Kontakt Lens Amazon colours aqua veya blue rengini kullanan var mı?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
slm ark.lar uzun süredir amazon colours green kullanıyorum..blue yada aqua renginide denemek istiyorum..kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba aqua ve mavi nasıl duruyor..resim eklerseniz çok sevinirim.

kimse yokmu acaba ?

selam canım bugun siprariş verdim bnde amazon aqua ama körü körüne gozlerim koyu kahve umarım bekledigim gibi çıkar ...nette çok araştırdım ama çok fotoğraf bulamadım agua ile ilgili acaba senin greenler nasıllar bi resim ekleyebilirmisin fikir acısından .. benım auqlarım yarın elimde olacak resim eklerim bende

ben de amazon colours mavi almayı düşünüyorum arkadaşlar fotoğraf ya da yorumlarınızı bekliyorum. gözlerim koyu kahverengi. sanırım rahat ve doğal duruyorlarmış. fotoğrafı olup da atmayanlara kaynana bedduası edeceğim. :128:

ben de hayatımda ilk defa lens kullanıyorum ama yine de çok zorlanmadım. amazon blue kullanıyorum. fotoğraf biraz bulanık çıkmış. gözüm orta kahve. bende hafif yeşilimsi mavi gibi duruyor bu lens.

canım çok çok yakışmış maşallah.renk de çok hoş gerçekten. bulanık görme var mı merak ediyorum ya. bir de nasıl rahat mı gözde?

çok teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsun. ilk taktığımda biraz sulanma oluyor ama ben göz makyajı falan da yapıyorum batma gibi bir sorun olmuyor. gözümün alt tarafında hafif bir bulanıklık oluyor. sanırım göz çapına göre satılan bir lens değil. ondan dolayı olduğunu düşünüyorum.

anladım canım.kesin alacağım gibi inşallah güzel olur.:) alınca ben de koyarım artık teşekkür ederim

inşallah güzel olur ve memnun kalırsın canım

bazı üyelerin ekledikleri amazon colors lensler

sdseda- green

tufu- green

hatich- green

summerlove- green

dmtlale- green

dmtlale- mavi

dmtlale- gri

saydin78- sky blue

bende yarın freshlook brillant blue alacagım mavi alacaksan , sende benimkinden al, ben bir sürü lens kullandım freshlooktan nefret ederdim ama brillant blue oyle dogal ki, cokta opak 0 damar, tavsiye ederim hemde yanında solisyon hediyeli 40tl aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…