Kontakt Lens Amazon colours aqua veya blue rengini kullanan var mı?

bazı üyelerin ekledikleri amazon colors lensler

sdseda- green

tufu- green

hatich- green

summerlove- green

dmtlale- green

dmtlale- mavi

dmtlale- gri

saydin78- sky blue

buarada dmtlale'nin göz rengi çok açık oldugu için amazon griler öyle doğal duruyor..göz rengi kahve-koyu kahve olanlarda daha yapay bir hal alıyor amazon griler

Son düzenleme:

lensi aldığında resim ekler misin çok merak ettim

tamam eklerim ama istersen kiki diye bir kullanıcı arkadasımız var o paylasmıstı, gozleri koyu kahve ekliyiym mi onunkini?

sende de onunki gibi duruyorsa ekle canım..bende lens alıcam almadan son bi araştırma yapıyorum..amazon greenlerimden memnunum aslında ama değişik bişey denemek için alabilirim

evet bu bayanın resmini görmüştüm çok şirin bi bayan blogundan da birkaç resmini buldum ..resimler büyük çıkmış olabilir..freshlook brilliant blue günlük kullanımda doğal durmasa da baloya yakışır bir renk olacak.. :) bu arada tebrikler canım

Son düzenleme:
hiç amazon colours lagoon green kullanan biri var mı ? bugün sipariş ettim yarın gelicekler ama koyu duruyomuş sanırım birazcık hayal kırıklığı yaşıyorum umarım öyle bişey olmaz

@barbie @metallium bende kullanmayi dusunuyordum.fazla bi gorsel de bulamistim.cok sagolun.lenslerinizde cok yakismis cok dogal duruyor..

aqua rengi mükemmel. freshlook ve soloticadan daha iyi bir lens amazin. ikisine göre de daha pahalı tabi ama değer. soloticalar 200 tl yıllık. amazon 90 tl aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…