• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Banlanmışsınız ama umarım gelince okursunuz. Ben eşinize çok üzüldüm, ben bundan birkaç sene önce ameliyat oldum iki göğsümde iki dren vardı, ağır kaldırmam yasaktı, korkunç ağrılarım vardı ve hiperaktivite sınırında 2 yaşında kızım vardı, eşim hem kızımıza hem bana baktı.
Hayat arkadaşı olmak ne demek biliyor musunuz? Adamı resmen başınızdan atıyorsunuz çocuğu bahane edip

Adamın hobisine kadar karışan kadın hiç de evde ezilen biri değildir. Konu sahipleri konu açıyorlar sonra eleştirilince konuya yeni şeyler ekliyorlar, sırf kendilerini haklı çıkarmak için uyduruyorlar. Hiçbir kadın gel kocama sen bak demez, normal bir insan davranışı değil. Konu sahibi kendisini prenses zannediyor, çocuğu olmayanlara verdiği alaycı cevaplardan da belli. Yarın kendisi ameliyat olsa kocası ona bakmasa yine aynı şeyler yazılırdı hatta boşan bile denirdi. Her kadın haklı değildir, bunu kabul etmek gerekiyor.

Evlilik birliğiniz devam ediyor, eşinizin katlanılmayacak davranışları buna sebepse bile( sizin bu konuda öyle bir beyanınız yok, bazı üyelerin varsayamı üzerine konuşuyorum) doğru bir tutum değil, içinizden gelir gelmez bilemem ama hala eş olduğunuz için asgari düzeyde de olsa sorumluluklar yerine getirilmeli bence.

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Allah korusun kanser falan değilse mikroptan bişey olmaz. El değil sonuçta eşiniz.... İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye evlendiğiniz için, çocuğu birine bırakıp refakat edin bence...... Karnını falan doyurur bakar tekrar hastaneye gelirsiniz.

Eşiniz eve gelince, adamı boks eldivenleriyle karşılamayacaksınız herhalde. Niye darbe alsın durduk yere ?
sole soyliyim sze benim 2 çocuğum var çocuklarıma hep kendim baktım isim olsa önemli yda hastalansam 1 kre kayinvalideme gitmedim kendi çıkarları gelir bana çocuklara bakar (bu arada kendi hiç teklif etmemiştir bana getirin dye cocuklari) oyuzden kocamin böle bi durumu olsa ona ihtiyacım olsa bana gelirdi oğlunu evine getirmezdi bence kocanızi istemiyorsa zaten yollamayın biz eşimle herseyi kendimiz hallettigimiz için bize ailelerin olmamasi çok normal geliyor ben hayatta kocami kimseye yollamadım heleki annesi zaten istemiyorsa

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Şaka yapıyor olmalısınız. 16 aylık bebeğinizi birkaç gün eşinizden uzak tutamayacak mısınız yani? Adama bir oda da yatak yaparsınız orda yatar dinlenir. Eşiniz olsam bu tavrınızdan dolayı soğurdum valla sizden. Benim eşim de burun ameliyatı oldu sadece ilk iki gün ameliyatlı gibiydi sonrasında yavaş yavaş toparladı. Kalp ameliyatı olmayacak adam sonuçta.

Son düzenleme:
Eşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
Eşinizi sevmiyorsunuz ,çocuk bahane anneniz gibi vicdan ve empati yoksunusunuz

Şaka yapıyor olmalısınız. 16 aylık bebeğinizi birkaç gün eşinizden uzak tutamayacak mısınız yani? Adama bir oda da yatak yaparsınız orda yatar dinlenir. Eşiniz olsam bu tavrınızdan dolayı soğurdum valla sizden. Benim eşim de burun ameliyatı oldu sadece ilk iki gün ameliyatlı gibiydi sonrasında yavaş yavaş toparladı. Kalp ameliyatı olmayacak adam sonuçta.
Bunlar bahane benim eşimde burun ameliyatı oldu üstelik iki küçük yaramaz oğlan la uğraşan 5 aylık hamile bir kadindim zorlandım ama severek baktım başka yerde olsa aklım kalırdı sağolsun yemeği kayınvalidem yapıp gönderdi arada çocukları alıp parka götürdüler ama düzenimiz bozulmadı.....

Eşiniz ve çocuğunuz için her zamankinden fazla çaba ve fedakarlık gösterseniz bu dönem için , çok mu zor ? Resmen eşiniz zor durumdayken istememek bu, ha çocuğu da düşünürsünüz de bana saçma geldi bu anlattıklarınız , ben eşime kıyamazdım ya

Adamın hobisine kadar karışan kadın hiç de evde ezilen biri değildir. Konu sahipleri konu açıyorlar sonra eleştirilince konuya yeni şeyler ekliyorlar, sırf kendilerini haklı çıkarmak için uyduruyorlar. Hiçbir kadın gel kocama sen bak demez, normal bir insan davranışı değil. Konu sahibi kendisini prenses zannediyor, çocuğu olmayanlara verdiği alaycı cevaplardan da belli. Yarın kendisi ameliyat olsa kocası ona bakmasa yine aynı şeyler yazılırdı hatta boşan bile denirdi. Her kadın haklı değildir, bunu kabul etmek gerekiyor.
Konu sahibi bir konuda eşini yetiyor, diğer konuda Eşinin hobisi yüzünden eşini eleştiriyor. Hangisi gerçek konuda sahibi acaba

Abartmayın ya, adam kendi oturup kalkabiliyor, bir çocuğu kollamak ne kadar zor olabilir, diğer odada dinlensin en fazla onn yanina çocuğu sokmazsin, herkes evinde rahat eder

Eşiniz için çok üzüldüm ben olsam ikinci plana atılmış hissederdim. Kalsın evinizde gerekirse yatak odasından çıkmasın sizde gidip gelip ilgilenin. İnsan hastayken en çok eşine ihtiyaç duyuyor. Eşinizin gönlünü alın derim 🤍 şimdiden gelmiş geçmiş olsun
evet bu doğru eşten ilgi destek beklenir..

Burun amelıyatı olacak yanaktamı etkılenecek😅
Bende adam yüz naklı fılan olacak sandım
Deri nakli olacakmıs gıbı abartmıssınız
Ay şaka gibisiniz
Şöyle bir şey olacak sanırım :KK45:
images-2.jpeg

Matilda'nin ceza almasina sebep yorumlari gercekten yersiz ve sacma olmus, hos da degil, niye öyle tepkiler verdi cozemedim, burda cok baslik acti kimseyle böyle konuştuğunu gormedim ben, tepkilerini hos bulmamakla beraber kocasina bakmak istememesini anliyorum.

Cunku matilda'nin kocasi takintili, alttan alta surekli "beni rahat birak, niye bosamiyosun" gibi konuşmalar yapiyor, keyfi gelince matildayi seviyor, keyfi olmazsa yanina bile yanasmiyor kizin. Yaklasik 11-12 yillik birliktelikleri var ama evlilik daha 2.5 yillik, bu 2.5 yılda matildanin icindeki sevgi bagi kopmus, guven bagi kopmus, adama eş olarak duymasi gereken muhabbeti duyamiyor artik. Yani matilda icin eşi "el oglu"

Dolayisiyla annesinin bakmasını beklemesi dogal.

Ha matilda benim bu soylediklerimi daha onceki basliklarina verdigi cevaplarla belli etmisti ama niyeyse bu baslikta bebegini bahane etmis, haliyle bir sürü tepki almis, aslinda direkt bu durumu söylese ve icimden gelmiyor haksiz miyim diye sorsa herkes anlardi.
Ev adamın da evi ama annesine gitmesini isteme gibi bir hakkı yok ki. Kayınvalidesinden yardım isteyebilirdi, zaten yakın oturuyorlarmıs. Ameliyatı ayrı bir odada, yemeğini vermesi gibi bir süreçle geçecek türden anlamadıgım kadarıyla. Annesine ille de size gelsin demesi, kabul etmeyince haksız bulması manasız. Kimse onların evin içini bilemez ve bu isteği de aile için garip bulunmuştur muhtemelen.

Son düzenleme:
Üstüme iyilim sağlık, yatsın eşiniz yatak odasında, oturma odasında herhangi boş bir odada. Sokmayın çocuğu odaya. Uğrayın yanına ara ara, kendinize yaptığınız yemekten yapın verin. Vallahi ben olsam boşanırdım sizden.

Back