• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Benim kocam 1 burun 1 de büyük hayati önem taşıyan ameliyat geçirdi. Büyük oğlum o zaman 1,5 yaşındaydı. Hem hastanede yanında oğlumla kaldım baktım hem de evde yani ne alaka çocuk niye dokunsun sizin eliniz yok mu? Aksine çocuklar ellemiyorlar hissediyorlar

Önceki konuyu bildiğim için kocası aşırı takıntılı biri sürekli müdahale ediyor matildaya. Bence o yüzden o süreci yaşamak istemiyor. Annesi de oğlunun ne olduğunu bildiği için bakmak istemiyor. Hani elbette kocamızdır bakarız ama kadın masayı bile silemiyor kocası laf edecek söylenecek eleştirecek diye. O yüzden bence biraz çekiniyor kavga gürültü olabilir ihtimaliyle. Ben matildaya hak veriyorum.
Buraya kocasına bakmak istememe sebebini, bu konudaki endişesini olduğu gibi yazabilirdi.
Çocuğunu bahane gösterip, ona göre yorum yapana, gel kocama sen bak o zaman demek doğru mu? Çok çirkin.

Yani hastanede bakamamani anlarım ama evde bakamamak bana saçma geldi.Sonucta yatalak hasta değilki altından alıcan.Bende çocuk büyüttüm hareketlilerdi ama öyle çok ağır olmayan hastaya bakılamayacak bir durumda yok.Adam muhtemelen sadece çorba yiyebilecek.Birde suyunu ilacını vereceksindir.Tuvaletine filan kendi gidecektir. Cok zora gelemeyen birisin gibime geldi.Böyle bir durumda kocan seni annenin evine göndermeye kalksa ne hissederdin.Baktin çok zorlanıyorsun.Annen yada kayınvalidenden gün içinde çocukla biraz ilgilenmelerini isteyip sende eşinle ilgilenirsin.

Buraya kocasına bakmak istememe sebebini, bu konudaki endişesini olduğu gibi yazabilirdi.
Çocuğunu bahane gösterip, ona göre yorum yapana, gel kocama sen bak o zaman demek doğru mu? Çok çirkin.
Ama zaten önceki konuda da açık açık yazmadı başta. Sordukça deştikçe yazdı. Evliliğinde sorun olduğunun farkında değil kendisinde sorun var sanıyordu. O yüzden ben bağlantılı olarak cevap verdim. Çocuğu bahane etmiyor aslında çocuğa o dönemde eksik bakım yaparsa yine laf yiyecek Matilda bildiği için kv çağırıyor yanına. Açık açık eşiyle konuştu mu bilmiyorum en son benden rahatsız mı oluyorsun gibi şeyler sormuştu. Yine kusuru kendisinde arıyor yani.

Ama zaten önceki konuda da açık açık yazmadı başta. Sordukça deştikçe yazdı. Evliliğinde sorun olduğunun farkında değil kendisinde sorun var sanıyordu. O yüzden ben bağlantılı olarak cevap verdim. Çocuğu bahane etmiyor aslında çocuğa o dönemde eksik bakım yaparsa yine laf yiyecek Matilda bildiği için kv çağırıyor yanına. Açık açık eşiyle konuştu mu bilmiyorum en son benden rahatsız mı oluyorsun gibi şeyler sormuştu. Yine kusuru kendisinde arıyor yani.
Sizin yaptığınız çıkarımın doğruluğu, yanlışlığı konusunda bir şey demiyorum. Konuya verdiği cevaplar normal değil. Herkes eski konuları bilip bağlantılı yorum yazmak zorunda da değil. Kocam iyi bakılsın, ille de annesi baksın, ben evde bakamam diye konu açıp, istediği cevapları alamayınca kocama siz bakın o zaman demesinden bahsediyorum. Buradan gayet kocasına da istediğini söyleyecek birine benziyor. Evde kocasından çekinip masa bile silemeyen bir kadın olduğunu sanmıyorum. Öyleyse de evde yapamadığını burada yapmaya çalışmasın o zaman.

Sizin yaptığınız çıkarımın doğruluğu, yanlışlığı konusunda bir şey demiyorum. Konuya verdiği cevaplar normal değil. Herkes eski konuları bilip bağlantılı yorum yazmak zorunda da değil. Kocam iyi bakılsın, ille de annesi baksın, ben evde bakamam diye konu açıp, istediği cevapları alamayınca kocama siz bakın o zaman demesinden bahsediyorum. Buradan gayet kocasına da istediğini söyleyecek birine benziyor. Evde kocasından çekinip masa bile silemeyen bir kadın olduğunu sanmıyorum. Öyleyse de evde yapamadığını burada yapmaya çalışmasın o zaman.
Ben yorumları pek okumadım ama dediğiniz gibiyse elbette doğru değil yaptığı. Zaten ceza almış gibi görünüyor. Konular birbirine yakın zamanda olunca benim de aklımda kaldı öyle bağladım ama bu yine de gel kocama bak o zaman cümlesini kurmasını gerektirmiyor o yanlış bir cümle

Ekleme : ben de burun ameliyati olmuştum ve sonraki 1 hafta çok zor geçti kafamı egemedim yemek bile yiyemedim kendim bana halam baktı sağolsun. Şimdi ben eşime iyi bakılsın istiyorum ama ben ilgilenemem onunla kızımız hareketli çocuğu da tehlikeye atmak istemiyorum bir anda düşüyor eline bişey alıp kemiriyor
Ay abartın ya
Sizin bakmaya gönlüniz yok kısacası
Eşine baktın diye bebeği neden tehlikeye atasın

Siz kızınızı başka biyere bırakıp eşinizin yanında refakatcı kalmayı neden düşünmediniz ?
Cocugunuz kücükte degılmıs eşinizi neden oraya buraya gönderme derdine girdiniz anlamadımkı
ben utanırdım eşimi başka biyere yollamaya çalışmaya . Cok tuhafsınız

Siz kızınızı başka biyere bırakıp eşinizin yanında refakatcı kalmayı neden düşünmediniz ?
Cocugunuz kücükte degılmıs eşinizi neden oraya buraya gönderme derdine girdiniz anlamadımkı
ben utanırdım eşimi başka biyere yollamaya çalışmaya . Cok tuhafsınız
Eşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
aa üstüme iyilik saglık annesi dururken sizinle neden yaşıyor ya bu adam

Gecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasin
Burun amelıyatı olacak yanaktamı etkılenecek😅
Bende adam yüz naklı fılan olacak sandım
Deri nakli olacakmıs gıbı abartmıssınız
Ay şaka gibisiniz

Ayyy beş çocuğum da olsa kocam ameliyat olacak ben başkasına emanet edicem hıı imkansız ve saçma . Eşi benim benim ev arkadaşım hayat arkadaşım. Annesi ben bakıcam dese bile emanet edemem içim rahat etmez gözüm gibi bakarım şahsen. Hani öyle tuvaletini filan temizleyip güç uygulamak kaldırmak va zorunda olduğunuz bi ameliyat da değil ki yardım alasınız. Çocuk da 10 günlük değil 10 aylık kocaman ,bilmiyorum eşinize üzüldüm. Çocuğunuzu Kv ye bırakıp hastanede de sizin kalmanız gerekirdi prematüre filan geçmiş artık çocuk yaşına girmek üzere .

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Kocanı gözden çıkardığın için bakasın yok,kaynanaya atmaya çalışıyorsun

Ameliyat olup evimde kalmayacaksam da ne bileyim kocaniza üzüldüm ya dediğiniz gibi ortada kalmış. İnsan çok kötü hisseder bunu eşiniz sizin için isteseydi kıyamet kopardı.
Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?

Kızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
Kafanız güzelmiş. Güle güle kullanın. 🤣

Laf yemekten bu kadar korkuyorsa buradaki gibi onlara da versin cevabını, kapasın ağızlarını. Kocasının yanında dut yemiş bülbüller burada aslan kesiliyor, hayret ediyorum.

Bi kaç gün siz kalın bi kaç gün de kuzeni o arada cocuğu sitedeki aileye bırakabilirsiniz .. iyi günde kötü günde diye boşuna söz verilmiyo evlenirken:) ben zatürreden 3 hafta hastanede kaldım üstelik ziyaret yasakti benim için cok riskliydi eşim kapıdan erkek haliyle ayrılmadı.. evet cocuğunuz var hiç bir anne baba cocuğunu ihmal etmek istemez ama bırakacak yeriniz varsa eşinizi de ihmal etmemelisiniz. Hele bilaki hastalıkta.. aynı şekilde eşimde ameliyat oldu kapıdan ayrılmadım iyi kide ayrılmamışım anestezide sorun çıktı nefes alamadı az kalsın kayıp gidiyordu ellerimden o korkuyu tarif edemem size. Çocuk yüzünden eşinizi ihmal etmeyin sevgi hep olsun aranızda..

Eşinizin bulunduğu odanın kapısını kapatın dinlensin sadece siz girin ihtiyaçları için zaten telefon var isteğini yazar

Back