How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Amcamla yengemden çektiğimi kimseden çekmedim!

25 yaşındayım psikologum ama maalesef bizim de her insan gibi içinden cıkamadığımız, konuşmak danışmak istediğimiz durumlar oluyor.
Babamlar iki kardeşti, babaannem hep bizimle kaldı ki babam vefat etmesine ragmen hala biz bakıyoruz alt katta oğlu olduğu halde yıllardır bir gün evinde kalamadı. Yengem ve amcamın etmediği kötülük kalmadı artık bize. Az çok beni en çok etkileyenler anlatıcam size.
Babam vefat etti 7 yıl önce, babamın mezarını tahtayla cevrelettirmiş 2 gün sonra geldi tahtanın parasını istemeye.
Babamın vefatı sonrası dükkanın kirasını ona emanet ettik bankada biriksin abim evlenince bölüşelim diye, evleneceği zaman paranın üstüne yattı ağza alınmıcak çirkinliklerle bütün mahalle şahit oldu.
Yıllardır yengem olacak o şerefsiz her olayda kapımıza dayandı etti annem olay cıkmasın korkusundan ses çıkaramadı ta ki ben büyüyene kadar.
Benim arkamdan defalarca or... adamlarla yatıp kalkıyor dedi sonra bir olayda kapımıza dayandı gene agzıma geleni saydım o dediklerinin hepsini duyuyorum bir kez daha agzından cıkarsa şikayet edicem seni or... sensin dedim ağzıma geleni saydım gönderdim.
Bizim arkamızdan sürekli konuştu, abime ve bana olmayan iftiralar attı. Şuan çocukları öyle serseri ki kızı dahi ne ağzını açıp tek kelime ediyor ne de ettiklerinin onlardan cıktıgının farkında.
Bir kere ağzımı acıp cocuklarıyla özellikle kızıyla ilgili bir şey demedim bütün sevgililerini ve yaptıgı yanlısları bildiğim halde ama onlar sürekli arkamdan attı tuttu.
En son olan olayı anlatıcam şimdi, her gece yüksek sesle sürekli şarkı acıyorlar kaç aydır. Sahurda bile bagıra bagıra sarkı söylüyor gerizekalı ogulları yanı kuzenim. Defalarca duvara vurup uyarmama rağmen dün gece aynı şekilde devam ettiler, duvara vurdum gene inadına devam etti calmaya. Hadi sabret dedim kendi kendime gece gece rezillik cıkmasın istedim ama dayanamadım aradım polisi ekip çağırdım. Abimde duydu hemen koşa koşa geldi kendi evinden, ordan hala bana şıllık diyor. Biz akrabayız gelip uyarsaydın ya öne diyor, neyin akrabasıyız biz Allah askına sokaktaki insan daha cok yanımızda oldu bizim. Bütün mahalle ayaga kalktı gecenin bir vakti bunların çirkefliği seviyesizliği yüzünden. Ordan beni tehdit ediyor dedim yiyorsa gel yukarı öyle konus ordan konusma bana ses cıkaramıyor. Aşağıdan ayrı amcam abimle dalaşıyor hatalarını anlıcaklarını kavga cıkarıyorlar orda ya rezillikleri asla bitmiyor asla. Geceden beri elim ayagım titriyor sinirden. Sıfır uykuyla işe geldim bugun.

Babaannem hasta oldu kaç ay yattı altından tuvaletine kadar aldık yıllarca her şeyini cektik ama o bile gidip onları savunuyor bize. Ömrü boyunca bir kez gidip oğlunda kalamadı gelini yeri geldi bıcakla kovdu yeri geldi kapıya attı ama gene onlardan kıymetlisi yok.

Aile apartmanı maalesef arsa tapusu oldugu icin evlerin tek tek tapusu olmadıgı içinde satamıyoruz artık delirmek üzereyim. Evimde huzur bulamıyorum bunlar yüzünden ve hacı hocayla ugrasan kişiler kaç kez evde muskalar bulduk. Ben üniversitede okurken kızı kıskanclıktan kıçını yırttı kaç kez duydum.

Bunlar ne kadar rezil insanlar neden bu kadar kötülükle dolu oldukları halde baslarına kötü bir şey gelmiyor. Düşünün yengem olcak kadınla annesi kardeşleri bile konusmuyor. Napacağımı şaşırdım artık, işe geliyorum ama aklım annemde hep. Şu yaşıma kadar kimseden nefret etmedim ölsün istemedim ama bunlar ölse gram gözyaşı dökmem.
bu babanneler nerde hayırsız var,kendine bakan insanlar kıymetli olmaz bakmayanlar kıymetli olur

Back