• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Matilda'nin ceza almasina sebep yorumlari gercekten yersiz ve sacma olmus, hos da degil, niye öyle tepkiler verdi cozemedim, burda cok baslik acti kimseyle böyle konuştuğunu gormedim ben, tepkilerini hos bulmamakla beraber kocasina bakmak istememesini anliyorum.

Cunku matilda'nin kocasi takintili, alttan alta surekli "beni rahat birak, niye bosamiyosun" gibi konuşmalar yapiyor, keyfi gelince matildayi seviyor, keyfi olmazsa yanina bile yanasmiyor kizin. Yaklasik 11-12 yillik birliktelikleri var ama evlilik daha 2.5 yillik, bu 2.5 yılda matildanin icindeki sevgi bagi kopmus, guven bagi kopmus, adama eş olarak duymasi gereken muhabbeti duyamiyor artik. Yani matilda icin eşi "el oglu"

Dolayisiyla annesinin bakmasını beklemesi dogal.

Ha matilda benim bu soylediklerimi daha onceki basliklarina verdigi cevaplarla belli etmisti ama niyeyse bu baslikta bebegini bahane etmis, haliyle bir sürü tepki almis, aslinda direkt bu durumu söylese ve icimden gelmiyor haksiz miyim diye sorsa herkes anlardi.

Eşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
Bence bebeğinizi ihmal etmezsiniz eşiniz ağlayacak değil ya ara ara yiyecek içecek bir şey ister eli kolu da tutuyor kendi oturur kalkar zaten siz çok kaygılanmışsınız sakin olun geçmiş olsun

Konu sahibi uçmuş ama fikrimi söylemeden geçemeyeceğim. Adam tabi ki evinde kalacak konu bakıp bakmaması değil ayrıca. Orası adamın kendi evi. Bakmak içinden gelmiyorsa kendi annesinin evine gidebilir. Ayrıca hastane ve evde olmak üzere 2 kişiye burun ameliyatında refakatçilik ettim. Hatta birinin baya kaburgasından kıkırdak vs de almışlardı. Ama öyle ahım şahım bakılması gereken bir durumları olmadı. Evde yemek hazırlıyorsun zaten veriyorsun, onun dışında ilaçları falan olabilir. Bir insana yemek veremeyecek kadar tahammülü kalmadıysa zaten boşanmalı...

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Niye adamı annesine yolluyorsunuz? Bir odada yatar, kapısını kapatirsiniz. Ayrıca, 16 aylık çocuk babasına niye zarar versin. Sizin gozetiminizde olmayacak mı çocuğunuz?
Çok merak ediyorum aynı şeyi eşiniz size yapsa böyle rahat rahat olsun dermiydiniz?

Senin eşin gibi birine ben de bakmazdım, haklısın. Bakım sürecinde olabilecek en ufacık problemden suçlanma ihtimalini ben de istemem. O yüzden bebeğin temasında darbe alma ihtimaline kadar hesaplıyorsun. Normal rahat bir adam olsa sen de bu hesapları yapmak zorunda olmazdın ☹️

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?

Ne esiniz ne siz asla evlilige uygun degilsiniz. Esiniz bireysel takilmak istiyordu bununla ilgili konunuz vardi o zaman size cok uzulmustum ama bu konudan anliyorum ki ikinizin de birbirinizden cok farkiniz yok. Esim ameliyat olacak bunun dogrusu nedir diye bize soruyorsaniz tavsiyem bosanmaniz.

Benim annem de tuhaf hayatta bakmaz ben ameliyat olduğum da sakın bana gelme dedi doğumumda gitti yattı içeriye öyle bir ilginç yanı

Ee siz neye guvenerek esinizi atiyorsunuz bakmiyorsunuz? Ilerde ne olacak belli olmaz ameliyat olsaniz eşiniz bakamiyorum dese kapi kapi bakacak insan mi arayacaksiniz? Ben sizin bu davranisiniza cok sasirmistim ama aileleriniz böyle oldugu icin siz de boylesiniz demek ki.

Her ailenin durumu farklı. Kim müsaitse o ilgilenmeli eşinizle. Siz müsait değilseniz ailesi,ailesi müsait değilse de siz. Başka napılabilir derseniz parayla hemşire tutup baktırabilirsiniz.

Benim sizin konularınızdan anladığım siz eşinizi sevmiyosunuz. Gerisi faso fiso. Sevmeyince böyle oluyor işte. Ameliyatlı eşinizi annesine bırakmak için sunduğunuz gerekçelerin hiçbiri geçerli bir sebep değil. Kızım mikrop kapar demişsiniz ne alakası var? O zaman parka, bahçeye, hiçbir kalabalığa götürmeyin. Ameliyatlı birinden enfeksiyon kapma ihtimali parklardan kapma ihtimalinden daha düşük. Ameliyat olan kişilere doktorlar zaten hemen antibiyotik başlatıyor önlem olarak.

Ayrıca asıl ameliyatlı kişinin enfeksiyon kapmaması gerekir. 16 aylık kızınızdan ziyade bu süreçte eşinizin kalabalıktan uzak durması, kendi evinde olması daha önemli.

He belki eşinizi artık sevmemek için çok geçerli sebepleriniz vardır, belki çok kötü bir eş, çok kötü bir babadır, o kısmını bilmiyorum. Ama sevmediğiniz ve sevmediğinizden böyle davrandığınız kesin.

Aynen konu sahibi eşini istemiyor tahammülü yok yani bebek bahane

Ne kadar premses kadınlar var yahu?? Kocam hastaysa anası neden baksın? Yardımcı olmak ister eyvallah ama evlendirdiğim çocuğa, hastalanınca ben bakacaksam ne demeye evleniyor? Hastalıkta, sağlıkta değil mi bu? Veya gelinim hasta olsa oğlum bakacak. Ne kadar zırva bir bahane bu.

Evlenelim sevişirken iyi, gezerken iyi, adam para kazanırken iyi, hasta olunca anası baksın 😅 verin oğlumuzun temelli o zaman.

Çalısıyorum, aşırı hareketli bir oğlum var, eşim hasta olsa anası baksın diye plan yapmam. Vazife olduğundan bile değil kocam ayol en çok ben ilgilenmek isterim insan kıyamaz.

Ekleme : ben de burun ameliyati olmuştum ve sonraki 1 hafta çok zor geçti kafamı egemedim yemek bile yiyemedim kendim bana halam baktı sağolsun. Şimdi ben eşime iyi bakılsın istiyorum ama ben ilgilenemem onunla kızımız hareketli çocuğu da tehlikeye atmak istemiyorum bir anda düşüyor eline bişey alıp kemiriyor
Eşinizden sığıntı biri gibi bahsetmeniz ilgilenemem bakamam edemem insanlar savaş altında yaşıyo hayatını devam ettiriyo yazık adamcağıza anası da karışı da vicdansız

Matilda'nin ceza almasina sebep yorumlari gercekten yersiz ve sacma olmus, hos da degil, niye öyle tepkiler verdi cozemedim, burda cok baslik acti kimseyle böyle konuştuğunu gormedim ben, tepkilerini hos bulmamakla beraber kocasina bakmak istememesini anliyorum.
Cunku matilda'nin kocasi takintili, alttan alta surekli "beni rahat birak, niye bosamiyosun" gibi konuşmalar yapiyor, keyfi gelince matildayi seviyor, keyfi olmazsa yanina bile yanasmiyor kizin. Yaklasik 11-12 yillik birliktelikleri var ama evlilik daha 2.5 yillik, bu 2.5 yılda matildanin icindeki sevgi bagi kopmus, guven bagi kopmus, adama eş olarak duymasi gereken muhabbeti duyamiyor artik. Yani matilda icin eşi "el oglu"
Dolayisiyla annesinin bakmasını beklemesi dogal.
Ha matilda benim bu soylediklerimi daha onceki basliklarina verdigi cevaplarla belli etmisti ama niyeyse bu baslikta bebegini bahane etmis, haliyle bir sürü tepki almis, aslinda direkt bu durumu söylese ve icimden gelmiyor haksiz miyim diye sorsa herkes anlardi.

O baği kopmuş şu bağı kopmuşsa boşanmasi lazim. Hala ayni evde yasiyorsa adama anasi bakmak zorunda değil.
Adamin maddi imkanlarindan yararlanabiliyorsa, ayni yataga girebiliyorsa iş bakmaya gelince mi icinden gelmiyor yok ya. 😀

Çocuğunuz küçükte değil, niye minnet ediyorsunuz ki kocanizda ortada kalmış değil eşiniz odasında takılır sizde kizinizla ilgilenirsiniz arada babanneye gönderip yemek iş yapip eşinizle ilgilenirsiniz

Bence eşiniz evinde kalsın kendi evinde 16 ay a çok küçük değil birbucuk yaşında saçma geldi kusura bakmayın

Daha önce kendimden örnek vermiştim gayet bakılabilir diye eşinize üzüldüm diye ama bir masa silmeye bile karışan biri olup sizi surekli manipüle ettiği için onun yanında kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz benim bir arkadaşım vardı eşi şehir dışına çıktığı zaman çok mutlu olduğunu kendisini kendi evinde özgür hissettiğini söylüyordu onun eşi de evde her şeye karışan birisiydi sizin durumunuzda bana o arkadaşımi hatırlattı eğer durum buysa ortada daha büyük bir problem var demektir.

O baği kopmuş şu bağı kopmuşsa boşanmasi lazim. Hala ayni evde yasiyorsa adama anasi bakmak zorunda değil.
Adamin maddi imkanlarindan yararlanabiliyorsa, ayni yataga girebiliyorsa iş bakmaya gelince mi icinden gelmiyor yok ya. 😀
Cok eril bir bakis acisi olmus Cirilla, matilda maddi imkanlardan faydalaniyorsa karsiliginda da adamin pabuc gibi dilini, bitmek bilmeyen eleştirilerini cekiyor, surekli itip kakmalarini cekiyor.

Hakli oldugun noktayi da kabul ediyorum, dayanamiyorsa terk edecek, terk etmiyorsan bazi sorumluluklari da yerine getirmelisin elbette, buna eşe bakmak da dahil.

Acikcasi bu evlilik bitmis uzatmalari oynuyorlar, niye uzatıyorlar acikcasi bende anlamiyorum, zira onceki başlıklarında hep bunu konustuk.

Back