Cok tesekkur ederim :) dediginiz gibi benimde bi gogus ucum daha hisli ama oteki tam tersiBu tarz geçici durumlar olabiliyor kalıcı de olabiliyor bunu zamanla öğreneceksiniz geçici mi değil mi daha yeni olduğu için bir çok arkadaşta varmış benim tam tersi daha hisli oldu
bende devlette yapırdım keşke daha önce yaptırsaymışım , Antalya eğitim araştırmada Asım Uslu,ablam hastanede görevli o buldu doktorumu sağolsun :)Mentor 375 cc takıldı ,morluk falan olmadı ama ilkgün ki ağrıyı unutamıyorum , dual plan yapıldı ..Ben devlet hastanesinde olup memnun olanlardanim. Ama doktorumu arastirdim ve bana hep ayni isim geldi.İzmir'de plastik cerrah Emin Sır. Mentor 325cc takildi. Gogsumde ne morluk ne de aman aman şişme oldu. Sadece 3 gun ciddi ağrı çektim. O da kas altı olduğu için. Burda söylenen fiyatlarin da çok altina mal oldu bana. Şu anda 4 hafta bitti ameliyat olali.
Anlat anlat :) herseyi duymak istiyorum !Kızlar ben yeni ameliyat oldum tüm süreci meraklılara anlatabilirimben aşırı memnunum.
Gecmis olsun surecini merak ediyorum anlatirmisin ?Kızlar ben yeni ameliyat oldum tüm süreci meraklılara anlatabilirimben aşırı memnunum.
Canim diklestirmeyi gordun kardesinde nasil duruyor kime ameliat oldular kardesin ve kuzenin ? Madem onlar memmun orda olsana sendeMrb Ben yeniyim bu forum da ve meme diklestirici belkide silikon protez taktiracagim
FAtih Dagdelen Dora Hospitala 9 subat randevu aldim. Acaba Fatih Dagdelene ameliyat olan varmi
Benim kizkardesim oldu hem diklestirdi hemde protez takti ve gayet memnun
bir ay önce de kuzenim ayni islemi yaptirdi simdilik iyi görunuyor. Fiyat konusunda fikriniz varmi?
03 Aralık 2014 Opr. Dr. Tuğba Erdoğan yuvarlak hıgh 290-320 cc civarı[/QUOTEsanırım oldun ameliyatını nasılsın bekliyoruz haberleri
aynen ayrıntılarıyla:)Anlat anlat :) herseyi duymak istiyorum !
benim meme altığı kesiği yapıldı bugün19.günüm 2 gün ağrı çektim sadece 2. günden sonra ağrılarım inanılmaz azaldı. Zaten ben biraz fazla hızlı iyilestim. 5-6. günde kollarımı havaya kaldırabiliyordum.Gecmis olsun surecini merak ediyorum anlatirmisin ?
merak ettiğiniz ne varsa sorun kızlar:)Anlat anlat :) herseyi duymak istiyorum !
3 gune biseyin kalmaz canim sabir etKasık altı yaptırdım bende cok ağrıyor dün oldum ameliyat ne zaman geçecek bu ağrılar valla dayanamıyorum
Doktorun kim canim kac cc takildi hangi marka ve yuvarlakmi damla mi ?benim meme altığı kesiği yapıldı bugün19.günüm 2 gün ağrı çektim sadece 2. günden sonra ağrılarım inanılmaz azaldı. Zaten ben biraz fazla hızlı iyilestim. 5-6. günde kollarımı havaya kaldırabiliyordum.