Ameliyat korkusu

yok canım yok..ameliyattan sonrada yok aşada oldu,yok yukarda oldu,küçük oldu ben büyük istemiştim..şişlikler ne zaman incek,vb.gibi bir sürü şeyler..stresler bitmiyor velhasıl..kadın olmak zor iş..

yok canım yok..ameliyattan sonrada yok aşada oldu,yok yukarda oldu,küçük oldu ben büyük istemiştim..şişlikler ne zaman incek,vb.gibi bir sürü şeyler..stresler bitmiyor velhasıl..kadın olmak zor iş..
Canim senin dikislerini gorebilirmiyim.Krem kan dolasimini hizlandiriyormus herhalde ondan kizariyormus.Bana masaj yaptiriyordu doktorum ama benimkiler kotu genis yamuk oldu.
Bende ruyalar goruyorum,iyice psikolojim bozuldu,memeden baska birsey dusunemez oldum.Hem asiri korku hem asiri istek,insan kendiyle bogusuyor.Cok zor ya uf

ben sanırım yaşımdan dolayı çok korkuyorum ya bakıyorumda genelde benden büyük yaptıranlarda doğum falan yapmışlar benim ilk ameliyat iğneden bile korkuyorum ben yahu
Canim bende oyleyim,damarimdan kan almaya kalksinlar gozlerim kayiyor,bayiliyorum.Su damarima bisey girmesi beni mafediyor.Ilk ameliyatimda ameliyat bitti,ben hemsireyi cagirdim,agrin mi vara dedi.Dedim yok su igneyi kolumdan artik alirmisiniz dedim.Olmaz dedi .Tum olayda beni en cok rahatsiz eden damarimdaki igneydi.
Ama soyle dusun tamam vazegecebilirsin,seni kimse zorlamiyor ama mutlu olacakmisin?Hem risklerinden korkuyoruz da,ucaga binmek,arabaya binmek,yolda yurumek bile risk tasiyor.Her an hersey olabilir.
Hem dunyada bunca kadin bu ameliyati oluyor hergun,biz mi olamayacagiz

vazgeçmeyi çok denedim canım Allahın yarattığıyla yaşamak istedim tabi ki kendimle barışmak istedim ama yapamadım olmadı artık bir karar verdim dönüşü yok keyfi bir olay değil artık bu bi şekilde korkularımı yenip olucam :) hepimiz için hayırlısı

Canım bu bir tedavi, nasıl olmayan dişimiz için implant yaptırıyorsak, olmayan mememize de silikon taktıracağıZ burada niyet önemli, ben bu memeleri millete göstermek için yaptırmayacağım. 13 yıllık kocamın yanında utanmadan giyinip soyunmak için yaptıracağım. Benden bu kadar

aynen cnaım bu bir tedavi babamada aynı senin dediğin şeyi dedim dişine implant yaptırıcak babam aynı öyle düşün dedim neyseki anlayışla karşıladı oda...tedavimizi olacağız hayırlısıyla :)

Bugün kayınvaldem ve ablası (biri 79,biri 84 yaşında)beni inceliyorlar.sonra dedilerki,kızım iyi ki yaptırdın.çook güzel oldu.arkayla önün orantılı olduçok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…