19 temmuzda oldum. 2. Günüm. Tek sıkıntım yatamamak. Daha doğrusu yattıktan sonra kalkamamak Hafif yanmalar var ama zorlanmıyorum. Şimdi yeni olduğu için mi füze gibi dik ve ayrık duruyor? Zamanla düzelir mi? Normal südyen ne zaman takabilirim? Siz dikişlerinize her gün pansuman yapıyor muydunuz? Kas ağrıları ne zaman geçer?
Merhaba bende Perşembe günü Ayşegül Sivri ye ameliyat olacağım memnunmusunuz nasıl geçti kaç günde iyileştiniz acabaTesekkur ederim! Evet iyi gecti ilk gecem cok sukur. Doktorum Aysegul Sivri, kas zar alti, yuvarlak high profile 300 cc.
Canım geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatın kaç cc takıldıMerhaba bende Perşembe günü Ayşegül Sivri ye ameliyat olacağım memnunmusunuz nasıl geçti kaç günde iyileştiniz acaba
Saol canım ameliyat iyi geçti bir problem çıkmadı çok şükür 325cc takıldı ağrım bu gün daha iyi korktuğum kadar olmadı sadece çok sertler sanki patlayacak gibi acaba ne zaman geçer bende onu merak ediyorumCanım geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatın kaç cc takıldı
Saol canım ameliyat iyi geçti bir problem çıkmadı çok şükür 325cc takıldı ağrım bu gün daha iyi korktuğum kadar olmadı sadece çok sertler sanki patlayacak gibi acaba ne zaman geçer bende onu merak ediyorum[/QUOTEYumuşak protez takılmadı mı acaba..bana da 400 dedi dktr ama ben 375ten fazla yaptırmam gbi geliyor
Perşembe günü olacağım cnm ama blmyrm dezavantajlarından da korkmuyor değilim..kas üstü zar altı olacak ama küçük boyut konmayacak emzirme dönemi geçirdim vede göğüs kafesm genişBaştan sert oluyormuş birkaç aya yumuşuyor dedi ama sen nezaman olacaksın
İki tarafta iyileşme eş zamanlı olmuyor. Bir taraf daha ağrılı olabiliyor. Hareket kısıtlılığı çok normal. SabırArkadaşlar merhaba. Ben 1 hafta önce silikon ameliyatı oldum. Fakat sağ kolumu oynatamıyorum ve sağ göğsüm daha ödemli ve şiş duruyor. Sol tarafım ise çok normal. Acaba bir sorun mu var? Lütfen bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkürlerİki tarafta iyileşme eş zamanlı olmuyor. Bir taraf daha ağrılı olabiliyor. Hareket kısıtlılığı çok normal. SabırÇok geçmiş olsun.
Normaldir canım benimde öyle oldu şuan tam3 hafta oldu ve sağ gogusum daha yeni indi sağ tarafin kası daha güçlü olduğu için oluyor masaj yap bol bol yukarıdan aşağıya doğru it ödemi silikon yerlesssinArkadaşlar merhaba. Ben 1 hafta önce silikon ameliyatı oldum. Fakat sağ kolumu oynatamıyorum ve sağ göğsüm daha ödemli ve şiş duruyor. Sol tarafım ise çok normal. Acaba bir sorun mu var? Lütfen bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
PArisBen henuz ameliyat olmadım ama olacagım. Tarihi iş durumuma göre alacagım. En erken birbucuk en geç 2 bucuk ay içinde. Ben aynı soruyu doktoruma sordum. Spor yapıyo olmanın hicbir artısı yada eksisi yokmuş. Ama ameliyattan sonra en az bir ay spor yasak. Yuruyus yapabilirsin ama. Bana boyle yanıt vermişti. Bu arada hangi dr da olacaksınArkadaşlar Merhaba. 12 ekim de benimde ameliyatim büyütme olacak. İzmir de fatih uygur a olacağım. On muayene De 275 yada 300 cc dedi.ama net bişey söylemedi. Benim göğüs dokum hiç yok. 70 b sütyen ölçüm. Çift destekli de ancak tam dolduruyor.onda bile boşluk kalıyor. Ben 300 325 ten aşağı istemiyorum.bi yandan da spor yaptigim için göğüs ve karin kaslarim oldukça sıkı. Bu ameliyat için sıkıntı oluşturur mu bilmiyorum. Kafam çok karışık.