29 eylül de konuşacağız detaylı olarak. Fotoğraf çekimi vs de o gün olacak. Sana kaç cc takıldı ? Hangi yöntem le oldun ameliyatı ni ? Şuan durumun nasıl ?
Maşallah canım darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah. Kollarını tam olarak kullanmaya ne zaman başladın ? 3 yaşında kızım olduğu için kucagima gelmek isteyecek sarılmak isteyecek. Sence kızım la ilgilenmeye ne kadar süre sonra başlayabilir im.Bana 325 cc takildi kas alti,meme altindan konuldu suan ödem var sadece ama gayet iyiyim ilk 3-4 gün sıkıntılıydı sonrası toparladım korseyi takmaya devam ediyorum dikislerde eriyen dikis öyle iste suan cok mutluyum biran once ödemin inip korseden kurtulmayi bekliyorum
Maşallah canım darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah. Kollarını tam olarak kullanmaya ne zaman başladın ? 3 yaşında kızım olduğu için kucagima gelmek isteyecek sarılmak isteyecek. Sence kızım la ilgilenmeye ne kadar süre sonra başlayabilir im.
Sen gerçekten iyi cesaret etmissiniz çocuklar küçükken ameliyat olmaya . Bir değil hem de iki taneBenimde 10 aylık ikizlerim var kız.
kollarımı ben 5-6ncı günde kullanabildim ama 3ncü günde kullananlarda olmuş
Sen gerçekten iyi cesaret etmissiniz çocuklar küçükken ameliyat olmaya . Bir değil hem de iki taneemzirme dönemi bitmismiydi
merhaba arkadaşlar bende ameliyat günü aldım. iki gün sonra olacağım ama endişelerim var. meme toparlama dikleştirme olacak ama sonuş nasıl olur zamanla tekrar sarkma olur mu protez olmayacak görüntü nasıl olur yardım edin
Empati kurunca oldukça üzücü bi durum neyse ki asla düzeltilemez veya dışarıdan çok kötü görünen bir tecrübe yaşamamışsınız..Dr unuz hangi şehirde ve kimdi?Ben ameliyat olalı 2 sene oldu. Sonuçtan mutlu oldugum süre 1 ayı geçmez. Sol memede kapsül var gibi. Orantısız bi görüntü. Sütyen, bikini vs her şey problem. Çıkarmak istesem sarkma olcak 2 senelik sürede malum. Çok pişman ve mutsuz ben de.
Umarım moral bozukluğunuz geçmiş ve çıkarttırmamışsınızdır,diş yaptırınca da yabancı madde ama zamanla vücut herşeyi kabul edip dost oluyo :))Kizlar merhaba,
Yeni uye oldum siteyi anlamaya calisiyorum. Bugun 4.gunum cok zormus. Uykuya hastet kaldim ve insanin icinde yabanci bi madde oldugunu dusunmek kabus gibi geliyor. Geri cikarttirmayi dusunuyorum. Keske acele karar vermeseydim.
Benim de 2 ekim inşallah ameliyat tarihimheyecan dorukta ben de Ankara'da Nebil Bozdoğan'a 7 ekimde göğüs büyütme ve bacak dolgusu ameliyatları olcaamkoltuk altından kesi ile yapılacakmış silikon, bacak için de kesi mesi olmadan olcakmış çok iyi bi doktora benziyo Rabbim mahçup etmesin önceki yaptıklarını fotoğraf gösterdi istediğime çok yakın ve güzel buldum dua edin benim de öyle güzel olsun
cici cici sütyenler almaya başlıyorum bugün hatta internetten baktım bi kaç modeleBenim de 2 ekim inşallah ameliyat tarihim
İnşallah canım :)cici cici sütyenler almaya başlıyorum bugün hatta internetten baktım bi kaç modelemotive oluyorum bu şekilde şimdiden ikimize de düşünen herkese de hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım. Bende de göğüs dokusu hiç yok. Dümdüzüm resmen. Benim de ameliyat im yarın sabah nasip olursaAmeliyatın 5.gunu göğüs dokum hiç yoktu dümdüz bir gogustu boyum 1.62 kilom 52 mentor marka dual plan 350 cc hp takıldı keşke biraz daha büyük takılsaydi diyorum ama henüz bilemiyorumda çok yeni dr un dediği cep kapanmamış büyük yerleştirince inşallah ileride mutlu olurum acılarıma deger
Hayırlı olsun canım. Bende de göğüs dokusu hiç yok. Dümdüzüm resmen. Benim de ameliyat im yarın sabah nasip olursa
300 cc - 350 cc arası deneyecek canım.
Amin canım çok teşekkür ederim.Demekki hic olmayanlarin alabilecegi kapasite o hayirlisi olsun canim allah yardimcin olsun