Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

29 eylül de konuşacağız detaylı olarak. Fotoğraf çekimi vs de o gün olacak. Sana kaç cc takıldı ? Hangi yöntem le oldun ameliyatı ni ? Şuan durumun nasıl ?

Bana 325 cc takildi kas alti,meme altindan konuldu suan ödem var sadece ama gayet iyiyim ilk 3-4 gün sıkıntılıydı sonrası toparladım korseyi takmaya devam ediyorum dikislerde eriyen dikis öyle iste suan cok mutluyum biran once ödemin inip korseden kurtulmayi bekliyorum

Bana 325 cc takildi kas alti,meme altindan konuldu suan ödem var sadece ama gayet iyiyim ilk 3-4 gün sıkıntılıydı sonrası toparladım korseyi takmaya devam ediyorum dikislerde eriyen dikis öyle iste suan cok mutluyum biran once ödemin inip korseden kurtulmayi bekliyorum
Maşallah canım darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah. Kollarını tam olarak kullanmaya ne zaman başladın ? 3 yaşında kızım olduğu için kucagima gelmek isteyecek sarılmak isteyecek. Sence kızım la ilgilenmeye ne kadar süre sonra başlayabilir im.

Maşallah canım darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah. Kollarını tam olarak kullanmaya ne zaman başladın ? 3 yaşında kızım olduğu için kucagima gelmek isteyecek sarılmak isteyecek. Sence kızım la ilgilenmeye ne kadar süre sonra başlayabilir im.

Benimde 10 aylık ikizlerim var kız.
kollarımı ben 5-6ncı günde kullanabildim ama 3ncü günde kullananlarda olmuş

Benimde 10 aylık ikizlerim var kız.
kollarımı ben 5-6ncı günde kullanabildim ama 3ncü günde kullananlarda olmuş
Sen gerçekten iyi cesaret etmissiniz çocuklar küçükken ameliyat olmaya . Bir değil hem de iki tane :KK17: emzirme dönemi bitmismiydi

Sen gerçekten iyi cesaret etmissiniz çocuklar küçükken ameliyat olmaya . Bir değil hem de iki tane :KK17: emzirme dönemi bitmismiydi

İkizlerimin erken doğmuştu hastanede kaldılar 50 gün sonrasındada 4ncü aya kadar zar zor emzirdim hastanede mamaya alıştılar sütümüde hep sağdım götürdüm oysa 4ncü aydan sonra emmediler sağarakta bi süre geldi biberonla.o yüzden yaptırmamda sakınca yoktu eşim benim destekçimdi açıkcası kızlara o baktı 1 gün hastanede kaldım sadece eve geldiğimdede beraber bakabildik ama kucagıma alamadım bikaç gün sadece

merhaba arkadaşlar bende ameliyat günü aldım. iki gün sonra olacağım ama endişelerim var. meme toparlama dikleştirme olacak ama sonuş nasıl olur zamanla tekrar sarkma olur mu protez olmayacak görüntü nasıl olur yardım edin :KK43:

Merhaba,
Umarım iyisinizdir, ben de sizinle aynı operasyonu geçireceğim sanırım geçen yıl daha önce görüştüğüm tüm doktorlar dokunkaybı olmadığından silikon koyacak yer olmadığını söylemişlerdi en azından en miniğini koysak 8 10 yıl sonra yine opr geçirmeme gerek kalmasa olmaz mı diye sormama rağmen.. Yani bir bildikleri vardır umuyorum ki çünkü toparlama ile protezli büyütme aml ücretleri aynı farklı bişey gelmedi o nedenle aklıma...dilerim sizin de çok güzel olur...Dikişiniz göğsün neresinden yapıldı,şunan durumunuz nedir ve dr unuz ve şehriniz neresi acaba ?
Ben 3 dr la daha görüşüp biraz daha kilo ver diyen olmazsa (5kilo itibarıyle sarkma başlıyormuş verebildiğin kadar ver demişlerdi) kasıma kadar randevu almayı düşünüyorum.İstanbuldayım aynı şehirdeysek ve memnun kaldıysanız sizin dr unuzla da görüşebilirim..

sağlıklı keyifli kedili köpekli güzel günler :)

Ben ameliyat olalı 2 sene oldu. Sonuçtan mutlu oldugum süre 1 ayı geçmez. Sol memede kapsül var gibi. Orantısız bi görüntü. Sütyen, bikini vs her şey problem. Çıkarmak istesem sarkma olcak 2 senelik sürede malum. Çok pişman ve mutsuz ben de.
Empati kurunca oldukça üzücü bi durum neyse ki asla düzeltilemez veya dışarıdan çok kötü görünen bir tecrübe yaşamamışsınız..Dr unuz hangi şehirde ve kimdi?

Kizlar merhaba,
Yeni uye oldum siteyi anlamaya calisiyorum. Bugun 4.gunum cok zormus. Uykuya hastet kaldim ve insanin icinde yabanci bi madde oldugunu dusunmek kabus gibi geliyor. Geri cikarttirmayi dusunuyorum. Keske acele karar vermeseydim.
Umarım moral bozukluğunuz geçmiş ve çıkarttırmamışsınızdır,diş yaptırınca da yabancı madde ama zamanla vücut herşeyi kabul edip dost oluyo :))
Benim de ağrı eşiğim çok düşük hem göğüs hem tam karın germe opr geçireceğim ve ağrısından da yatamamaktan da hiç korkmuyorum çünkü tedavi gerektiren saçmasapan ağır hastalıklar yüzünden ne olacağını bilmeden yatanlar var aylarca fakat biz hem hem fiziken hem de psikolojik olarak çok daha sağlıklı ve pozitif olmak için bu ağrıyı bu skıntıyı çekip sonucunda çok mutlu olacağız en azından kendimi böyle hazırlıyorum :)(- ki geriye dönük okursanız rastlarsınız nisanda her iki opr da olacakken dr kaynaklı çok talihsiz olaylar silsilesi sebebiyle birgün öncesinden ameliyata gitmeyip büyük bi tehlike atlattım) motivasyonumu bozmuyorum lütfen hala ağrınız varsa da iyi olmaya çalışın pişman olmayın :)

heyecan dorukta ben de Ankara'da Nebil Bozdoğan'a 7 ekimde göğüs büyütme ve bacak dolgusu ameliyatları olcaam :spor: koltuk altından kesi ile yapılacakmış silikon, bacak için de kesi mesi olmadan olcakmış:KK45:çok iyi bi doktora benziyo Rabbim mahçup etmesin önceki yaptıklarını fotoğraf gösterdi istediğime çok yakın ve güzel buldum dua edin benim de öyle güzel olsun :KK200::KK200::KK200:

heyecan dorukta ben de Ankara'da Nebil Bozdoğan'a 7 ekimde göğüs büyütme ve bacak dolgusu ameliyatları olcaam :spor: koltuk altından kesi ile yapılacakmış silikon, bacak için de kesi mesi olmadan olcakmış:KK45:çok iyi bi doktora benziyo Rabbim mahçup etmesin önceki yaptıklarını fotoğraf gösterdi istediğime çok yakın ve güzel buldum dua edin benim de öyle güzel olsun :KK200::KK200::KK200:
Benim de 2 ekim inşallah ameliyat tarihim :KK54:

Ameliyatın 5.gunu göğüs dokum hiç yoktu dümdüz bir gogustu boyum 1.62 kilom 52 mentor marka dual plan 350 cc hp takıldı keşke biraz daha büyük takılsaydi diyorum ama henüz bilemiyorumda çok yeni dr un dediği cep kapanmamış büyük yerleştirince inşallah ileride mutlu olurum acılarıma deger

Ameliyatın 5.gunu göğüs dokum hiç yoktu dümdüz bir gogustu boyum 1.62 kilom 52 mentor marka dual plan 350 cc hp takıldı keşke biraz daha büyük takılsaydi diyorum ama henüz bilemiyorumda çok yeni dr un dediği cep kapanmamış büyük yerleştirince inşallah ileride mutlu olurum acılarıma deger
Hayırlı olsun canım. Bende de göğüs dokusu hiç yok. Dümdüzüm resmen. Benim de ameliyat im yarın sabah nasip olursa

Hayırlı olsun canım. Bende de göğüs dokusu hiç yok. Dümdüzüm resmen. Benim de ameliyat im yarın sabah nasip olursa

Simdiden cok gecmis olsun guzel memislerin olsun insallah .. kendini hic kasma ben heyecan yaparim dedim ama heyecanin h si yoktu :). Sasirdim kendime .. peki senin kac cc takarim dedi doktorun bana 325 -350 demisti 350 takmis.

X