Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kizlar aranizda hem diklestirme hem buyutme olan varmi ?
Banada diklestirme gerekiyormus iz konusunda tereddutteyim meme ucundan diklestirme veya i seklinde diklestirme olan varsa izlemek isterim simdiden tsk ederim

[QUOTEbekurdele76, post: 37187794, member: 629178"]Gogus altin ve gogusun kac cm idi kac oldu canim[/QUOTE]
Benim gögüs altim73 gögüs cevrem 81 di..simdi gögüs altim 74 cevrem 92 cm..sanirim daha sis biraz

[QUOTEbekurdele76, post: 37187794, member: 629178"]Gogus altin ve gogusun kac cm idi kac oldu canim
Benim gögüs altim73 gögüs cevrem 81 di..simdi gögüs altim 74 cevrem 92 cm..sanirim daha sis biraz[/QUOTE]
Ya canim benim gogus altim 70 goguslerim 85 kararsizim 5 cm daha buyuk olda cok guzel olur ama 5 cm icin deger mi ?

UOTE="pembekurdele76, post: 37193054, member: 629178"]Benim gögüs altim73 gögüs cevrem 81 di..simdi gögüs altim 74 cevrem 92 cm..sanirim daha sis biraz[/QUOTE]
Ya canim benim gogus altim 70 goguslerim 85 kararsizim 5 cm daha buyuk olda cok guzel olur ama 5 cm icin deger mi ?[/QUOTE]
Ben 75 A sütyen kullaniyordum birde dolgulu.sen kac beden kullaniyorsun? Benim birde emzirmekten sarkmisti.protez toparladi dikkestirme gerekmedi

UOTE="pembekurdele76, post: 37193054, member: 629178"]Benim gögüs altim73 gögüs cevrem 81 di..simdi gögüs altim 74 cevrem 92 cm..sanirim daha sis biraz
Ya canim benim gogus altim 70 goguslerim 85 kararsizim 5 cm daha buyuk olda cok guzel olur ama 5 cm icin deger mi ?[/QUOTE]
Ben 75 A sütyen kullaniyordum birde dolgulu.sen kac beden kullaniyorsun? Benim birde emzirmekten sarkmisti.protez toparladi dikkestirme 70 C ama 15 en fazla 16 cm fark var 20 cm ve yukarisi olunca gogus guzel dogulu gozuykuyor bence

Ya canim benim gogus altim 70 goguslerim 85 kararsizim 5 cm daha buyuk olda cok guzel olur ama 5 cm icin deger mi ?
Ben 75 A sütyen kullaniyordum birde dolgulu.sen kac beden kullaniyorsun? Benim birde emzirmekten sarkmisti.protez toparladi dikkestirme 70 C ama 15 en fazla 16 cm fark var 20 cm ve yukarisi olunca gogus guzel dogulu gozuykuyor bence[/QUOTE]
Ne kadar oldu ameliyat olali canim

Ben 75 A sütyen kullaniyordum birde dolgulu.sen kac beden kullaniyorsun? Benim birde emzirmekten sarkmisti.protez toparladi dikkestirme 70 C ama 15 en fazla 16 cm fark var 20 cm ve yukarisi olunca gogus guzel dogulu gozuykuyor bence
Ne kadar oldu ameliyat olali canim[/QUOTE]
17 gün oldu olali

17 gün oldu olali
Cok agrilimi oluyor :s kac haftadan sonra kol hareketlerin normale donuyor yada calisabiliyorsun[/QUOTE]
Ben 14 gün sonr ise basladim..kol hareketlerim daha hala kisitli.bazi seylerde aciyo..mesela süpürge filan yapamiyorum ve ya cok yukariya uzanamiyorum.tabii herkesde farkli oluyor bunlar

Cok agrilimi oluyor :s kac haftadan sonra kol hareketlerin normale donuyor yada calisabiliyorsun
Ben 14 gün sonr ise basladim..kol hareketlerim daha hala kisitli.bazi seylerde aciyo..mesela süpürge filan yapamiyorum ve ya cok yukariya uzanamiyorum.tabii herkesde farkli oluyor bunlar[/QUOTE]
Silikon oldugunu hissediyormusun canim

Ben 14 gün sonr ise basladim..kol hareketlerim daha hala kisitli.bazi seylerde aciyo..mesela süpürge filan yapamiyorum ve ya cok yukariya uzanamiyorum.tabii herkesde farkli oluyor bunlar
Silikon oldugunu hissediyormusun canim[/QUOTE]
Ben su an yabanci madde oldugunu hissediyorum daha.ama burada arkadaslar zamaniyle yumusayinca belli olmuyor diyorlR

Onceden kacti kaç oldu ? Evet ya 3 cm daha buyuk olsa iyi olurdu ama kucuk rakamlar icin degmez evet kilo alsam spor yaparak goguslerime gidermi acaba

4 cm fark vardı benim 72ye 76ydı. Şimdi 72ye 86 oldular. Doğal yöntemler sende işe yarayabilir. O foruma bir bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…