- 1 Ekim 2023
- 3.904
- 13.950
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraya kocasına bakmak istememe sebebini, bu konudaki endişesini olduğu gibi yazabilirdi.Önceki konuyu bildiğim için kocası aşırı takıntılı biri sürekli müdahale ediyor matildaya. Bence o yüzden o süreci yaşamak istemiyor. Annesi de oğlunun ne olduğunu bildiği için bakmak istemiyor. Hani elbette kocamızdır bakarız ama kadın masayı bile silemiyor kocası laf edecek söylenecek eleştirecek diye. O yüzden bence biraz çekiniyor kavga gürültü olabilir ihtimaliyle. Ben matildaya hak veriyorum.
Ama zaten önceki konuda da açık açık yazmadı başta. Sordukça deştikçe yazdı. Evliliğinde sorun olduğunun farkında değil kendisinde sorun var sanıyordu. O yüzden ben bağlantılı olarak cevap verdim. Çocuğu bahane etmiyor aslında çocuğa o dönemde eksik bakım yaparsa yine laf yiyecek Matilda bildiği için kv çağırıyor yanına. Açık açık eşiyle konuştu mu bilmiyorum en son benden rahatsız mı oluyorsun gibi şeyler sormuştu. Yine kusuru kendisinde arıyor yani.Buraya kocasına bakmak istememe sebebini, bu konudaki endişesini olduğu gibi yazabilirdi.
Çocuğunu bahane gösterip, ona göre yorum yapana, gel kocama sen bak o zaman demek doğru mu? Çok çirkin.
Sizin de niye böyle davrandığınız anlaşıldıBenim annem de tuhaf hayatta bakmaz ben ameliyat olduğum da sakın bana gelme dedi doğumumda gitti yattı içeriye öyle bir ilginç yanı
Sizin yaptığınız çıkarımın doğruluğu, yanlışlığı konusunda bir şey demiyorum. Konuya verdiği cevaplar normal değil. Herkes eski konuları bilip bağlantılı yorum yazmak zorunda da değil. Kocam iyi bakılsın, ille de annesi baksın, ben evde bakamam diye konu açıp, istediği cevapları alamayınca kocama siz bakın o zaman demesinden bahsediyorum. Buradan gayet kocasına da istediğini söyleyecek birine benziyor. Evde kocasından çekinip masa bile silemeyen bir kadın olduğunu sanmıyorum. Öyleyse de evde yapamadığını burada yapmaya çalışmasın o zaman.Ama zaten önceki konuda da açık açık yazmadı başta. Sordukça deştikçe yazdı. Evliliğinde sorun olduğunun farkında değil kendisinde sorun var sanıyordu. O yüzden ben bağlantılı olarak cevap verdim. Çocuğu bahane etmiyor aslında çocuğa o dönemde eksik bakım yaparsa yine laf yiyecek Matilda bildiği için kv çağırıyor yanına. Açık açık eşiyle konuştu mu bilmiyorum en son benden rahatsız mı oluyorsun gibi şeyler sormuştu. Yine kusuru kendisinde arıyor yani.
Ben yorumları pek okumadım ama dediğiniz gibiyse elbette doğru değil yaptığı. Zaten ceza almış gibi görünüyor. Konular birbirine yakın zamanda olunca benim de aklımda kaldı öyle bağladım ama bu yine de gel kocama bak o zaman cümlesini kurmasını gerektirmiyor o yanlış bir cümleSizin yaptığınız çıkarımın doğruluğu, yanlışlığı konusunda bir şey demiyorum. Konuya verdiği cevaplar normal değil. Herkes eski konuları bilip bağlantılı yorum yazmak zorunda da değil. Kocam iyi bakılsın, ille de annesi baksın, ben evde bakamam diye konu açıp, istediği cevapları alamayınca kocama siz bakın o zaman demesinden bahsediyorum. Buradan gayet kocasına da istediğini söyleyecek birine benziyor. Evde kocasından çekinip masa bile silemeyen bir kadın olduğunu sanmıyorum. Öyleyse de evde yapamadığını burada yapmaya çalışmasın o zaman.
Ay abartın yaEkleme : ben de burun ameliyati olmuştum ve sonraki 1 hafta çok zor geçti kafamı egemedim yemek bile yiyemedim kendim bana halam baktı sağolsun. Şimdi ben eşime iyi bakılsın istiyorum ama ben ilgilenemem onunla kızımız hareketli çocuğu da tehlikeye atmak istemiyorum bir anda düşüyor eline bişey alıp kemiriyor
aa üstüme iyilik saglık annesi dururken sizinle neden yaşıyor ya bu adamEşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
Burun amelıyatı olacak yanaktamı etkılenecekGecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasin
Kocanı gözden çıkardığın için bakasın yok,kaynanaya atmaya çalışıyorsunKızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Kafanız güzelmiş. Güle güle kullanın.Kızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
Laf yemekten bu kadar korkuyorsa buradaki gibi onlara da versin cevabını, kapasın ağızlarını. Kocasının yanında dut yemiş bülbüller burada aslan kesiliyor, hayret ediyorum.Ama zaten önceki konuda da açık açık yazmadı başta. Sordukça deştikçe yazdı. Evliliğinde sorun olduğunun farkında değil kendisinde sorun var sanıyordu. O yüzden ben bağlantılı olarak cevap verdim. Çocuğu bahane etmiyor aslında çocuğa o dönemde eksik bakım yaparsa yine laf yiyecek Matilda bildiği için kv çağırıyor yanına. Açık açık eşiyle konuştu mu bilmiyorum en son benden rahatsız mı oluyorsun gibi şeyler sormuştu. Yine kusuru kendisinde arıyor yani.
Bi kaç gün siz kalın bi kaç gün de kuzeni o arada cocuğu sitedeki aileye bırakabilirsiniz .. iyi günde kötü günde diye boşuna söz verilmiyo evlenirken:) ben zatürreden 3 hafta hastanede kaldım üstelik ziyaret yasakti benim için cok riskliydi eşim kapıdan erkek haliyle ayrılmadı.. evet cocuğunuz var hiç bir anne baba cocuğunu ihmal etmek istemez ama bırakacak yeriniz varsa eşinizi de ihmal etmemelisiniz. Hele bilaki hastalıkta.. aynı şekilde eşimde ameliyat oldu kapıdan ayrılmadım iyi kide ayrılmamışım anestezide sorun çıktı nefes alamadı az kalsın kayıp gidiyordu ellerimden o korkuyu tarif edemem size. Çocuk yüzünden eşinizi ihmal etmeyin sevgi hep olsun aranızda..Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Yorumunuz çok yanlış belki istiyor olmuyordur yada tercihi değildir. İnsanlara bukadar gaddar olmayın ..eşinize hastalıkta bile bakamayacaksanız neden evlendiniz..Aynen aşkım çocuğun olmadığı için anlayamamissin