Ameliyat korkusu

O kadar dogum yapmis kadinlariz,bir silikoncuktan korkuyoruz ne istir anlamadim :).
Acisi buyuk deniyor ya acaba diyorum doum sancisindan daha mi acili
ben silikon taktırmadım dikleştirme yaptırdım 2 doğumumda normal doğum kesinlikle o an çektiğimiz doğum sancısının yanında hiç birşey bu ameliyat

ben silikon taktırmadım dikleştirme yaptırdım 2 doğumumda normal doğum kesinlikle o an çektiğimiz doğum sancısının yanında hiç birşey bu ameliyat
Diklestirme bende oldum o hic birsey gercekten sadece ilk gun biraz aci oluyor sonra hic birsey,ama silikon kas kesiliyor birde iceriye yabanci madde giriyor o acili iste.

Diklestirme bende oldum o hic birsey gercekten sadece ilk gun biraz aci oluyor sonra hic birsey,ama silikon kas kesiliyor birde iceriye yabanci madde giriyor o acili iste.
Doğrudur arkadaşım bende göğüsleri eşitlemek için birinde askılama daha fazla yapmış.Hiç acıma olmadı bende ilk günde acıya duyarsızım heralde .Başta daha silikona gerek yok dedi vücuda yabancı madde girmesi her ameliyatta farkediyordur onu benimseme süresi falan :) herkese geçmiş olsun diyelim umarım istediğimiz gibi güzel olur gönül rahatlığıyla gezeriz

bende olucaktım olmadım sınavlar dolayısıyla temmuz sonuna bıraktım ...olmamamın tek sebebi sınavlar değildi aşırı korktum açıkçası işler ciddiye binince..eskiden sürekli hayal ettiğim şeye ulaşabilme hissini bile bastırdı korkum ameliyatın a sı bile korkutuyo temmuz sonuna kadar bu korku geçmezse olamiycam..

son dönemlerde ameliyat olan arkadaşlarımızın yorumlarını oku canım tedirginlik yaşayanlar ameliyat sonrası keşke diyor.Teknoloji hızla ilerliyor eskiye nazaran mutlaka değişimler olmuştur ameliyatlarla ilgili kesi olarak değilde ameliyat öncesi ve sonrası iyileşme dönemi ile.Ameliyat günü seruma ağrı kesici katılıyor o yüzden ağrı olmuyor.Şiddetle tavsiye edebileceğim konu kesin karar verdiğinizde ameliyatla ilgili video seyretmeyin gün aldığımda o hatayı yaptım korku olmadı fakat boğulur gibi bi his oluştu.Sayfalarda daha ameliyat günü yaşadıklarını yazan arkadaşlarımız var uyuyoruz uyanıyoruz ve yeni memişler .

bende aynı şekildeyim sürekli erteleme modundayım bahane arıyorum resmen korkudan ameliyat korkusu var onun dışında daha çok nasıl olacak iyi mi kötü mü olur onun da endişesiyle harekete geçmek istemiyorum sanki

üç ay önce dikleştirme geçirmiş birisi olarak söylüyorum, ameliyatı düşünen arkadaşlar,inanın korkulcak bi durum yok..kendinizi boşuna strese sokuyosunuz..gerçi herkezin ağrı eşiği farklıdır ama ben hiç ağrı çekmedim..sadece doktorunuza nasıl göğüs istediğinizi çok iyi ifede edin..ameliyatı kafanıza takmayın..teknoloji çok ilerledi herşey çok konforlu hale geldi..

Genel olarak ağrı olmuyor sanırım bendede hiç olmadı sızlama bile 22 sinde 1 ay olacak ameliyat olalı bende dikleştirme oldum.Dr uma o gün çıkmak istediğimi söyledim drenler var diye bu gece kal dedi.izler için ne kullanıyorsun arkadaşım.

sizin sadece dikleştirmemiydi meme büyütme de var mıydı. ister istemez stres oluyorum ama söyledikleriniz de biraz olsun içimi ferahlatıyo teşekkür ederim verdiğiniz destek için.

sizin sadece dikleştirmemiydi meme büyütme de var mıydı. ister istemez stres oluyorum ama söyledikleriniz de biraz olsun içimi ferahlatıyo teşekkür ederim verdiğiniz destek için.
Dikleştirme sadece dokum olduğu için silikona gerek duymadı dr um askılama yaptı

Dikleştirme sadece dokum olduğu için silikona gerek duymadı dr um askılama yaptı
serum takıldıktan sonra ameliyathaneye götürdüler masaya uzandım şimdi serumuna ilacı vercez uykuya dalcan dediler sonrasını hatırlamıyorum uyandım yatağımdayım :)

aynen cnaım yaa... allahtan doktorum aşırı tatlı bi insan ne zaman kafama bişey takılsa yazışıyoruz...temmuz sonuna kadar nasıl dayancam bilmiyorum rüyalarıma giriyo artıkkk

dermatiks verdi dr..ilk zamanlar kullandım ama sürünce dahada kızarıyo diye bıraktım..devam etmem gerekirdi dikişlerim gayet güzel iyileştiği için devam etmedim açıkçası

aynen cnaım yaa... allahtan doktorum aşırı tatlı bi insan ne zaman kafama bişey takılsa yazışıyoruz...temmuz sonuna kadar nasıl dayancam bilmiyorum rüyalarıma giriyo artıkkk
ah ah o rüyalar hiç bitmez..ben her gece rüyamda ameliyat olmuşum görüyodum..hemen göysümü yokluyodum..gerçekten oldummu olmadımı diye..hatta rüya olduğuna inanamayıp gece yarısı aynanın karşısına geçiyodum..şimdi o stres bitti artık

Allahım benide o stresin bittiği zamanlara götür artıkkkk...çok şanslısın canım ya valla bu stres kanser yapar adamı silikon daha zararsızdır valla bu stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…