Merhaba kizlar, uzun suredir meme buyutme ameliyat olmak istiyorum ve sonunda kararimi verdim, butcemi de ayarladim
geriye doktor secimi ve ornekleri gormek kaldi
sanirim en zoru da secim yapmak... Burdaki isimler ve yazilar 2015'te kalmis, kafam cok karisti
Boy : 1.70
Kilo : 59 (55'i hedefliyorum :) )
Gogus dokum hic yok
2 ay once falan Isvec klinik Altan Yucetas ile gorusmustum, acikcasi daha ilk muayenede bana direk pazartesiye yaziyoruz tamam tam bizlik gibi hem samimi olan ama bi yandan da cok doluyuz gel araya sıkıştıralım tarzi bi yaklasim vardi. Boyle olunca da kendimi cok aceleye getirilmis hissedip once o yuzden vazgecmistim.
Defne Erkara ile telefonda gorusmustum, whatsapp uzerinden de konustuk cok samimi gelmisti. Ama burda mahkemelik oldugunu ve yorumlarini sildirdigini okuyunca iyice kafam karisti
Bu arada Altan bey 400cc mentor high profile yuvarlak tam senlik demisti. 400 u duyunca gozlerim pörtledi
Evet dolgun istiyorum ama bi o kadar da dogal durmasini istiyorum. Zayif vucuda yarim top koymus gibi gorunen bisey olursa naparim bilmiyorum.
Fotografi gizli nasil eklerim, sizinkileri nasil gorebilirim yardimci olur musunuz?