Ben İstanbuldayımEvet cnm fransadan :) sen
doğal yöntemler derken neyden bahsediyorsunuzzz??4 cm fark vardı benim 72ye 76ydı. Şimdi 72ye 86 oldular. Doğal yöntemler sende işe yarayabilir. O foruma bir bak derim.
doğal yöntemler derken neyden bahsediyorsunuzzz??
uygulayıp da başarılı olan arkadaşımız var mı acaba neler yapıyorlarBen denemediğim için pek bilemiyorum ama arkadaşlar bitkisel kürler ve masaj uyguluyorlar.
uygulayıp da başarılı olan arkadaşımız var mı acaba neler yapıyorlar
teşekkürler:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/dogal-gogus-buyutme-yontemleri.605/
Paylaştığım link doğal göğüs büyütme yöntemlerinin olduğu forum canım, ordan daha fazla bilgi edinebilirsin :)
Kızlar yaptırmadım ben ama en yakın arkadaşım yaptırdı 3 ay önce. İki göğüs çok farklı, orantısız, duruşları çok kötü oldu. Kız bulanıma girdi bir şey de yapamıyor. Lütfen ama lütfen çok iyi araştırın. Ben yaptırmadım belki ama başarısız olanların sonuçlarını birebir görüyorum. İçinize sinmeyen hiç bir hastanede, hiç bir doktora yaptırmayın kızlar, siz de pişman olmayın
Vücudumuzdaki hiç bir iki organ aynı değil zaten :) ama doktorun bunu gözönüne alarak farklı boylarda silikonlar kullanması gerekirmiş zaten ama aynı boy kullandığında o fark daha da arttı canım. Boylarının yanında duruş farkı asıl sıkıntı zatenMuhtemelen öncesinde de asimetri söz konusudur, tabi bilmiyorum kesin konuşamam. Bu tür şeyler için 6 ay geçmeden kesin karar vermek yanlış.. Çünkü her geçen gün değişiyorlar. :)
Vücudumuzdaki hiç bir iki organ aynı değil zaten :) ama doktorun bunu gözönüne alarak farklı boylarda silikonlar kullanması gerekirmiş zaten ama aynı boy kullandığında o fark daha da arttı canım. Boylarının yanında duruş farkı asıl sıkıntı zaten
Umarım toparlar canım ben de ilerisi için düşünüyodum öyle olunca tamamen vazgeçmiştimYine de daha erken, 6 ayı dolsun sonra karar versin bence :)
Umarım toparlar canım ben de ilerisi için düşünüyodum öyle olunca tamamen vazgeçmiştimİnşallah dediğin gibidir :)
Farklı cc kerde kullanılsa asla aynı olmaz.Meme ucundaki bir cm farklılık bile meme büyüyünce daha çok dikkat eder ve belli olur.Asimetrik memeyi simetriye çevirmek çok zordur yada çok izli bir ameliyat gerekir. Sizin garketmediğiniz asimetriyi doktorunuz fark edebilir ve bunu muhakkak sizinle paylaşmalıdır. Umarım geçici bir durumdur arladaşınızınki..Vücudumuzdaki hiç bir iki organ aynı değil zaten :) ama doktorun bunu gözönüne alarak farklı boylarda silikonlar kullanması gerekirmiş zaten ama aynı boy kullandığında o fark daha da arttı canım. Boylarının yanında duruş farkı asıl sıkıntı zaten
Biraz arkadaşımın durumuna göre karar vericem gibi, korkuyorum şu an :)Neden vazgeçiyorsun ki? Bak biz burada kaç kişiyiz ve de memnunuz. Böyle şeyler çok sık yaşanmaz. Bence gerçekten istiyorsan olmalısın bu ameliyatı.. Keşke daha evvel olsaymışım diyorum ben.. :)
Ben de bu tarz şeyler okudum hep ve açıkçası doktoru suçluyorum. Ne olursa olsun acele etmemek gerek böyle konularda iyi araştırmak ve doğru kişiyi bulmak gerekmiş onu anladım. İnşallah geçicidir. Ben de onun toparlama durumuna göre yaptırıp yaptırmama konusunda kesin karar vericem çünkü :)Farklı cc kerde kullanılsa asla aynı olmaz.Meme ucundaki bir cm farklılık bile meme büyüyünce daha çok dikkat eder ve belli olur.Asimetrik memeyi simetriye çevirmek çok zordur yada çok izli bir ameliyat gerekir. Sizin garketmediğiniz asimetriyi doktorunuz fark edebilir ve bunu muhakkak sizinle paylaşmalıdır. Umarım geçici bir durumdur arladaşınızınki..
Bu tarz geçici durumlar olabiliyor kalıcı de olabiliyor bunu zamanla öğreneceksiniz geçici mi değil mi daha yeni olduğu için bir çok arkadaşta varmış benim tam tersi daha hisli olduMerhaba:) gogus buyutme amelyatini dusunmeye basladigimdan beri nerdeyse her gun bu sayfalari okuyodum. 1bucuk ay once amelyatimi oldum. Gogus altindan girildi, kas arkasi 260cc mentor protez kullanildi. Amelyat sonrasi bekledigimden kolay ve acisiz gecti. Goruntuden de cok memnunum. Ancak bi gogsumde his daha cok, sanirim bu normal. Ama bi gogsumun meme ucunu neredeyse hic hissetmiyorum. Bu normal mi? Sizlerinde basina geldi mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Önemli olan iyi ve tecrübeli Dr bulmamız güvenmemiz geçmiş olsun devlette olan çok insan var ama herkese de güven olmuyoBen devlet hastanesinde olup memnun olanlardanim. Ama doktorumu arastirdim ve bana hep ayni isim geldi.İzmir'de plastik cerrah Emin Sır. Mentor 325cc takildi. Gogsumde ne morluk ne de aman aman şişme oldu. Sadece 3 gun ciddi ağrı çektim. O da kas altı olduğu için. Burda söylenen fiyatlarin da çok altina mal oldu bana. Şu anda 4 hafta bitti ameliyat olali.