• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

Çalışmalarınız profesyonelce.Sizi kutlarım.Çok beğendim.Ev hanımı olupta zamanını değerini bilenleri içtenlikle takdir ediyorum.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Çalışmalarınız profesyonelce.Sizi kutlarım.Çok beğendim.Ev hanımı olupta zamanını değerini bilenleri içtenlikle takdir ediyorum.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok teşekkür ediyorum canım bişeylerle uğraşmak iiy geliyor gerçektendeopuyorumnanaktan

bence cok hos olmuslar ellerıne saglık. benımde elım resme yatkındır. bı de o trtdekı sakallı ressamın resımlerı yapısını seyretmeyı cok sevıorum. ama cıgercı kedısı gıbı sadece dısarıdn bakıorum. kursa fılan gıdemem herhalde

çok güzeller canım benim ellerin dert görmesin inşallah başarılaropuyorumnanaktan​

Ya bunlar ne kadar güzel şeyler.:nazar:
Benim gibi bir çöp adam yapmaktan aciz bööyyyle tabloları görünce ağzının suyu akar tabi...
Tebrik ediyorum pinkcim gerçekten tebrik ediyorum.Allah eline kuvvet versin...

Pinkimm bu tabloyuu bana vericek demiii.Balına verir :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3

Balım yewrim o tablo benimmm benim oooo:roflol::roflol::delphin:
Pinkrose ben resimlerine hayran kaldım gerçekten amatörlüğü aşmış bunlaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
Maşallah ya maşallah:nazar::nazar:

süperler canım. emeğine sağlık cidden yeteneklisin. tebrik ederim.
paylaştığın için de ayrıca teşekkürler.

ilk resim çocuk odasına asmak için yapılmış gibi duruyor :emir_bebek:
yani daha çocuksu gerçek gibi değil yanlış anlama ama harika yani versen odamada asarım kesin sositososito
ama son iki resim trtdeki bonus kafalı rahmetli bob ross un yaptığı resimler gibi çok iyi :1rolleyes:

keşke benimde böyle becerebilirim olsa:gitme:
harika resimler çok beğendim:içelim:

amatör dediğin bunlarsa gerisini tahmin bile edemiyorum sen resmen bu konuda yeteneklisin ve başarılısın bence ellerine sağlık devamını bekleriz :)

pinkim resimlerin birbirinden güzel...ellerine,emeğine sağlık.....Allah seni kem gözlerden korusun canım...:nazar:

Back