• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

Pinkimmmmm şahane olmuş hepsi...

ellerine yüreğine sağlık...

Bende balerinlere bayıldım yaaaa,bıcırıklar çok tatlı gözüküyorlar:)))))

Tebrik ediyorum valla canım,harikalar hepsi,ellerin dert görmesin....

pınkcım sen buna amatormu dıyosun:1shok::1shok::1shok:
hepsı profosyenellın elınden cıkmıs..harıklar yaratmısn..hepsıne bayıldım.
ama en cok balerın kızlara..bıde papatyalı olan tabloyaa:hooray::hooray::hooray:
tebrık ederım superler:lepi::lepi::lepi:

Pinkimmmopuyorumnanaktan:asigim: Canımsınnnn opuyorumnanaktan
Demek hergünn kursa gittiğinde bu güzelll tablolarııııı boyuyordunn:nazar:
Maşallahhhh canım ellerine sağlıkkk çokk güzelllerrr.Emeğinee ellerine sağlık canım arkadişimŞeniz

canım çok güzeller ya.çok begendim.alkisalkisalkisalkisalkisalkisellerine saglık.hepside göz nuru ...e artık bu arkideşinede hediye edersin bi tane yeni evine.şaka tabi canım benim...sırnaşık şey

Pinkim harikalar hepsi de canım. Ellerine sağlık. Çok güzeller gerçekten. Ben de ebru sanatına hastayım. Eşim bakalım bana en yakın zamanda kurs ayarlayacak. Böyle otur otur nereye kadar. Bişeylere biyerlerden başlamak lazım dimi amaopuyorumnanaktan

tek kelimeyle muhteşem....baktıkça bakası geliyor insanın..çok özendim sana eminim dertlerin tasalarını birer birer unutuyorsundur bunları yaparken..büyük yetenek.

harikalar yapmışsın kızzzzzzzzzzzz..........emeğine ellerine sağlık hepsi muhteşem olmuş.....açıkçası ben senin resimle uğraştığını bile bilmiyordum .....ne güzel bir uğraş bulmuşsun kendine keşke benimde içimden gelsede böyle şeylerle meşgul olsam.....papatyaları çok severim en çokda o resme bayıldım....seni tekrar tekrar tebrik ediyorum canım..............alkisalkisalkis....................not.....( kandırma bizi bunlar hiçte amatörce değil ) :jeyyar: ......kaydirigubbakcemile3

pinkımmmm masallah canım ne becerıklı hatunmussun sen öyleeee ::) hepsıde bırbırınden guzel ama ıkıncı ist resmın cok cok guzel devamını beklıyoruz ınsallah canım...

canım ççok güzel olmuşlar doa resmin ayrı güzel ve gül resmiopuyorumnanaktan
ben de uraşıyorum amatörce görünce içimden yapmak geldi şimdi tatil gelsede bana bi tablo yapsam opuyorumnanaktan

süperler......alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ellerine emeğine sağlık.........................opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisTEK KELİME İLE SÜPPERRRRalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

resim019kg3.jpg
çok küçük oldu bu defada kusura bakmayın kızlar bu resim koyma yapmaktan daha zormuş..

süper olmuş ellerine emeğine sağlık tatlım .

Pinkim gerçekten tebrikler canım resimlerin
tek kelimeyle süper ne amatörü çıkmışsın sen amatörlüktenopuyorumnanaktan
bayıldım resimlere çok beceriklisin valla hihoyyyt
bi uğraşla uğraşabilmek ve bukadar güzel yapabilmek
ne kadar güzel bişeydir kimbilir insanı rahatlatır
canım tekrar tekrar tebrikler.......:lepi:

pinkçim şu başlığı moderatöre değişttir lütfenn
ne amartörü yavrum prof.a doğru yol almışsın
bırak şu mütevaziliğiii :jeyyar:

ellerine sağlıkkkkkkkkkkk, harika görünüyorlarrr alkisalkisalkis

hepsi birbirinde güzel canım benim ellerine sağlık hayran kaldım yaaa pink rose cim kız ne olur bitane banada yap öyle harika resimlerinden sen yakında çok ünlü bir ressam olursun canım yaaaa

Back