Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

19 temmuzda oldum. 2. Günüm. Tek sıkıntım yatamamak. Daha doğrusu yattıktan sonra kalkamamak Hafif yanmalar var ama zorlanmıyorum. Şimdi yeni olduğu için mi füze gibi dik ve ayrık duruyor? Zamanla düzelir mi? Normal südyen ne zaman takabilirim? Siz dikişlerinize her gün pansuman yapıyor muydunuz? Kas ağrıları ne zaman geçer?

Fiyat ne kadar verdin canim

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 1 senedir ameliyat olmak istiyorum en sonunda karar verdim randevumu aldım Perşembe günü ameliyat günüm var ve şuanda ağar bir enfeksiyon geçiriyorum 8 tane iğne yaptırdım daha 6 tane daha var ameliyat aslında bu hafta salı günü olacaktı ben hasta olunca ertelendi Almanya'da yaşıyorum ameliyat olduktan sonra 10 gün içinde geri dönmem gerekiyor araba ile daha kendime gelemedim bu şekilde olursam acaba bir sorun çıkarmı vücut kabul etmez falan diyorlar ola bilirmi böyle birşey lütfen yardımınıza ihtiyacım var bana yardım edermisiniz

Prof.Dr.Bilge Türk Bilen ile Kas zarı altı yöntemiyle 350 yada 375 cc mentor high profil protez 17 Ağustos ta takılacak bana. Her ne kdr doktorum 400 450 cc iyi olur dese de ben 375te karar kıldım.sizce 400 cc çok büyük olmazmı

Arkadaşlar 171 boy 54 kiloya kas altı 335 ve 375 cc (ikisine farklı cc olacak) sizce küçük mü büyük mü ideal mi? Göğüs altı 72 cm göğüs 77 cm. Meme üstünde 2 cm bi doku var sadece. 335 - 355 yerine sizce 355-375 cc kombinasyonu daha mı iyi olur?

Arkadaşlar merhaba. Ben 1 hafta önce silikon ameliyatı oldum. Fakat sağ kolumu oynatamıyorum ve sağ göğsüm daha ödemli ve şiş duruyor. Sol tarafım ise çok normal. Acaba bir sorun mu var? Lütfen bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

İki tarafta iyileşme eş zamanlı olmuyor. Bir taraf daha ağrılı olabiliyor. Hareket kısıtlılığı çok normal. Sabır Çok geçmiş olsun.

Normaldir canım benimde öyle oldu şuan tam3 hafta oldu ve sağ gogusum daha yeni indi sağ tarafin kası daha güçlü olduğu için oluyor masaj yap bol bol yukarıdan aşağıya doğru it ödemi silikon yerlesssin

Arkadaslar kimse yardimci olmasada bi cesaret aldim randevumu eylul sonuna anca,hala kararsiz korkulardayim,ne olur benide izlemeye alip yardimci olur musunuz,ozellikle 300 cc civari damla taktiranlar varsa...tesekkurler

merhaba arkadaşlar bende ameliyat günü aldım. iki gün sonra olacağım ama endişelerim var. meme toparlama dikleştirme olacak ama sonuş nasıl olur zamanla tekrar sarkma olur mu protez olmayacak görüntü nasıl olur yardım edin

Merhaba arkadaşlar 11 eylülde kas altı 325cc mentor marka takıldı bugün 5nci günüm yan yatmayı özledim baskı ve südyen korsenin sıkmasından başka şikayetim olmadı bu gögüsa altı ölçüsü falan yapılmadı hiç bende okuyorum buralarda ama anlamadım meme dokumda az dedi doktor muayenede.acaba daha da küçülür mü silikonlar kafam karıstı

Arkadaşlar Merhaba. 12 ekim de benimde ameliyatim büyütme olacak. İzmir de fatih uygur a olacağım. On muayene De 275 yada 300 cc dedi.ama net bişey söylemedi. Benim göğüs dokum hiç yok. 70 b sütyen ölçüm. Çift destekli de ancak tam dolduruyor.onda bile boşluk kalıyor. Ben 300 325 ten aşağı istemiyorum.bi yandan da spor yaptigim için göğüs ve karin kaslarim oldukça sıkı. Bu ameliyat için sıkıntı oluşturur mu bilmiyorum. Kafam çok karışık.

PArisBen henuz ameliyat olmadım ama olacagım. Tarihi iş durumuma göre alacagım. En erken birbucuk en geç 2 bucuk ay içinde. Ben aynı soruyu doktoruma sordum. Spor yapıyo olmanın hicbir artısı yada eksisi yokmuş. Ama ameliyattan sonra en az bir ay spor yasak. Yuruyus yapabilirsin ama. Bana boyle yanıt vermişti. Bu arada hangi dr da olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…