Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Geçmiş olsun canım nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti
Çok teşekkür ederim. Şükürler olsun ki güzel geçti. Hiç korktuğum gibi olmadı. Kollarımı kısıtlı kullanmak dışında çok iyiyim. Ağrım falan yok çok şükür. 350 cc kas altı yuvarlak protez takıldı. Sen ne zaman düşünüyorsun ameliyat olmayi

Oo süper çok sevindim benimkiyle aynı cc takılmış benim 6. Günüm bitiyor inşallah oldum bitti

Benim de son 9 günüm kaldı. 4 gün izin yeterli mi sizce. Masa başı işim. Sıkıntı yaşar miyim. Süreci çok merak ediyorum

oo çok iyi. Nasılsın peki canım. Kollarını kullanabiliyor musun. Yataktan desteksiz kalkabiliyor musun

Artık kollarımı rahatça hareket ettiriyorum ağrı kesici de almıyorum çok çok hafif göğüs ortasında ağrı var ... Evet desteksiz kalkabiliyorum ama tek değilsem zorlamıyorum yinede birine destek için çağırıyorum ... Yine de yeni sayılır zorlamamak gerek sende atlatacaksın inş allah sonuç için katlanirr degil mi

Benim de son 9 günüm kaldı. 4 gün izin yeterli mi sizce. Masa başı işim. Sıkıntı yaşar miyim. Süreci çok merak ediyorum

Şimdiden çok geçmiş olsun sizede bence bu kişiden kişiye değişiyor benim 4.günümde ağrılarım vardı ve beni rahatsız ediyordu sanırım masa da olsa çalışamazdım ..yada evde olup uzandığım için vücut daha çok ağrıdı hareket herzaman iyidir kızlar bol bol yürüyün evde hareket edin .. Ama bir avantajın masa başı olması işinin. Sen kendini iyi hissedersen tabikide yeterli olur .. Benim bir arkadaşımda oldu 3. Günü işe gitti öyle söyliyim

Aynen canım

Teşekkür ederim. Hem cevap hem bilgi için. Özel eğitim ogretmeniyim. Ağır çocuklardan korkuyorum açıkçası bi sıkıntı olur mu diye. Ama umarım olmaz. Okullar açıldığı için yoğunluk var artık. Bir hafta izin alırsam çalıştığım kurumu da sıkıntıya sokarim. Ameliyattan sonra kendimi çok merak ediyorum

Bir ay ağirlik kaldirma daha iyi olacaktir sagligin icin.. Tabi okula gidip derslerinize girersiniz ama cocuk kaldirmama gibi durumunuz olursa iyi olur

Boy ve kilolarımızda birbirine çok yakın bende 1.58 boy kilo 49 doktorunla görüş bencede küçük olmasın sonra sonuçta meme istiyoruz yani
Merhaba arkadaşlar bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama boyutu konusunda çok kararsızım,yardımcı olur musunuz benim ölçüleri de sizinkisi gibi boyum 1.60 kilom 48-49. Şimdiden teşekkürler ☺

Merhaba. Benimde ameliyatim yakın tarihte. Doktorunuz kim.hangi il

Ben marmaris te yaşıyorum onun için en yakın yer izmir benim için biraz araştırdım izmirde cenk tokat varmış ona olmayı düşünüyorum,siz hangi şehirde olacaksınız ameliyatı ve kaç CC düşünüyorsynuz

Bende ixmir fatih uygur a olacağım ben. Hakkında bir tane dahi olumsuz yorum yok. Ve görüşmeye gittiğim gün ameliyat tarihi aldım. Bence bi görüşün derim. Ekol hastanesinde. 300 cc koyacak muhtemelen. Net bilgiyi ameliyat öncesi çizim de veriyor.

Canım senin vücut ölçülerin nedir,300 CC koyduğunda ameliyat sonrası kaç beden olmuş olacak göğüslerin acaba

Canım senin vücut ölçülerin nedir,300 CC koyduğunda ameliyat sonrası kaç beden olmuş olacak göğüslerin acaba
Boy 154 kilo 48 . canım onları ameliyattan önce çizim e alıyor seni. Orda göğüs kafesin falan hepsi ölçülüyor ve hangi cc lerle ameliyata gireceğini söylüyor. Ben açıkçası Vücudumun alabileceği en büyük protezi istiyorum. 500 alır dese 500 tak derim.ama minyonum. Vücudum çok küçük. Üst bedenim 34 o yüzden 275 yada 300 falan anca alır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ameliyata girerken saça yapılan Micro kaynak ları çıkartın diyorlar mi? Bilen var mı?

Benim arkadaşım doğuma girecekken odasında sokturmusler o ağrının içinde birde onunla uğraşmış . O zaman kaynakla ameliyata girebiliriz
İlk defa duyuyorum böyle birşeyi. Kaynak Ne alaka yani,ne sorun yaratabilirki?
Birde o ara kaynakları nasıl sökmüşler? Boncuk kaynakmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…