- 14 Eylül 2014
- 20
- 6
Ekledim canımCanim benide eklermisin
En zor günleri atlattık bunlarda geçecek inşallah canımBenimde hala aciyor ve baski yapiyor gögsüme.nefesim daraliyor bazen
Gogus altin ve gogusun kac cm idi kac oldu canimCanim benide eklermisin
Benim gögüs altim73 gögüs cevrem 81 di..simdi gögüs altim 74 cevrem 92 cm..sanirim daha sis biraz[/QUOTE][QUOTEbekurdele76, post: 37187794, member: 629178"]Gogus altin ve gogusun kac cm idi kac oldu canim
Ya canim benim gogus altim 70 goguslerim 85 kararsizim 5 cm daha buyuk olda cok guzel olur ama 5 cm icin deger mi ?[/QUOTE]UOTE="pembekurdele76, post: 37193054, member: 629178"]Benim gögüs altim73 gögüs cevrem 81 di..simdi gögüs altim 74 cevrem 92 cm..sanirim daha sis biraz
Ben 75 A sütyen kullaniyordum birde dolgulu.sen kac beden kullaniyorsun? Benim birde emzirmekten sarkmisti.protez toparladi dikkestirme 70 C ama 15 en fazla 16 cm fark var 20 cm ve yukarisi olunca gogus guzel dogulu gozuykuyor bence[/QUOTE]Ya canim benim gogus altim 70 goguslerim 85 kararsizim 5 cm daha buyuk olda cok guzel olur ama 5 cm icin deger mi ?
Ne kadar oldu ameliyat olali canim[/QUOTE]Ben 75 A sütyen kullaniyordum birde dolgulu.sen kac beden kullaniyorsun? Benim birde emzirmekten sarkmisti.protez toparladi dikkestirme 70 C ama 15 en fazla 16 cm fark var 20 cm ve yukarisi olunca gogus guzel dogulu gozuykuyor bence
Canim benide eklermisin
17 gün oldu olali[/QUOTE]Ne kadar oldu ameliyat olali canim
Cok agrilimi oluyor :s kac haftadan sonra kol hareketlerin normale donuyor yada calisabiliyorsun[/QUOTE]17 gün oldu olali
Ben 14 gün sonr ise basladim..kol hareketlerim daha hala kisitli.bazi seylerde aciyo..mesela süpürge filan yapamiyorum ve ya cok yukariya uzanamiyorum.tabii herkesde farkli oluyor bunlar[/QUOTE]Cok agrilimi oluyor :s kac haftadan sonra kol hareketlerin normale donuyor yada calisabiliyorsun
Silikon oldugunu hissediyormusun canim[/QUOTE]Ben 14 gün sonr ise basladim..kol hareketlerim daha hala kisitli.bazi seylerde aciyo..mesela süpürge filan yapamiyorum ve ya cok yukariya uzanamiyorum.tabii herkesde farkli oluyor bunlar
Ben su an yabanci madde oldugunu hissediyorum daha.ama burada arkadaslar zamaniyle yumusayinca belli olmuyor diyorlR[/QUOT anladim canim olduguna pisman oldunmuSilikon oldugunu hissediyormusun canim
17 gün oldu olali ve cok mutluyum inanBen su an yabanci madde oldugunu hissediyorum daha.ama burada arkadaslar zamaniyle yumusayinca belli olmuyor diyorlR[/QUOT anladim canim olduguna pisman oldunmu
Cok mu aci cektinnn17 gün oldu olali ve cok mutluyum inan
Cok mu aci cektinnnBende olmka istiyorum ama benim goguslerimm orta buyukde degil cok kucuk de degil gogus altim 70 ustu 85 cm sence olsammi
Onceden kacti kaç oldu ? Evet ya 3 cm daha buyuk olsa iyi olurdu ama kucuk rakamlar icin degmez evet kilo alsam spor yaparak goguslerime gidermi acaba15cm fark bence çok iyi, ben ameliyat oldum şu an fark 14cm, ben sizin yerinizde olsam ameliyat düşünmezdim.
Onceden kacti kaç oldu ? Evet ya 3 cm daha buyuk olsa iyi olurdu ama kucuk rakamlar icin degmez evet kilo alsam spor yaparak goguslerime gidermi acaba