Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Teşekkürler canım.hareketsizken ağrı yok ama bir kendim yatıp kalkabilsem birde dik duramıyorum ayaktayken. Bu seferde hep aynı pozisyonda yatıp ,kambur durmaktan sırtım ve boynum ağrıdı.gögüslerime hiç bakmıyorum şu an.kolumun altındaki bantları çıkaracağım bugün.üst kısımdada bandaj var .ilk gün üst kısım bantla sarılıydı altı allerji oldu su topladı patladı ve derisi soyuldu şu an şimdi orası da acıyor.ameliyata girmeden tuvalete gideyim dedim oradada regl oldum bir yandan onun sıkıntısı zaten tuvalete kendim gidemiyorum.kar yağdı bir yandan gidip gelmek sıkıntı oldu.hepsi üst üste.şimdi düne göre iyiyim dün drenler çıktı ama yinede çok kısıtlı hareket etmek insanı sıkıyor.normal hayatta da hiç oturan biri değilim. Hep hareket halindeyim.Libracıgım senin drenlerin varmıydı.çıktıktan ne kadar süre sonra banyo yaptın.ben bugün yada yarın yapmayı düşünüyorum
Ben de aynen ameliyattan bir kaç gün önce regl olmuştum ama amaliyattan sonra ilaçların etkisiyle herhalde kesildi.aynı şekilde bandaj yüzünden küçük bir yara oldu.bende de drenler vardı.üstelik benim drenlerim epey uzun kaldı.6. Gün bandajlarla beraber çıkarıldı.ben artık banyo yapma hayalindeydim ama doktorum 2-3 gün dren yerlerin iyileşene kadar banyo yapma dediği için bir aksilik olmasın diye 3 gün daha bekledim:KK43:

Drenlerimin ne gün çıkacağına beni her gün arayıp drenlerdeki miktarı sorarak karar verdiler.

Drenleriminden gelen miktar azalmıştı rengide açılmıştı.kolumunaltındaki bantlar çıksa dahada rahat edeceğim ama bakmaya cesaretim yok.

Benim 6. gün pansuman yapılıp yeniden bantlanmıştı.3 gün sonra banyodan önce kendim çıkarıp görmüştüm dikiş yerlerimi.çok hızlı iyileşecek merak etmeHoppa

Mrb arkadaslar ben 3 sene once gogus buyutme ameliyati oldum. Oncelikle doktor gercekten cok onemli. Benim doktorum cok iyidi. İlk gece hastanede kaldim. Sonra sabah taburcu oldum. İlk ayaga kalktigimda inanilmaz bir agirlik vardi. Hatta oturamadim ve ayaga kalkamadim. Dedim ki ben bunlari nasil tasicam cok agir kollarimi hareket edemiyodum. Doktorum beni hemen oturtup ayaga kaldirdi. 10 dk o kadar aci cektim ki.. Ama inanin 10 dk sonra vucut alisti. Eve gittim kendi kendime oturup yatmaya basladim. Yattigimda kimseden destek istemedim. Kendi kendime kalktim. Zaten ilk basta ayaga kalkarsaniz vucut alisiyor. Agri geciyo. Ben ameliyattan sonra agri kesici krem vb. İlac bile kullanmadim. Goguslerimde ameliyat izi bile yok. Cok memnunum...

Ben cc olarak orta boy yaptirmistim. El yapimi ve kesinlikle patlamiyor. Garanti. Dikissiz izsiz ameliyat yaptirdim. Gogus ucundan yapiliyo. Sonra yapistirma yontemi uygulaniyo. Zamanla iz kayboluyo.

Evet hint markasi ve hint maliydi. Doktorum oyle demisti. En iyisi oldugunu soyledi. Cc olarak cok detayli arastirmadim doktor dediysede hatirlamiyorum. Doktor olcu aliyor zaten. Herkese her boyut olmuyomus. Kucuk orta buyuk boy vardi. Ben yuvarlak orta boy istemistim. Banada daha buyuk olmuyodu vucuduma yani..

Evet hint markasi ve hint maliydi. Doktorum oyle demisti. En iyisi oldugunu soyledi. Cc olarak cok detayli arastirmadim doktor dediysede hatirlamiyorum. Doktor olcu aliyor zaten. Herkese her boyut olmuyomus. Kucuk orta buyuk boy vardi. Ben yuvarlak orta boy istemistim. Banada daha buyuk olmuyodu vucuduma yani..

FDA onaylı sadece 2 marka var mentor ve allergan.. Sizinki onaylı değil, ccnizi bile bilmiyorsunuz. Ayrıca küçük büyük diye bir kriter mi olur? Hiç araştırmadan bir iş yapmışsınız keşke araştırsaydınız. Ne idiğü belirsiz bir protez..

FDA onaylı sadece 2 marka var mentor ve allergan.. Sizinki onaylı değil, ccnizi bile bilmiyorsunuz. Ayrıca küçük büyük diye bir kriter mi olur? Hiç araştırmadan bir iş yapmışsınız keşke araştırsaydınız. Ne idiğü belirsiz bir protez..
Olur mu oyle?? Cok arastirsaydim herseyi okusaydim ameliyata cesaret edemezdim zaten. Cokta pimpirikli olmayacaksin. Evet ameliyat. Hayatinda belkide 1 kez yaptircaksin ama bu kadar strese detaya gerek yok. Sana istiyosan doktorumun adini veriyim bi arastir. Ben senin kadar her detayi sormadim..

Olur mu oyle?? Cok arastirsaydim herseyi okusaydim ameliyata cesaret edemezdim zaten. Cokta pimpirikli olmayacaksin. Evet ameliyat. Hayatinda belkide 1 kez yaptircaksin ama bu kadar strese detaya gerek yok. Sana istiyosan doktorumun adini veriyim bi arastir. Ben senin kadar her detayi sormadim..
Hayır yani onaylanmamış bir marka ile ameliyat olacak kadar da araştırılmaz mı ben çok şaşırdım size cidden.. Yani bu işten hiç anlamayan bile bilir kaç cc takılmış, hangi protez takılmış. Bunun stresle ilgisi yok ki..

Hayır yani onaylanmamış bir marka ile ameliyat olacak kadar da araştırılmaz mı ben çok şaşırdım size cidden.. Yani bu işten hiç anlamayan bile bilir kaç cc takılmış, hangi protez takılmış. Bunun stresle ilgisi yok ki..[/QUOT
Bilmiyorum degil. Aradan 3 sene gecti ve cokta pimpirikli olup ustunde durmadigim icin hatirlamiyorum.. Bu kadar yani.

X