Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

4 cm fark vardı benim 72ye 76ydı. Şimdi 72ye 86 oldular. Doğal yöntemler sende işe yarayabilir. O foruma bir bak derim.
Himm neden 90 olmadi meme dokunmu azdi ? Sagol canim ya şeklide cok guzel yuvarlak ama 3 cm en fazla 5 cm daha dolgun olsun cok isterdimm balicam insalah ise yarar

Hayir canim sarkik degiller top gibiler seklide guzel oyuzden kiyamiyorum zaten ama takmisim 90 a sutyenle 88oluyor ideal olcum o ben takintiliyim mukemmelliyetciyim birazda mesela boyum 1.65 hic duz babet giymedim en az 3 cm olucak topuk cunku idealim 1.68 1.70 boy takintiliyim yani

24 aralik Dr Hasan Findik ... Daha fazla bilgi aldigim zaman linkimde paylasirim

24 aralik Dr Hasan Findik ... Daha fazla bilgi aldigim zaman linkimde paylasirim
Serap01700 merhaba Hasan beye mi karar verdin onun pahalı olduğunu söylemiştin neden fikrini değiştirdin şimdiden hayırlı olsun ameliyat tarihi 24 Aralık'a mı verdi neden okadar geç bi tarih canım :)

Serap01700 merhaba Hasan beye mi karar verdin onun pahalı olduğunu söylemiştin neden fikrini değiştirdin şimdiden hayırlı olsun ameliyat tarihi 24 Aralık'a mı verdi neden okadar geç bi tarih canım :)
Merhaba sierra77 evet hasan beye karar verdim esim olmusken tanidik bir yere git dedi sonradan masraf cikar iyi olmazsa dedi onun icin hasan beyi tercih ettim :)
24 aralik ta cunku anca parami birikticegim ve cocuklarin tatili o zaman olacak

Canım,asistanını arayıp bilgi verdinmi? Yani bu tarihte gelip ameliyat olabilirim diye.. Sonradan dolu olur sıkıntı yaşarsın çünkü..

Canım,asistanını arayıp bilgi verdinmi? Yani bu tarihte gelip ameliyat olabilirim diye.. Sonradan dolu olur sıkıntı yaşarsın çünkü..
Aramaz olurmuyum canim randevu aldim 24 aralik sabah ameliat olacagim ve beni bir iki gu once arayip hangi hastanede ameliat olacagimi soyliyecek

Bence çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum belki ben senden önce olabilirim benimde ilk görüşmem Kasımda..hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın ki, olanların sonuçlarını görüyosun gayet başarılı :)

Evet canim hakkimizda hayirlisi :)
Evet cok basarili doktor sectik insallah istedigimiz gibi olur hersey

Serap Hasan beyle görüştünmü?görüştüysen ne dedi?
Asistaniyla gorustum randevu aldim hasan beyle mail olarak yazistim isteklerimi soyledim bu kadar oda zaten beni gorunce karar verecek sanirim ve kararina guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…