Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Can'ım ben 28 nisanda büyütme kas altı ve dikleştirme ameliyatı oldum. Bahsettiğin sıkıntılar aşağı yukarı 10 gün içinde geçecek. Ama tamamen geçmesini bekleme. İtme çekme hareketlerinde kısıtlandığını bayağı bir süre hissedeceksin. Çok geçmiş olsun. Ben de 28 nisanda ameliyat oldum. Resimlerimi düzenli olarak yayınlıyorum. Benimkiler ilk günler korkunçtular. Beni takibe alırsan çok memnun olurum:))

O doktor doymuş artık. Bankasya'na reklam çektiriyor

28 nisan 2017 İzmir Ekol KBB Hastanesi Prof. Dr. Mübin Hoşnuter. Kas altı 325 cc mentor ve dikleştirme ameliyatı

Peki şuan hareket kısıtlamaların nasıl? Sen nasıl hissediyorsun kendini? :) ayrıca teşekkür ederim. Takipe alıyorum

merhaba kızlar,

27 mayısta ameliyat oldum kas üstü 345 cc mentor..

birşey sorucam ne zaman yan yatmaya başladınız? korseyi ne zaman çıkardınız?

doktorum kocamaaan bir yastığa sarılır gibi yan yatabilirsin dedi ağrım sızım bir şeyim yok ama bir şey olacak diye korkuyorum pinpirikliyim :)

bu korse işi de bu sıcaklarda fenalık getirdi ya alternatif çözümü olan var mı

Ameliyatın 2. Günü bana doktorum yan yatabilirsin demişti bugün tam 1 hafta olmasına rağmen hala yan yatıp uyuyabilmiş değilim :) korkma birşey olmaz artık senin ay olmuş :) korseyi ben artık her gün çıkartıp masaj yapıyorum insan kollarını daha iyi açıyor ve rahatlıyor.

ay benim doktorum da benim gibi pinpirikli ben 2 hafta boyunca 45 derece açıyla yattım bırak yan yatmayı :) 3 ay korse mi kullanılır bana masaj fln da demedi hiç yapmıyorum o yüzden iz kremi sürüyorum sadece. bir ay olmasına rağmen ani bir hareket yaptığımda fln canım acıyabiliyor o yüzden korkuyorum sanırım.

İnsan akşamları yattıktan sonra hareketsiz kaldığı için kalkmakta zorlanıyor. Masaj yapmaya bak canım cildimiz gerildiği için hareketlerimiz de kısıtlanıyor ne kadar masaj yapıp rahatlatırsak hareketlerimiz o kadar genişlermiş. Dün kontrolüm vardı kollarım ne zaman özgürlüğüne kavuşacak diye sorduğumda masaj yapıp rahatlattığın sürece 1-2 haftaya düzeltirsin dedi. Bana iz kremi de vermedi haftaya perşembe dikişlerim alınacak sadece :) hareket ettirdiğimde benim de çok canım yanıyor gerçekten şey benimde canım biraz kıymetli nasıl göze alıp ameliyat oldum bende bilmiyorum ahahahah :)) ama iyi ki olmuşum :))))

Kizlar merhaba,
Yeni uye oldum siteyi anlamaya calisiyorum. Bugun 4.gunum cok zormus. Uykuya hastet kaldim ve insanin icinde yabanci bi madde oldugunu dusunmek kabus gibi geliyor. Geri cikarttirmayi dusunuyorum. Keske acele karar vermeseydim.

Ben ameliyat olalı 2 sene oldu. Sonuçtan mutlu oldugum süre 1 ayı geçmez. Sol memede kapsül var gibi. Orantısız bi görüntü. Sütyen, bikini vs her şey problem. Çıkarmak istesem sarkma olcak 2 senelik sürede malum. Çok pişman ve mutsuz ben de.

Beklemeden hemen cikartmak verecek hasari daha azaltir diye dusunuyorum hic beklemek istemiyorum o yuzden. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz hic konustunuz mu doktorunuzla sonucunda ne olur diye

Gerçek mi geçmiş olsun burda öyle yazılar okudum ki sanki 10 gün hep yatcakmışım gibi geliyr ağrılardan çok korkuyorum.
Siz kime ameliyat oldunuz kaç cc ve kas altımı oldu acaba?
Bugün oldum 14 temmuz. Kas altı meme altından 300 cc. Eger bahsettikleri o ay öldüm bittim dedikleri ağrı buysa komik yani hic bisey bu sadece baski var üzerimde ve kolumu yukarı kaldirmazsam kısıtlamiyo. Ayaga kalkiyorum wc kendim girebiliyorum yemegimi kendim yiyebiliyorum. Agri eşiği dusuk bi insanim. sadece evet ayakta basim dönüyor oda olacak yani. bu arada Dr volkan ışık. Belki doktorumun eli hafiftir bilmiyorum ama eger agri bu agriysa sakin korkma kas alti daha cok agrimasina ragmen diyorun acaba neden agrimiyor acaba dr kas ustunde mi yapti diyee

Ben de bu gün görüşmeye gittim Hasan fındık kas altı dedi ve öyle çok aman aman ağrın olmaz dedi beni cesaretlendirdi c cup olur ama cc ye ameliyat esnasında karar veriyorum dedi inşaallah iyi geçer sizede çok geçmiş olsun birde yuvarlak dedi sana daha uygun üst kısımlarda dokun yok dedi

Kizlar merhaba,
Yeni uye oldum siteyi anlamaya calisiyorum. Bugun 4.gunum cok zormus. Uykuya hastet kaldim ve insanin icinde yabanci bi madde oldugunu dusunmek kabus gibi geliyor. Geri cikarttirmayi dusunuyorum. Keske acele karar vermeseydim.
E emma11 sacmalama yaaa sakın böyle düşünme bak ne güzel olmuşsun 4 gün bitmiş yavaştan yan yatmaya başlarsın sonra bakmışsın 1 ay olmuş sonra 2 ay diledigin gibi yatıyorsun. Bak ben 1 ayda 2 ameliyat üst üste oldum 1 ay da tam düzeltirken ikinci oldu kısaca bir buçuk aydır sil bastan öyle dümdüz yatıyorum ama değdi seninkide değecek ve alışacaksın ilk başta çoğumuzda bu hisler olur zamanla geçiyor lütfen çıkartma gibi bir hata yapma kendine

Doğal olsun en büyük olsun dedim ben

Merhaba,
Bursa da Adnan Erdem e 5 gün evvel ameliyat oldum. Dual plan anatomik slikon marka olarak mentor takıldı.
Secim ve cc konusunda dr nın secimine karışmadım. Muayene sonrası verdiği karara uyduk.
İlk gece benim için zor gecti ancak şunu gözardı etmemek gerek , daha basit operasyonlarda bile ilk 12-15 saar zordur.
Zorluktan kastım kas agrılı yanma hisli kolları dogal olarak hareket ettiremediğiniz -agrı sebebiyle - bir sürec. Bu surecte damardan agrı kesiciler serum veriliyor. Bende ameliyat esnasındaki kanama durumu sebebi ile dr dren takmıştı. Aynı hekime ameliyat olan arkadaslarım oldu onlara dren takılmamıştı, bu da hekimin karar vereceği bir konu. Dreni 2 gün çıkardı. Operasyonun ertesi gunu agrılarımda belirgin azalmalar ve kollarımı hareket serbestliği kazanmaya basladım. 2. Gece yıne agrı kesiciler verildi fakat daha rahat uyudum. 2. Gün yürüyebiliyor wc ye kendim gidiyor yemek kendim rahatca yiyordum. Her gecen gün agrım azalarak gitti. Cok ödemim olmadı. Morluk vs yoktu hiç. 4. Gün yıkanabildim.
Gogusler cok yukarda vs değil. Başlarda hissizlik oluyor günden güne hızlı sekilde azalıyor. Şimdilik tecrubelerim böyle. Şu anki gorunum dahi güzel ancak sanıyorum doku ödemi azalması ile bir miktar küçülme olabilir.

[/QUOTE]
Merhaba Naci be çok iyi bir doktor biliyorum yiğenimi damak yarağı ameliyatı yapmıştı ve sorunsuz geçti .
Sorması ayıp ücret ne kadar ödediniz özelden de yazabilirsiniz?
Ben de Naci beye ameliyat olmak istiyorum fakat ücreti yüksektir diye gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…