Arkadaşlar Merhaba. 12 ekim de benimde ameliyatim büyütme olacak. İzmir de fatih uygur a olacağım. On muayene De 275 yada 300 cc dedi.ama net bişey söylemedi. Benim göğüs dokum hiç yok. 70 b sütyen ölçüm. Çift destekli de ancak tam dolduruyor.onda bile boşluk kalıyor. Ben 300 325 ten aşağı istemiyorum.bi yandan da spor yaptigim için göğüs ve karin kaslarim oldukça sıkı. Bu ameliyat için sıkıntı oluşturur mu bilmiyorum. Kafam çok karışık.
Fatih uygur a olacağım canım. İzmir de. Vücudumun üst tarafı oldukça sıkı. Kaslarin sıkı olması ameliyat sırasında problem yaratır diye korkuyorumPArisBen henuz ameliyat olmadım ama olacagım. Tarihi iş durumuma göre alacagım. En erken birbucuk en geç 2 bucuk ay içinde. Ben aynı soruyu doktoruma sordum. Spor yapıyo olmanın hicbir artısı yada eksisi yokmuş. Ama ameliyattan sonra en az bir ay spor yasak. Yuruyus yapabilirsin ama. Bana boyle yanıt vermişti. Bu arada hangi dr da olacaksın
Canım soyleyecem doktora ama taşma yapar koltuk altında falan dedi. O yüzden riske de atmak istemiyorum. Ama söyleyecem yani büyük istiyorum diye. Boyum 155 kilom 47 bu arada .Merhaba hemen hemen gögsümüz aynı ama bana 325 cc takıldı hiç gögsüm yoktu bence sende en az 300 taktır suan 10 gün oldu ameliyat olalı ve gayet boyut olarak memnunum
Boy ve kilolarımızda birbirine çok yakın bende 1.58 boy kilo 49 doktorunla görüş bencede küçük olmasın sonra sonuçta meme istiyoruz yaniCanım soyleyecem doktora ama taşma yapar koltuk altında falan dedi. O yüzden riske de atmak istemiyorum. Ama söyleyecem yani büyük istiyorum diye. Boyum 155 kilom 47 bu arada .
Birde benim gögüsler hala sert suanda bugün 12 oldu ameliyattan sonra doktor 2 ay diyor ödemin inmesi içinMErhaba iyileşme surecinden bahseder misiniz? Daha once ameliyat olan arkadaslar sertligin gidip yumusama surecinden lutfen. Tskler
Fatih uygur a olacağım canım. İzmir de. Vücudumun üst tarafı oldukça sıkı. Kaslarin sıkı olması ameliyat sırasında problem yaratır diye korkuyorum
Merhaba arkadaşlar 11 eylülde ameliyat oldum suan en yeni olan benim galiba ameliyat geçiren ilk 3-4 gün ağrı oldu olmadı diyemem ama ağrı eşiğide kişiden kişiye değişiyor canım çok tatlı degildir de oysa.Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda sadece ödemlerin inmesini bekliyorum üst taraftan baya şiş korseyi üstten bantlamamı söyledi asağıya inmesi için dikişlerim eriyen dikiş üzerinde bant var o yüzden alınma gibi bi durum olmadı şuan gayet iyiyim ist'da doktorumu öneriyorum bu konuda yeni ameliyat olucak arkadaslar sorarlarsa söylerm
Paris korkma yaratmıyor ben ozelikle sordum. Fatih Bey iyi bir dr diye duymıustum.
Aseg gecmis olsun. 3-4 gunden sonra iyileşme hızlı oluyor diye duydum. Cok heyecanlıyııım ben yaaa. pof
Heyecan en üst seviyede zaten. Benim bi de igne fobim var. Igne Korkum ameliyat korkusunun önünde şuanda. Bi Dr boyut açısından endiseleniyorum. Ben büyük olsun istiyorum aama doktorum uygun görmezde küçük koyarsa hayal kırıklığına uğrarim. Vücudumun üst tarafı çok küçük. 34 beden. Belki göğüs kafesim dardir cebim küçüktür falan filan. Bilmiyorum ya kafamda deli sorular
Heyecan en üst seviyede zaten. Benim bi de igne fobim var. Igne Korkum ameliyat korkusunun önünde şuanda. Bi Dr boyut açısından endiseleniyorum. Ben büyük olsun istiyorum aama doktorum uygun görmezde küçük koyarsa hayal kırıklığına uğrarim. Vücudumun üst tarafı çok küçük. 34 beden. Belki göğüs kafesim dardir cebim küçüktür falan filan. Bilmiyorum ya kafamda deli sorular
Aynıyız herhalde bende 34 bedenim xs üst bedenim kendim bildim bilemi hep memem olsun istemişimdir ve eksiklik olarakta görmüşümdür hele ki yazları bikinili kadınlara mayolu kadınlara özenirdim vallahi destekli südyenlerden destekli bikinilerden hep arAyış içindeydim ama iyiki doğum yaptıktan sonra yaptırdım diyorum sarkıklık olmadı gögsümde hiç zaten meme yoktu :) çap olarak genişti memem doktorum görüşmede 250 cc dedi ameliyat günü 325 cc dedi doktorun asistanı yakın arkadasımdı ameliyatta 300 ve 325 cc denedik aslı 325 cc cok güzel durdu gögsünde dedi bende küçüm olsun istemiyorum açıkçası bu kadar risk almışken biraz dolgun olsun yapay değil ama karısmasın öyle yani eminim seninde cok güzel olucak igneden de hiç korkma zaten ameliyata inmeden odada damar yolundan relax bişi veriyorlar kafa bi dünya oluyor))
İşte ben doğum yapmadım. Doğumdan sonra buyur eder diyorlar ama sonuçta büyüdüğü gibi içi bosalacakta. O zamn daha kötü görünecek. Zaten yakın zamanda çocuk düşünmüyoruz. O yüzden ben genç yaşımda yaptırmak istedim.malum zaman geçiyor.Aynıyız herhalde bende 34 bedenim xs üst bedenim kendim bildim bilemi hep memem olsun istemişimdir ve eksiklik olarakta görmüşümdür hele ki yazları bikinili kadınlara mayolu kadınlara özenirdim vallahi destekli südyenlerden destekli bikinilerden hep arAyış içindeydim ama iyiki doğum yaptıktan sonra yaptırdım diyorum sarkıklık olmadı gögsümde hiç zaten meme yoktu :) çap olarak genişti memem doktorum görüşmede 250 cc dedi ameliyat günü 325 cc dedi doktorun asistanı yakın arkadasımdı ameliyatta 300 ve 325 cc denedik aslı 325 cc cok güzel durdu gögsünde dedi bende küçüm olsun istemiyorum açıkçası bu kadar risk almışken biraz dolgun olsun yapay değil ama karısmasın öyle yani eminim seninde cok güzel olucak igneden de hiç korkma zaten ameliyata inmeden odada damar yolundan relax bişi veriyorlar kafa bi dünya oluyor))
Ya doktoruma güveniyorum aslında. İzmir de en iyilerden. Hani daha iyisi olsa ona gidecem ama yok. Doktorum gerçekten bu konuda deneyimli ve beni tatmin etti ilk görüşmeden sonra hemn ameliyat tarihi aldım zaten. Ama işte insan ister istemez korkuyor.kas altı olacak sonuçta biraz da küçülme olacak.o yüzden mümkün olanın en buyugunu istiyorumPARis ben Asegin dedigini dicektim. Yani druna eger estetik bakışına guveniyorsan en dogru cc yi koyacaktır. HEr cc her gogusde farklı duruyo. Ben cok gogus inceledim. 300 cc birinde cok buyukken digerinde kucuk gorunuor. Yani onemli olan sana yakışacak olan. O yuzden druna guven bence canım. Ben oyle yapıcam. Bir de ameliyat sonrası biraz yatacaz felan ama degecek canım. Bunu dusun.
İşte ben doğum yapmadım. Doğumdan sonra buyur eder diyorlar ama sonuçta büyüdüğü gibi içi bosalacakta. O zamn daha kötü görünecek. Zaten yakın zamanda çocuk düşünmüyoruz. O yüzden ben genç yaşımda yaptırmak istedim.malum zaman geçiyor.
MerhabaAseg . Ameliyat tarihin ne zaman. Ben 2ekim de olacağım ameliyat imi nasip olursa. Sıfır dokuyum
Doktorun kim canım hangi il. Bende 12 ekim de ameliyat tarihi aldım. Cumartesi tahlil vereceğim.29 eylül de konuşacağız detaylı olarak. Fotoğraf çekimi vs de o gün olacak. Sana kaç cc takıldı ? Hangi yöntem le oldun ameliyatı ni ? Şuan durumun nasıl ?