Herkese merhaba,
Ben de meme buyutme ameliyatı için sonunda karar kıldım ve 7 şubat tarihinde ercan karacaoğluna ameliyat oluyorum. Her zaman kucuk memeli biriydim ancak doğumdan sonra iyice yok oldular, A kapın anca yarisini dolduruyorum. Hasan findikla gorustum, fena degildi, ama icime cok sinmedi, daha sonra tavsiye üzerine ercan bey ile gorustum. Bu arada her ikisinin de vizitası ucretsiz. Ercan bey cok sıcak kanlı ve insana güven veriyor. CC uzerinden konusmadık her 2 doktorla da. Her ikisinin de bana tavsiyesi B kap sonu en fazla C kap başı oldu. Dr.um bana her ikisinin de uygulanmis halini gosterdi c kap başı beni fazlasiyla mutlu edecek gibi. Bir de allergen marka takiyormus, allergen taktiranlar nasil memnun musunuz? Kas altı uygulanacak. Yuvarlak mi silikon mu ameliyatta karar vericem dedi(ben yuvarlak istiyorum) Ben de acikcasi cok buyuk istemiyorum. Meme dokum çok az. 1.60 boyundayım ve 48 kiloyum biraz minyon tipliyim. Dr ile ilgili tecrubesi olan varsa bilgi paylasabilir mi? Ameliyatima cok az kaldı o yuzden heyecan dorukta. Herkese simdiden tesekkurler