Amcamla yengemden çektiğimi kimseden çekmedim!

Kiraya çıkın

Önce bir yerden ev tutun, sonra bir anda eşyaları toplayıp babaanne denen şerefsizi de bırakıp çıkın gidin. Yoksa ömür billah çekersiniz.

Mahkemeye verin, binayı satılığa çıkarıp tüm haklarınızı alın ve oradan uzaklasın bence.
Babaannenize gelince ona da madem bu kadar seviyorsun onları neden bir gün bile evlerine sığamadın deyin.
Brnce tek dertleri mal mülk onların. Sizi kaçırıp babanızdan kalan mirasa konmak istiyorlar.

işe babaannenizi kapıya koymakla başlayın. Annenizi alın başka yerden kiraya çıkın o evide kalabalık bir aileye kiraya verin mümkünse çok çocuklu suriyeli olsun . dükkanıda satılığa çıkarın.

Taşınıp evi kiraya verseniz

Tapu olmadığı için kiraya verilmesine izin vermezler. O evin kirasını da o amcası alır. Adım gibi eminim şuraya yazıyorum

Onları o evden kovar o amca. Biz yaşadık aynısını. Kovdular kalabalık diye

Memur musunuz bilmiyorum ama değilseniz atanmaya bakın başka bir şehire ,veya master için farklı bir sehire gidin işinizi ayarlayın evi boşaltın annenize siiznle gelsin evi de arkadaşların dediği gibi canlarını yiyecek bir aileye verin bbanneyi de birwkin nankör nasilsa baksın amcamız olacak yaratık ...
Yengeniz de amcanizinda Allah cezasını versin babasız çocuklara sahip çıkacağına hala hakaret peşinde ama çocuklarında görür zaten .
Ne güzel babanız olmayan okuyup meslek sahibi olmuesunuz gurur duyun kendinizle

Valla ne yapıp ne edip annenizi ordan kurtarın derim siz evlenince annenizin kafasını yerler. Aynı şekilde 20 yıl önce bizde amcam gille altlı ustluyduk sonra kavga boyutu artınca taşındık eğer tasinmasaydik çok kötü olaylar yaşanirdi.

Bir psikolog ile tanışmak çok güzeldi herkesin derdi olduğuna ikna oldum bayağı. O evden taşının herkes demiş bende diyim babaanneyi verin o cadı geline de görsün. Sizde abinizi bu kadar dinlemeyin onun evi ayrı sizin gibi huzursuz değil belki de alın annenizi kurtarın bu hayattan .

bu hikaye bana cok tanidik.

amca ve cirkef karısı tarafından huzur verilmeyen bir tanıdığım ne yapti etti kendi de calıstı cocuklarda calıstı baska bir ev alıp kurtuldular. evide kiraya verdiler ev icin cektikleri krediyi odemeye yardım ediyor.

simdi kafası o kadar rahat ki.

hergün dua ediyor kurtuldum diye.

Annenizi de alıp çıkın o evden Allah askına neyi bekliyorsunuz. Yazık senelerdir cekmis zaten kadıncağız. Babaannenize de cok savundugu oğlu baksın bi zahmet veya naparda yapsın ömür su gibi gelip geçiyor böyle insanlar icin bir gününüzü bile heba etmeyin !

başka oturacak yer mi yok??
niye çekiyorsunuz bu kadar bu çirkeflikleri anlamadım.
kiraya çıkın orayı da kiraya verin, babaanneyi çok savunduğu gelinciğine şutlayın, oldu bitti..

Asagida arkadas yazmis.10 kisilik eli sopali soyle suriyeli bir aileye genci cok olan bir aileye verin evi. Verirken diyinki ev sahibininiz biziz. Birsey oldugu takdirde onlari hic takmayin burasi sizin eviniz abilerim kardeslerim diyin yalandan. Turkiyede sizin evimizde size feda diyin zaten gaza geliyolar hemen. Verin evi cikin anneciginize yazik. Kuraya cikin guzelce. Herkes rahat etsin babanenyide atin amcanin kapisinin onune. Madem onlari savunuyorms yesinler birbirnini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…