Ben sporcu sütyeni bulamadım ona en yakın toplayıcı sutyen aldırdı doktorum bulamadık cunkuKullandığın sütyenin markası (ameliyat sonrası) ben aldım bi tane cok rahatsız ne almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sporcu sütyeni bulamadım ona en yakın toplayıcı sutyen aldırdı doktorum bulamadık cunkuKullandığın sütyenin markası (ameliyat sonrası) ben aldım bi tane cok rahatsız ne almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Herkese merhaba istanbul da meme büyütme ameliyatı opmak istiyorm. Doktor konusunda çok kararsızım. Ameliyat olan veya olacak arkadaşlar bilgi ver bilir misinzi? Hangi doktoru tetcih etmeliyim. Yaz gelmed n olmak istiyorum
Ayperim cok gecmis olsun acaba Karın germe ameliyatınızi kaça oldunuz ayni zamanda Bel inceltme yaptımi ? Attıgı dikisler ince mi ? acaba bulgi rica etsem sizdenAli sakinsel doktorum. Karın germe+lipo ve şimdi dikleştirme+protez ameliyatlarını oldum. Çevremde çok arkadaşım ameliyat oldu aynı doktora. Ben öneririm. Memnun kaldım, sıkıntısız atlattım çok şükür süreçlerimi
Ayperim cok gecmis olsun acaba Karın germe ameliyatınızi kaça oldunuz ayni zamanda Bel inceltme yaptımi ? Attıgı dikisler ince mi ? acaba bulgi rica etsem sizden
Doktorunuz hangi hastanede yaptı yada yapıyor acaba nasil sizce sonuçlar memnun kaldıniz mı Bende karın germe ve bel inceltme istiyorumda..Sezeryan ameliyatı oldum zaten öncesinde aynı çizgiden karın germe oldum ameliyat çiZgisi ince. Belirsiz . Bel inceltme de yapıldı bacak lipo da. Ama 3 sene oldu
Merhabalar bende ameliyat olmak istiyorum acaba rica etsem foto yollayabilirsiniz?23 Ağustos 2014 - Mustafa Kemal AKSOY - 275 cc
Herkese merhaba,
Ben de meme buyutme ameliyatı için sonunda karar kıldım ve 7 şubat tarihinde ercan karacaoğluna ameliyat oluyorum. Her zaman kucuk memeli biriydim ancak doğumdan sonra iyice yok oldular, A kapın anca yarisini dolduruyorum. Hasan findikla gorustum, fena degildi, ama icime cok sinmedi, daha sonra tavsiye üzerine ercan bey ile gorustum. Bu arada her ikisinin de vizitası ucretsiz. Ercan bey cok sıcak kanlı ve insana güven veriyor. CC uzerinden konusmadık her 2 doktorla da. Her ikisinin de bana tavsiyesi B kap sonu en fazla C kap başı oldu. Dr.um bana her ikisinin de uygulanmis halini gosterdi c kap başı beni fazlasiyla mutlu edecek gibi. Bir de allergen marka takiyormus, allergen taktiranlar nasil memnun musunuz? Kas altı uygulanacak. Yuvarlak mi silikon mu ameliyatta karar vericem dedi(ben yuvarlak istiyorum) Ben de acikcasi cok buyuk istemiyorum. Meme dokum çok az. 1.60 boyundayım ve 48 kiloyum biraz minyon tipliyim. Dr ile ilgili tecrubesi olan varsa bilgi paylasabilir mi? Ameliyatima cok az kaldı o yuzden heyecan dorukta. Herkese simdiden tesekkurler
Merhabalar.Sonunda Ercan beye ameliyat olacak birini buldum. Bende görüşmeye gitmek istiyorum. Kas altı ve koltukaltından izsiz istiyorum. Siz orada foto gördünüz mü sonuçlar nasıldı?
Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle ne güzel atlatmışsınız. Şu an nasılsınız 1 hafta iyileşmek için yeterli oluyor mu? Koltukaltı olmadınız sanırım, şu an memnun musunuz sonuçtan?Merhabalar.
Biraz geç kaldım ama ancak toparlandım çok aktif kullanamiyorim ama buradan çok şey öğrendim. Kimse beni tanımasa da ben biçoğunuzu tanıyorum hemen sorunuza cvp vereyim.
2-3 foto göstermişti. Ben meme altı istiyordum, bana meme ucu da önermiştı. Onun izi daha belirsiz oluyormuş. İzleri görmedim açıkçası çok önceligimde olan bir konu değildi, ama kelloid probleminiz veya alerjik bir bunyeniz yok ise zamanla pembeleşip belli belirsiz hale gelecektir. Benim sezeryan izim şu an (2,5 sene oldu) çok belirsiz.
Merhabalar.
Biraz geç kaldım ama ancak toparlandım çok aktif kullanamiyorim ama buradan çok şey öğrendim. Kimse beni tanımasa da ben biçoğunuzu tanıyorum hemen sorunuza cvp vereyim.
2-3 foto göstermişti. Ben meme altı istiyordum, bana meme ucu da önermiştı. Onun izi daha belirsiz oluyormuş. İzleri görmedim açıkçası çok önceligimde olan bir konu değildi, ama kelloid probleminiz veya alerjik bir bunyeniz yok ise zamanla pembeleşip belli belirsiz hale gelecektir. Benim sezeryan izim şu an (2,5 sene oldu) çok belirsiz.
MerhabalarMerhaba, çok geçmiş olsun öncelikle ne güzel atlatmışsınız. Şu an nasılsınız 1 hafta iyileşmek için yeterli oluyor mu? Koltukaltı olmadınız sanırım, şu an memnun musunuz sonuçtan?
Merhabalar
2 hafta oldu şimdi. Ben 6. Gun işe başladım masa bası calisiyorum. MEme altı oldum kas altı. Her gecen gün daha iyi oluyorsunuz. 1 hafta iyilesmek icin yeterli bir süre buyuk ölcude hareket kabiliyetiniz artıyor. Agrılarim da azaldı. Sonuctan da cok memnunun hatta daha bile buyuk olabilirmis doğal diye doktorun başının etini yedim. Şu an hala ödem var baya şişler 1 ayun sonunda daha iyi anlicam diye duyunuyorum. Herşeye deger inanilmaz guzel bir his
Merhaba :)) memnun kaldınız mı?5 eylül 2013 de Prof. Dr. Cihat Baran tarafından ameliyat edıildim.225 cc round, high profile mentor silikon protez kas ustune takıldı