Canım doktorum Tayfun Türkaslan ve 325 cc takıldı yuvarlak olarak. Büyüklüğünden ve görünümünden çok memnunum.Doktorun kim canim kac cc takildi hangi marka ve yuvarlakmi damla mi ?
Bana da 325 cc takıldı önceden Göğüs çevren kac cm'ydi şimdi kaç cm kac beden sütyen takıyorsunCanım doktorum Tayfun Türkaslan ve 325 cc takıldı yuvarlak olarak. Büyüklüğünden ve görünümünden çok memnunum.
o ölçüleri inan bilmiyorum ama şuan 75 D ve 80 C takıyorumBana da 325 cc takıldı önceden Göğüs çevren kac cm'ydi şimdi kaç cm kac beden sütyen takıyorsun
canım doktorum Tayfun Türkaslandı 325 cc yuvarlak meme altı kesiği ile takıldı. Çok memnunumDoktorun kim canim kac cc takildi hangi marka ve yuvarlakmi damla mi ?
Merhabalar 5 ocakta meme büyütme aneliyatım var Ankara'da.İnşallah sonuç istediğim gibi olur. Forumu okuyorum ama okuduklarımı hep birbirine karıştırdım.Ameliyat olanların bazılarını listeme ekledim sizlerde beni eklerseniz sevinirim
Evet 1 yılı aşkındır forumu okuyorum ama ameliyatım kesinlenleşince üye oldum geç kaldım yani keşke daha önce üye olsaydım diyorum bende
Canım,geçmiş olsun.bende seni merak ediyordum.inşallah bu süreci kolayca atlatırsın.çok mutlu olmanı diliyorumMerhabalar bende bugün ameliyatımı oldum.345cc koymuş doktorum şu an evdeyim ve iyiyim ama Ağrı kesicilerin etkisi geçince ne olur bilmiyorum::)))))))