Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Doktorun Ne önerdi? Aslında tek göğsünde sarkma,farklılık varsa ona dikleştirme yapılsa çok daha iyi olur. Çünkü gögüs büyüyünce farklar daha meydana çıkıyor . Bu seni rahatsız edebilir...
Yani tek memede dikleştirme ve protez daha mantıklı kanımca..

Doktorum sınırda ikisi de olabilir karar senin dedi. Ikisinin arasindaki farki 8 yildir saklamak gizlemek ile uğraşıyorum. Buyuyunce yine fark olacak tam ozgur hissedemezsem? Yahut buyukluk gizler mi farki bilemedim! Heralde ameliyat gunune kadar dusunecegim!
Birde benim biraz dokum var ama doktorum yine de kas alti onerdi zayif oldugum icin dalgalanma yaparmış! 325 mi 350 mi ona bile karar veremedim...
Offf ya ne zormus boyle isler

Doktorunuz sınırda diyor ama siz yıllardır ikisi arasındaki farkı gizlemek için uğraştığınızı söylüyorsunuz. Bilemedim Yani..
Şimdi bende görmediğim için net yorum yapamıyorum,siz daha iyi karar verirsiniz tabi. Başka doktorlardan fikir aldınızmı peki? Yani başka görüşlerde alsaydınız aslında netleşirdiniz,emin olurdunuz belki. 325 ile 350 arasınd çok fark Yok zaten. Ameliyatta denenir hangisi iyi olursa o tercih edilir. Onu doktora bırakın

Bendede farklılık vardı ama dr bana şunumu bunumu yapalım diye sormadı ben onu hallederim dedi boyutunu sana bırakması kesi yerini sana bırakması normalde farklılık varsa hangi işlem yapacağını sana bırakması biraz değişik geldi en azından bunu yaparsak daha iyi olur diyede bir bilgi vermedimi ben direkt yuvarlak göğüs ucu kesisi diye gittim dual plan damla yaptırdım çünkü dr tavsiyesi buydu bence sen dr tekrar sor hangisi daha sağlıklı olur diye

Merhaba aramıza hoş geldin. Bence bir tek doktora bağlı kalma. Muayene ücreti almayan bıçok doktor var. Ameliyat olmasan bile en azından bi görüş al. Şimdi biz görmeden ne desek havada kalır. Doktorun böylesine önemli şeyleri sana bırakması zaten sıkıntılı bir durum. Bu kadar havada şeyler soylememeliydi. Doktorunuz kim ?

Doktorum Kubilay Ozdil Ankara
Baska doktorlara da gittim onlar da toparlamanin gerekli oldugunu soylediler. Sadece ben iyilesme suresinin uzamasindan korktugum icin karari bana birakti. Diger gittigim doktorlarda kendimi muayenehaneden cok guzellik merkezinde hissttigim icin icime sinmedi acikcasi. Kubilay bey guzel ilgilendi ölçtü vs.
Kilomdan dolayi kas alti olacagini soyledi okadar

İyileşme süresinde bir farklılık olacağını hiç sanmıyorum... iyi düşün!!!!
Estetik doktorların muayenehaneleride şık güzel olmalı tabi Güzellik dağıtıyorlar sonuçta

1 ay 5 günlük oldu memişlerim fotoğraf ekledim ama sanırım takip ettiklerim görebiliyor ve ekleyedebildim mi onuda tam bilemedim

Am
ameliyat oldunuz mu acaba ?

Ameliyat sonrası sürecinizden biraz bahşeder misiniz

Ameliyat sonrası sürecinizden biraz bahşeder misiniz

İlk gün fenaydı çok ağrım oldu ikinci günde öyle ama bugün daha iyiyim çok şükür salı günü bandajlarım çıkacak şuan çok yukarda ve sivri duruyorlar ama benim ağrım çok oldu ki ben ağrı eşiği yüksek biriyim 10 tane doğururdum öyle söyleyeyim kas altı gerçekten zor bir işlemmiş

20 günü geçtim. Artık çok iyiyim çok şükür. Sormak istediğin bişey varsa yardimci olurum her türlü
8 kasım a da ameliyat olacağım bende İzmir ekol de Fatih Uygur a ama sonraki süreç biraz korkutuyor kas altından olacağım bende henüz yuvarlak mı damla mı olacak kaç cc olucak bilmiyorum ameliyat öncesi yapılacakmış onlar sanırım ağrın falan çok oldu mu ilk zamanlar nasıldı şuan nasılsın sporcuyum ben 1,5 2 ay sonra spora geri dönmem gerekiyor biraz anlatabilir misin

Benimde kas altı olacak kaç gün kollarını kullanman falan kısıtlandı birde ben yüzüstü nasıl uyucam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…