- 14 Ocak 2014
- 276
- 75
- 34
Geçmiş olsun canım kime oldun?Merhabalar bende bugün ameliyatımı oldum.345cc koymuş doktorum şu an evdeyim ve iyiyim ama Ağrı kesicilerin etkisi geçince ne olur bilmiyorum::)))))))
Evet canım kasaltı ve koltukaltından girildiği için hareketlerim kısıtlı ama iyiyim çok şükür ve hala inanamıyorumLibra72 yardımların için teşekkür ederim. 345 cc koymuş doktorum ama korktuğum gibi büyük durmuyor gerçi daha tam bakamadım ama üstte bantlarda var.koltukaltı şu an iyiyiyim ama kollarımı kaldırmadan hareket ediyorum. Doktorum Volkan Tayfur bu arada.
Birşey değil canımLibra72 yardımların için teşekkür ederim. 345 cc koymuş doktorum ama korktuğum gibi büyük durmuyor gerçi daha tam bakamadım ama üstte bantlarda var.koltukaltı şu an iyiyiyim ama kollarımı kaldırmadan hareket ediyorum. Doktorum Volkan Tayfur bu arada.
Canim tekrar gecmis olsun harikasin :) hangi hastanede oldun? Bir de anestezi nasıl acaba bilgi verebilirmisin? Ben de olacagim da yakin zamandaLibra72 yardımların için teşekkür ederim. 345 cc koymuş doktorum ama korktuğum gibi büyük durmuyor gerçi daha tam bakamadım ama üstte bantlarda var.koltukaltı şu an iyiyiyim ama kollarımı kaldırmadan hareket ediyorum. Doktorum Volkan Tayfur bu arada.
Geçmiş olsun, hergün daha iyi olacaksın. 345cc koltukaltı salinmi jelmi? Koltukaltindan sadece sıvı protez yapiliyor yada protez çok büyük olmama şartiyla yapiliyor biliyordum. Detaylari merak ettim.Libra72 yardımların için teşekkür ederim. 345 cc koymuş doktorum ama korktuğum gibi büyük durmuyor gerçi daha tam bakamadım ama üstte bantlarda var.koltukaltı şu an iyiyiyim ama kollarımı kaldırmadan hareket ediyorum. Doktorum Volkan Tayfur bu arada.
Jel protez canım bende ilk başlarda okuduklarımdan öyle biliyordum.Hatta koltukaltını hiç düşünmüyordum ama sonra fikrim değişti izler koltukaltında katlantı yerinde kalacak.umarım belli olmaz daha koltukaltındaki bantlarım çıkmadı yarın çıkacak bugün drenlerin çıktı.ağrı değil ama baskı hissi çok.kendim yatıp kalkamıyorum korkuyorum birşey olacak diye.bugün aynada ilk defa baktım çok gergin ve büyük göründü umarım yumuşayınca daha iyi görünür herkes büyük istiyor ama ben dışardan çok belli olsun istemiyorum kimsede bilmiyor eşimden ve yakın bir arkadaşımdan başka.Geçmiş olsun, hergün daha iyi olacaksın. 345cc koltukaltı salinmi jelmi? Koltukaltindan sadece sıvı protez yapiliyor yada protez çok büyük olmama şartiyla yapiliyor biliyordum. Detaylari merak ettim.
Herşey gönlünce olur inşallah.
kremden memnunmusun ben bi değişiklik göremedm bide jel bi değişik yayılan birşey degil gıcıgım o kremeKremi kullanmaya başlamak için önce kabukların tamamen düşmesi gerekiyor.ben sabah akşam xeragel sürüyorum.
İyileşmem iyi gidiyor ama bunda kremin faydası ne kadar,kullanmasam nasıl olurdu bilemiyorum.içim rahat etmediği için kullanıyorum.3-6 ay kadar da kullanılacakmışkremden memnunmusun ben bi değişiklik göremedm bide jel bi değişik yayılan birşey degil gıcıgım o kreme
bende aynısını kullanıyorumda ondan merak ettim kullalımda insallah silikleşir izlerimizİyileşmem iyi gidiyor ama bunda kremin faydası ne kadar,kullanmasam nasıl olurdu bilemiyorum.içim rahat etmediği için kullanıyorum.3-6 ay kadar da kullanılacakmış
Merhabalar koltukaltından kasaltı ameliyat olanlar varsa ne zaman kendim yatıp kalkabileceğim normalde ağrı hissetmiyorum ama yatıp kalkarken çok zorlanıyorum eşim yardım etmezse kendim kalkamıyorum.ameliyat gününü saymazsak bugün 3.günüm.
Canım,4.gün benim rahatlamaya başladığım gündü.o güne kadar benim ağrım da vardı.ilk defa o gün kendi başıma yatıp kalkmaya başladım ve büyük rahatlama hissettim.sonrası çok hızlı düzeliyor zatenMerhabalar koltukaltından kasaltı ameliyat olanlar varsa ne zaman kendim yatıp kalkabileceğim normalde ağrı hissetmiyorum ama yatıp kalkarken çok zorlanıyorum eşim yardım etmezse kendim kalkamıyorum.ameliyat gününü saymazsak bugün 3.günüm.
İnşallah canım.ben ümitliyimbende aynısını kullanıyorumda ondan merak ettim kullalımda insallah silikleşir izlerimiz