Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erhba canım naısl geçti ? Şuan memnun musun? Bende spor yaptığım için göğüs kaslarım çok kuvvetli nasıl olacak merak ediyprumArkadaşlar Merhaba. 12 ekim de benimde ameliyatim büyütme olacak. İzmir de fatih uygur a olacağım. On muayene De 275 yada 300 cc dedi.ama net bişey söylemedi. Benim göğüs dokum hiç yok. 70 b sütyen ölçüm. Çift destekli de ancak tam dolduruyor.onda bile boşluk kalıyor. Ben 300 325 ten aşağı istemiyorum.bi yandan da spor yaptigim için göğüs ve karin kaslarim oldukça sıkı. Bu ameliyat için sıkıntı oluşturur mu bilmiyorum. Kafam çok karışık.
Kızlar günaydın ben hastaneye hayatimın en uzun gecesini, dönüp dönüp durmasını yaşadım.. çok heyecan çok stres anlayacağınız çok’la başlayan herşey var şuan..
Korkuyorum bana dua edin nolur şuan midem bulanıyor stresten inşallah kusmam
Merhabalar. Çok şükür dolu dolu 2 ay oldu. O zamanlar yaşadığım hersey şimdi rüya gibi :) bana 375 cc hp takıldı canım. Doktoruma ısrarla büyük olmasını istediğimi söyledim o da Vücudumun alabileceği en büyük silikonu taktı. 155 lik boy 47 kilo ya ancak bu sığmis.bana kalsa 500 takilsin isterdim spor olayını hiç sıkıntı etme. Ben ameliyattan bir ay önce bıraktım sporu. 2 ayım doldu hala başlamadım riske atmamak için. Göğüs kasları ile bi işimiz yok demişti doktorum bana. Ne kadar sıkı olursa olsun bizi etkilemez demişti. Sıkıntı yapmana gerek yok o yüzden. Ameliyat tarihin doktorun falan belli mi.Erhba canım naısl geçti ? Şuan memnun musun? Bende spor yaptığım için göğüs kaslarım çok kuvvetli nasıl olacak merak ediyprum
Hic heycanlanma rahat ol güzel seyler dusun guzel olacak hersey çok gecmis olsun yeni goguslerini dusun bence seni rahatlatir sonrasi cok iyi oluyor cunku
Çok teşekkürler kızlar kan tahlili verdim bekliyorum şuanGunaydin :) insallah sen de sorunsuz gecirirsin. Diger arkadaslarin ki gibi seninkide gececek. Istedigin memeler kavusacaksin. Simdiden yeni memelerin hayirli ugurlu olsun :)
Çok teşekkürler kızlar kan tahlili verdim bekliyorum şuan
Geçmiş olsun canım,geçecek sabret dinlenmeye çalışKızlar şimdi çıktı buz konpresi yapıldı ağrım baya fazla
Saol canım benim herkes çok ilgili bende çok uykulu yatıyorum ve 300 diye gittik 350 takmış çok mutlu oldumGeçmiş olsun canım,geçecek sabret dinlenmeye çalış
Geçmiş olsun canım. Çok iyi 350. Ne güzel.Saol canım benim herkes çok ilgili bende çok uykulu yatıyorum ve 300 diye gittik 350 takmış çok mutlu oldum
KIzlar korkutmak istemem ama gayet zonkluyo yataktan yardımsız kalkamıyorum az önce biraz doğrulmak istedim canım çok acıdı
Evet bende öyle yatıyorum şuanda canımm üstte baskı vardı buz kompress yapıyorum hissetmiyorum ama dikiş yerlerim zonkluyoÇok normal o. =) En az bir iki gün yardımsız kalkman çok zor. Eger imkanın varsa eğimli yat, ben öyle atlatmıştım. Hem nefes almak da baskı daha az olduğundan daha kolay oluyor.
Evet bende öyle yatıyorum şuanda canımm üstte baskı vardı buz kompress yapıyorum hissetmiyorum ama dikiş yerlerim zonkluyo
Şimdi taburcu oldum benim ameliyatım biraz zor geçti 2 saat sürdü o yÜzden heralde acı daha da artmış durumdaydı şuan arabadayım ağrım fazla ama dayanamıcak gibi değilim Bursa’ya gidiyorum kasislerden her geçtiğimizde bağırıyorum sadece.. hastanede hiç uyuyamadım yan yatamadığım için sabaha karşı mide bulantısı çok fazlaydı yemekte yememiştim kahvaltıyı getirdiler onu da yemedim zorla ekmek attım ağzıma o şekil toparlandımBir hafta dişini sık, inan çok iyi hissedeceksin. O ilk iki gün kalkmak ölümdü benim için de, rahat 30-35 dakika uğraştığım zamanlar oldu, en sonunda kalkabilince de dikiş yerleri ağrısı ve baskıdan nefesim kesiliyordu. Sonraki gün mucize gibi o süre 5 dakikaya indi, nefesim kesilmedi, ve sonrasında her şey çok hizli düzelmeye başladı. Bol bol dinlenmeye bak, uykunun tadını cikar, zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor
Şimdi taburcu oldum benim ameliyatım biraz zor geçti 2 saat sürdü o yÜzden heralde acı daha da artmış durumdaydı şuan arabadayım ağrım fazla ama dayanamıcak gibi değilim Bursa’ya gidiyorum kasislerden her geçtiğimizde bağırıyorum sadece.. hastanede hiç uyuyamadım yan yatamadığım için sabaha karşı mide bulantısı çok fazlaydı yemekte yememiştim kahvaltıyı getirdiler onu da yemedim zorla ekmek attım ağzıma o şekil toparlandım