Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Belkide üstünde saatli bir bombayla dolaşıyorsun.Bundan bir farkı yok bana göre.Belkide değil ama bunu bilmiyorsun

Belkide üstünde saatli bir bombayla dolaşıyorsun.Bundan bir farkı yok bana göre.Belkide değil ama bunu bilmiyorsun
Heyy allaaam ne gunlere kaldik yaaaaa...
Sen simdi buny yazmakla kendinin akilli ve zeki oldugunu ispatlama calisiyo olsanda bn gayet aklı nasinda bi insanim. Yuksek lisans yapmis biri olarak gülmeye tenezzul bile etmiyorum. Yaptigin benzetmeye bak yaaa..
İsin özeti: ben bu sekilde ameliyat yaptirdim oldu bitti bir problemim yok. Tereddut edenlere ve meraklilarina olayi anlattim. İsteyene doktorumuda soylerim. Geriside hatirlarim hatirlamam kime ne ?? Nerden ne anlam cikartiyosunuz yaaaaaaa..

Ayrica ne oldugunu hatirlamiyo olmam o hastaneden doktordan ve evraklardan bilgilerin silindigi anlamina gelmiyor. Bunlarin hepsi zaten kayitli. Hastanelerin arsivleri de silinmez. Biraz bilincli olun. Bunu bilmesenizde biraz mantikli dusunun lutfen..

Biz bilincindeyiz de sen pek değilsin sanırım.sonuçta sen imza attın bunları kabul ettiğine dair.ama ne olduğunu bilmiyorsun. Ameliyattan sonra protezlerin garantisini alman gerekiyordu

Zaten aldim diyorum. Her turlu evrak var ditorum. Ya iyi okumadiniz yada okudugunuzu anlayamadiniz ki ayni seyleri tekrar tekrar soyluyorsunuz! Hala bilmiyor diyosunuzzzz.. Neyse yaaa ugrasamicam. Hatirlamamak ve bilmemek ayri kavramlar. Hatirlamiyorum dedim. Neyse..

Y
Yüksek lisans yapmış olmak neyin ispatıdır?
Bn bisey ispatlama pesinde degilim. Burda kimseyi tanimam etmem. Konu acilmis yaziyim dedim. Hee yuksek lisansa gelince.. Hatirlamadigim birsey icin kimse bana bilmiyor diyemez. Hatirlamak zorundada degilim. Bn okumus bilincli biriyim imzaladigim birseyide biliyorim ve okumustum. Amaciniz laf sokmak mi neee yaaani???

Yüksek lisans yapmakla zeki olunsaydı keşke şimdi paran varsa doktorada yapıyorsun. Benim amacım sana laf sokmak değil ama protezin içeriğini bilmiyorsun bazı protezler sonradan toplatıldı biliyorsun.belki vücuduna zararlı birşey olabilir.ama vücut senin hayat senin.şimdiye kadar birşey olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor. Ama bir çok insan bu forumu okuyor kimseyi yanlış yönlerdirmeyelim

Ben doktoru

Ben doktorumdan cok memnun kaldim. İstanbulda Op. Dr. Baki Çokneşeli ye yaptirdim. Arastirabilirsiniz internetten. Ben siddetle tavsiye ediyorum. En iyisi yaptirmak isteyenler doktorla gorussunler.

Opr. Dr. Tolga Yener Ethica Hastanesi

Merhaba singbird ,
Ameliyatına çok az kalmış , umarım herşey senin için çok güzel geçer.
Ethica incirli hastanesi bana çok yakın.
En kısa zamanda bende randevu almak istiyorum. Önden senden bilgi almam mümkün mü?
Doktorundan memnunmusun, birde fiyat olarak ne dediler.
Benim göğüs altı ölçüm 75 cm göğüs ölçüm 85 cm ..
Seninkiler kaç ve kaç cc takacak sana?
Şimdiden çok teşekkür ederim...

Evet çok teşekkür ederim. Ameliyat yaklaştıkça heyecan arttı. Ben son görüşmeyi birazdan yapacağım tam ölçü belli olacak. Bu hastane dışında 5 dr'la görüştüm ama en çok içime sinen bu dr oldu. Benim göğüs ölçüm 75a fakat onu bile doldurmuyor dokum çok az. Fiyat olarak önce görüşme yapıyorlar duruma göre fiyat veriyorlar bana verilen fiyat sende aynı olmayabilir o yüzden yanıltmak istemem. Son gelişmeleri bildiririm.

Çok

Teşekkür ederim cnm, inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.Bize bilgi verebilirsen çok mutlu oluruz.

Çok

Teşekkür ederim cnm, inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.Bize bilgi verebilirsen çok mutlu oluruz.

İnşallah canım çok teşeklür ederim. Bu arada dün akşamki son görüşme sonrasında doktorumla 295cc ultra yüksek profil olarak karar kıldık. Tabiki ameliyat sırasında 2 boy küçüğü ve 2 boy büyüğü de bulunacak onları da deneyecek. O şekilde karar verecek. Doktoruma senden de bahsettim

Benden de mi bahsettin :) :) :) Ameliyat günün tam ne zaman ? incirli Ethica da olacaksın dimi? Bende heyecanlandım senin adına.. inşallah en kısa zamanda bende olurum.. eşimi kandıra bilirsem tabi :))) aslında çalışmasam eşimi falan çok sorun yapmayacam ama çalıştığım için hem izin hemde toparlanma kısmı beni geriyor.. İnşallah çok ağrısız bir şekilde atlatırsın cnm..

Evet bahsettim benden haber bekleyenler var hatta görüşmek isteyen var dedim :) Ameliyatım yarın öğleden sonra canım Levent şubede. İnşallah tekrar çok teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda sende bu isteğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…