi görüntü istediğimi söyledim.275cc civarı deneriz dedi doktorum.Ben gibi uzun boylular hep 300 üzeri cclerden bahsediyor da kafam karıştı.Bu arada hiç memem yok.Dümdüzüm.

Göğüs kafesim dar olduğu için meme uçları yana bakıyormuş.Biraz ayrık olacaklar galiba.Büyük cc olursa daha mı ayrık durur acaba?

Arkadaşlar inş ben de Haziran'da olacağım.Boyum 176 kilom 61.Doğal bi görüntü istediğimi söyledim.275cc civarı deneriz dedi doktorum.Ben gibi uzun boylular hep 300 üzeri cclerden bahsediyor da kafam karıştı.Bu arada hiç memem yok.Dümdüzüm.
Doğal deyip de ameliyat olanlar genelde sonrasında çok küçük oldu diyorlar. Doğal demeyin, vücuduma uyacak en büyük deyin bence.. Bunu hep söylüyorum burda..

X