Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Bu tarz geçici durumlar olabiliyor kalıcı de olabiliyor bunu zamanla öğreneceksiniz geçici mi değil mi daha yeni olduğu için bir çok arkadaşta varmış benim tam tersi daha hisli oldu
Cok tesekkur ederim :) dediginiz gibi benimde bi gogus ucum daha hisli ama oteki tam tersi :KK43: bakalim, umarim gecicidir

Bende 5 aralıkta olacagım sanırım 325 cc olacak bi göğüs diğerine göre cok hafif küçük bunu ayarlayabileceğini söyledi doktor umarım farklı olmaz

Ben devlet hastanesinde olup memnun olanlardanim. Ama doktorumu arastirdim ve bana hep ayni isim geldi.İzmir'de plastik cerrah Emin Sır. Mentor 325cc takildi. Gogsumde ne morluk ne de aman aman şişme oldu. Sadece 3 gun ciddi ağrı çektim. O da kas altı olduğu için. Burda söylenen fiyatlarin da çok altina mal oldu bana. Şu anda 4 hafta bitti ameliyat olali.
bende devlette yapırdım keşke daha önce yaptırsaymışım , Antalya eğitim araştırmada Asım Uslu,ablam hastanede görevli o buldu doktorumu sağolsun :)Mentor 375 cc takıldı ,morluk falan olmadı ama ilkgün ki ağrıyı unutamıyorum , dual plan yapıldı ..

benim bugün 22.günüm istanbulda dr İlkay Hüthüte ameliyat oldum. 300 cc mentor yuvarlak yüksek profil protez kas altı dual plan meme altı kesisiyle yerleştirildi.

Bugün 11. günüm kendimi çok iyi hissediyorum. Antalya'da Mahmut Ulvi KAYALI'ya ameliyat oldum. 295 cc orta profil natrella yuvarlak protez kas altı meme altı kesisiyle gerçekleştirildi. Doktorum alanında çok iyi ve müthiş ilgili çok memnun kaldım.

Mrb Ben yeniyim bu forum da ve meme diklestirici belkide silikon protez taktiracagim
FAtih Dagdelen Dora Hospitala 9 subat randevu aldim. Acaba Fatih Dagdelene ameliyat olan varmi
Benim kizkardesim oldu hem diklestirdi hemde protez takti ve gayet memnun
bir ay önce de kuzenim ayni islemi yaptirdi simdilik iyi görunuyor. Fiyat konusunda fikriniz varmi?

Mrb Ben yeniyim bu forum da ve meme diklestirici belkide silikon protez taktiracagim
FAtih Dagdelen Dora Hospitala 9 subat randevu aldim. Acaba Fatih Dagdelene ameliyat olan varmi
Benim kizkardesim oldu hem diklestirdi hemde protez takti ve gayet memnun
bir ay önce de kuzenim ayni islemi yaptirdi simdilik iyi görunuyor. Fiyat konusunda fikriniz varmi?
Canim diklestirmeyi gordun kardesinde nasil duruyor kime ameliat oldular kardesin ve kuzenin ? Madem onlar memmun orda olsana sende

Gecmis olsun surecini merak ediyorum anlatirmisin ?
benim meme altığı kesiği yapıldı bugün19.günüm 2 gün ağrı çektim sadece 2. günden sonra ağrılarım inanılmaz azaldı. Zaten ben biraz fazla hızlı iyilestim. 5-6. günde kollarımı havaya kaldırabiliyordum.

Kasık altı yaptırdım bende cok ağrıyor dün oldum ameliyat ne zaman geçecek bu ağrılar valla dayanamıyorum

benim meme altığı kesiği yapıldı bugün19.günüm 2 gün ağrı çektim sadece 2. günden sonra ağrılarım inanılmaz azaldı. Zaten ben biraz fazla hızlı iyilestim. 5-6. günde kollarımı havaya kaldırabiliyordum.
Doktorun kim canim kac cc takildi hangi marka ve yuvarlakmi damla mi ?

X