Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhabalar bende bugün ameliyatımı oldum.345cc koymuş doktorum şu an evdeyim ve iyiyim ama Ağrı kesicilerin etkisi geçince ne olur bilmiyorum::)))))))
Gecmis olsun X xdafnex gunden gune daha iyi olacaksin hic merak etme
Kas altimi oldu ?

Libra72 yardımların için teşekkür ederim. 345 cc koymuş doktorum ama korktuğum gibi büyük durmuyor gerçi daha tam bakamadım ama üstte bantlarda var.koltukaltı şu an iyiyiyim ama kollarımı kaldırmadan hareket ediyorum. Doktorum Volkan Tayfur bu arada.

Evet canım kasaltı ve koltukaltından girildiği için hareketlerim kısıtlı ama iyiyim çok şükür ve hala inanamıyorum

Birşey değil canım

Canim
Canim tekrar gecmis olsun harikasin :) hangi hastanede oldun? Bir de anestezi nasıl acaba bilgi verebilirmisin? Ben de olacagim da yakin zamanda

Geçmiş olsun, hergün daha iyi olacaksın. 345cc koltukaltı salinmi jelmi? Koltukaltindan sadece sıvı protez yapiliyor yada protez çok büyük olmama şartiyla yapiliyor biliyordum. Detaylari merak ettim.
Herşey gönlünce olur inşallah.

Jel protez canım bende ilk başlarda okuduklarımdan öyle biliyordum.Hatta koltukaltını hiç düşünmüyordum ama sonra fikrim değişti izler koltukaltında katlantı yerinde kalacak.umarım belli olmaz daha koltukaltındaki bantlarım çıkmadı yarın çıkacak bugün drenlerin çıktı.ağrı değil ama baskı hissi çok.kendim yatıp kalkamıyorum korkuyorum birşey olacak diye.bugün aynada ilk defa baktım çok gergin ve büyük göründü umarım yumuşayınca daha iyi görünür herkes büyük istiyor ama ben dışardan çok belli olsun istemiyorum kimsede bilmiyor eşimden ve yakın bir arkadaşımdan başka.

Merak etme dafnecim,benimde ilk başta vücudumun yarısı göğüs gibi görünüyordu.ineceklerini bilmeme rağmen biraz endişelenmiştim.ama şu anda çok memnunum.iyiki daha küçük yaptırmamışım diyorum.koltukaltı izi de ilk başta belirgin olabilir.kabuklar düştükten sonra çok daha iyi görünüyor ve hızla iyileşmeye başlıyor

Kremi kullanmaya başlamak için önce kabukların tamamen düşmesi gerekiyor.ben sabah akşam xeragel sürüyorum.

Slm cok gecmis olsun xdafnex bende biraz bilgi istiyorum koltuk alti yapilan buyutmede yardimci olursun insallah bu arada hangi doktora oldun fiyati ne kadar eger mumkunse tsk

Kremi kullanmaya başlamak için önce kabukların tamamen düşmesi gerekiyor.ben sabah akşam xeragel sürüyorum.
kremden memnunmusun ben bi değişiklik göremedm bide jel bi değişik yayılan birşey degil gıcıgım o kreme

kremden memnunmusun ben bi değişiklik göremedm bide jel bi değişik yayılan birşey degil gıcıgım o kreme
İyileşmem iyi gidiyor ama bunda kremin faydası ne kadar,kullanmasam nasıl olurdu bilemiyorum.içim rahat etmediği için kullanıyorum.3-6 ay kadar da kullanılacakmış

İyileşmem iyi gidiyor ama bunda kremin faydası ne kadar,kullanmasam nasıl olurdu bilemiyorum.içim rahat etmediği için kullanıyorum.3-6 ay kadar da kullanılacakmış
bende aynısını kullanıyorumda ondan merak ettim kullalımda insallah silikleşir izlerimiz

Merhabalar koltukaltından kasaltı ameliyat olanlar varsa ne zaman kendim yatıp kalkabileceğim normalde ağrı hissetmiyorum ama yatıp kalkarken çok zorlanıyorum eşim yardım etmezse kendim kalkamıyorum.ameliyat gününü saymazsak bugün 3.günüm.

Canım nasılsın ağrıların çok mu? Göğüslerinin duruşu nasıl şuanda şekilli duruyor mu :) ben de bu ay sonu olucam ameliyatımı. haftaya gün alırım sanırım.

Canım,4.gün benim rahatlamaya başladığım gündü.o güne kadar benim ağrım da vardı.ilk defa o gün kendi başıma yatıp kalkmaya başladım ve büyük rahatlama hissettim.sonrası çok hızlı düzeliyor zaten

Teşekkürler canım.hareketsizken ağrı yok ama bir kendim yatıp kalkabilsem birde dik duramıyorum ayaktayken. Bu seferde hep aynı pozisyonda yatıp ,kambur durmaktan sırtım ve boynum ağrıdı.gögüslerime hiç bakmıyorum şu an.kolumun altındaki bantları çıkaracağım bugün.üst kısımdada bandaj var .ilk gün üst kısım bantla sarılıydı altı allerji oldu su topladı patladı ve derisi soyuldu şu an şimdi orası da acıyor.ameliyata girmeden tuvalete gideyim dedim oradada regl oldum bir yandan onun sıkıntısı zaten tuvalete kendim gidemiyorum.kar yağdı bir yandan gidip gelmek sıkıntı oldu.hepsi üst üste.şimdi düne göre iyiyim dün drenler çıktı ama yinede çok kısıtlı hareket etmek insanı sıkıyor.normal hayatta da hiç oturan biri değilim. Hep hareket halindeyim.Libracıgım senin drenlerin varmıydı.çıktıktan ne kadar süre sonra banyo yaptın.ben bugün yada yarın yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…