Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Halit urgan 325 cc koymuş burun da yaptırdım burunda tık yok Göğüs ağrısı mahvetti yuvarlak taktı

ablam SERDAR BETEN e yaptırdı gögüslerini sonra 2 ameliyat oldu hala düzelmiyor birsürüde parası gitti arkadaşlar dikkat edin iyi araştırın

Canım doktorum Tayfun Türkaslan ve 325 cc takıldı yuvarlak olarak. Büyüklüğünden ve görünümünden çok memnunum.
Bana da 325 cc takıldı önceden Göğüs çevren kac cm'ydi şimdi kaç cm kac beden sütyen takıyorsun

Slm kizlar ben yeni katildim ve iyi bir doktor arayisindayim tercihen ankarada olmasini istiyorum hacettepe veya baska bir doktor varmi memnun kaldiginiz umarim yardimci olursunuz

Merhabalar 5 ocakta meme büyütme aneliyatım var Ankara'da.İnşallah sonuç istediğim gibi olur. Forumu okuyorum ama okuduklarımı hep birbirine karıştırdım.Ameliyat olanların bazılarını listeme ekledim sizlerde beni eklerseniz sevinirim

Merhabalar 5 ocakta meme büyütme aneliyatım var Ankara'da.İnşallah sonuç istediğim gibi olur. Forumu okuyorum ama okuduklarımı hep birbirine karıştırdım.Ameliyat olanların bazılarını listeme ekledim sizlerde beni eklerseniz sevinirim

Yeni üye olman izleme açısından benim için zor.. kendi adıma konuşayım. Sende albüm düzenlersen şu an ki halini daha İyi olabilir istersen tabi.. ya da özel mesaj yolu ile

Evet 1 yılı aşkındır forumu okuyorum ama ameliyatım kesinlenleşince üye oldum geç kaldım yani keşke daha önce üye olsaydım diyorum bende

kızlar merhaba bende cicikleri büyütmek istiyorum Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum fakat güncel fiyat bilgisi alan var mı doktorlardan bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?

24 aralik Dr Kamran efendioglu 450cc yuvarlak allergan truform kas alti

Merhabalar bende bugün ameliyatımı oldum.345cc koymuş doktorum şu an evdeyim ve iyiyim ama Ağrı kesicilerin etkisi geçince ne olur bilmiyorum::)))))))

Merhabalar bende bugün ameliyatımı oldum.345cc koymuş doktorum şu an evdeyim ve iyiyim ama Ağrı kesicilerin etkisi geçince ne olur bilmiyorum::)))))))
Canım,geçmiş olsun.bende seni merak ediyordum.inşallah bu süreci kolayca atlatırsın.çok mutlu olmanı diliyorum:KK36:

X