- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 47
-
- Konu Sahibi sacrificee
Korkmayın arkadaşlar bi cesaret sonrası güzel güzel mutluluklar inşallahBu korku insanı hasta eder gerçekten:1- ya vazgeçeceksin,2- ya da zorunlu bi ameliyat gibi düşüneceksin ...
sonrası neden bu kadar stres yapmışım diye tekrar kendinizi üzersinizAynen canim alsam tarihi tamam olacak da dusunurken bile mideme kramp giriyor
nerdeyse 20 gün oluyor ameliyatımı olalı bi sıkıntı yaşamadım kendi adıma her geçen gün hoşuma gidiyor kendime nazar değdirecem ayna karşısına geçe geçeCanim ben de 1 senedir erteliyorum sonucta estetik ya birsey olursa diye. Zorunlu bir ameliyat olmayinca... Gerci boyle de mutsuzuz of of
Merhaba arkadasim öncelikle seni çok iyi anlıyoruz burdaki herkes bu süreçten geçti tek yapman gereken biraz cesaretlenip ve herkes olduysa bu ameliyatı bende olabilirim galiba diyerek kendine biraz gaz verip ameliyat gününu almak.Hıc korkma gerçekten diyorum bak seni rahatlatmak icin degil kafanda büyütme bu ameliyatı hep sonuca odaklan iyi seyler düsun benim ameliyatım bazı sebeplerden dolayı 3kere ertelendi biara galiba hayirlisi buymus yaptirmaycm dedim ama dilimdende düşüremedim silikon lafıni en son esim ya sunu yaptir sende kurtul bende kurtuluyum dedi bana bi gaz verdi kendimi hastanede buldum ordayken bile inanamadım şaka gibi geldi simdi ise keske önce olsaymışım ne güzelmiş memeli olmak diyorumMerhaba kızlar, bayadır meme büyütme ameliyatı için araştırma yapıyorum burda da birçok kişiyle konuştum sağolun hepiniz çok yardımcı oluyorsunuz. Ameliyat olanlar olmaktan korkanlara cesaret versin burdaaaaa :) Korkumu yensem hemen gün alıcam da :)
Canım, işte biz de ondan korkuyoruzNarkozu yiyince her şey geçiyo zaten :)
Zor kisim narkozu yiyene kadarki donem zaten :)Narkozu yiyince her şey geçiyo zaten :)
Tabi sonrasindan da korkuyoruz,ama sonrasinda ne de olsa olsa bitmis gitmis.Aci,izdirap katlanacagiz ister istemez,gidip cikartiracak halimiz yok.Ama narkoza kendi ayagimizla gidiyoruz ya o baskanarkozdan korkmayın arkadaşlar siz sonrasından korkun . narkoz ben de bağımlılık yaptı bi veriyorlar kafa leyla ohh misss
ehh ben gidip çıkartmayı bile düşündüm ki ara ara bu düşünce aklımı yine kurcalıyor. insan çok acı çekince sevemiyorda gördügü şeyi .yani ben bana bu kadar acı veren şeyleri veya insanları sevmekte çok zorlanıyorum açıkçası..o bana verdiği acıları unutabilirsem eminim seveceğim göğüslerimi :)Tabi sonrasindan da korkuyoruz,ama sonrasinda ne de olsa olsa bitmis gitmis.Aci,izdirap katlanacagiz ister istemez,gidip cikartiracak halimiz yok.Ama narkoza kendi ayagimizla gidiyoruz ya o baska
canim beni izlermisin,merak ettim bu can aciticilari :)ehh ben gidip çıkartmayı bile düşündüm ki ara ara bu düşünce aklımı yine kurcalıyor. insan çok acı çekince sevemiyorda gördügü şeyi .yani ben bana bu kadar acı veren şeyleri veya insanları sevmekte çok zorlanıyorum açıkçası..o bana verdiği acıları unutabilirsem eminim seveceğim göğüslerimi :)
el üstünden alıyorlar benim o şekilde 3 tüp aldılar damar yolunu açıyorlar o arada tahlil içinde kan alıyorlarZor kisim narkozu yiyene kadarki donem zaten :)
Kizlar birsey soracam,kan tahlilinizi damardan mi parmaktan mi yapiyorlar?
Kizlar Bende cok korkuyorum yaa ama neden cikaramadim daha :) elim telefona gitmiyor amaliyat tarihini onaylamaya..[/QUO
aynı şekilde benim de elim gün almaya gitmiyo napıcaz kızlar :)
Korkunu yenmenin tek yolu biran önce randevunu alman ve ameliyatını olman.ameliyat olmadan yenemezsin.hep aklında kalır ve gittikçe daha çok korkarsın.ben eşim tamam dediği hafta o gazla hemen gidip olabilirdim ama yaz tatili geçsin diye bekledim ve başka birşey düşünemez oldum,uykularım kaçtı,aşırı bir panik yaşadım.geciktirme daha fazla
Aynen yaa tam beni anlattin canim kac yasindasin yaa?ay uyku kaçması aşırı panik yaşamak tam beni anlatıyor. öyle geriliyorum ki bazen kalbim devamlı küt küt atıyor halbuki ortada fol yok yumurta yok. gerilmem saçma belki ama içim içim yiyor yine de. ameliyatı kime olcam nasıl olcam sonuçtan memnun olacak mıyım. bunların hepsini düşünmek üstelik bunları kimseyle konuşamamak çok geriyor insanı...
uykularınızı kaçırmayın stres yapmayın ameliyat sonrası kendinize kızarsınız neden bu kadar kendimizi yorduk diyeAynen yaa tam beni anlattin canim kac yasindasin yaa?
Ben de 24 canim.22 :) sen