Kontakt Lens Amazon colours aqua veya blue rengini kullanan var mı?

bazı üyelerin ekledikleri amazon colors lensler

sdseda- green
scaled.php

tufu- green
attachment.php

hatich- green
attachment.php

summerlove- green
adsz6841.jpg

amazond.jpg

dmtlale- green
147xu7.jpg

145dv0.jpg

dmtlale- mavi
003384x512mq5.jpg

dmtlale- gri
003nu8.jpg

saydin78- sky blue
attachment.php

buarada dmtlale'nin göz rengi çok açık oldugu için amazon griler öyle doğal duruyor..göz rengi kahve-koyu kahve olanlarda daha yapay bir hal alıyor amazon griler

Son düzenleme:
bende yarın freshlook brillant blue alacagım mavi alacaksan , sende benimkinden al, ben bir sürü lens kullandım freshlooktan nefret ederdim ama brillant blue oyle dogal ki, cokta opak 0 damar, tavsiye ederim hemde yanında solisyon hediyeli 40tl aylık

lensi aldığında resim ekler misin çok merak ettim

tamam eklerim ama istersen kiki diye bir kullanıcı arkadasımız var o paylasmıstı, gozleri koyu kahve ekliyiym mi onunkini?

sende de onunki gibi duruyorsa ekle canım..bende lens alıcam almadan son bi araştırma yapıyorum..amazon greenlerimden memnunum aslında ama değişik bişey denemek için alabilirim

Eki Görüntüle 441366 Eki Görüntüle 441369 Eki Görüntüle 441370

freslook colorblends brilliant blue, kikinin gözleri koyu kahve, ne kadar opak durmus ve parıl parıl parlıyor, salı mezunıyet balom var, bu lensleri alacagım yarın...

evet bu bayanın resmini görmüştüm çok şirin bi bayan blogundan da birkaç resmini buldum ..resimler büyük çıkmış olabilir..freshlook brilliant blue günlük kullanımda doğal durmasa da baloya yakışır bir renk olacak.. :) bu arada tebrikler canım

200320123285.jpg

180320123262.jpg

SE_Susie_Arvidsson_Before_20100820.jpg

SE_Susie_Arvidsson_After_20100820.jpg

Son düzenleme:
hiç amazon colours lagoon green kullanan biri var mı ? bugün sipariş ettim yarın gelicekler ama koyu duruyomuş sanırım birazcık hayal kırıklığı yaşıyorum umarım öyle bişey olmaz

@barbie @metallium bende kullanmayi dusunuyordum.fazla bi gorsel de bulamistim.cok sagolun.lenslerinizde cok yakismis cok dogal duruyor..

aqua rengi mükemmel. freshlook ve soloticadan daha iyi bir lens amazin. ikisine göre de daha pahalı tabi ama değer. soloticalar 200 tl yıllık. amazon 90 tl aylık.

X