• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

canım süpersin .çok guzel bir bakış açın var süper bence. resim yapmak bence bir ayrıcalıktır. ne guzel sende o yetenege sahipsin süper bende kara kalem çalışıyorum can sıkılınca rahatlatıyo ama yağlı bo yada yapıcam inşallah vakit buldugumda

SÜper bayıldım
ya
ben gelıyorum ıÇlerınden seÇmeye bıraz.
Bır tane ıle kanmam ama ben sÖyeleyeyım.
Ha ay ben doĞurmadan geleyım seÇeyım yaaaaaaaa
bır kaÇ tane:)))))
ellerıne saĞlık sÜpersın gzÜleım.
Canım

canim ya harika gercekten hepsi birbirinden guzel
tbler
ben bunun 100 de 1 ini yapamam

canımmm hepsi birbirinden güzelll ellerine sağlıkkkka.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:

kim demis amator, pinkim bunlar fevkaladenin fevkinde;))
gercekten çok guzel ellerine ve emegine saglik

ayyy piiinnkk hepsi birbirinden şahane
ilk 3 resmini çok önceden görmüştüm zaten ben.sonrakileri yeni gördüm.yorumumu tam yazmaya başlayacaktım çiçekler çok güzel olmuş diye ki meyveleri gördüm.tam onlara da yorum yapacaktım ki istanbul manzaralarını gördüm.istiklal caddesini gördüm.harika harika.hiç yorum yapmaya bile gerek yok.övgüler az kalır bu güzelliğin yanında maşallah.ellerine sağlık.keşke bende de resim yeteneği olsaydı.sulu boyayla bile yapamam ben.okula giderken resim ödevlerimi hep kızkardeşim yapardı :(

canımcım tek kelimeyle süper olmuş hepsi...ne amatörü ya profesyonel bir çalışma olmuş,ellerine,yüreğine,göznuruna sağlık...

Elinize sağlık Pinkrose
çok güzel olmuşlar,bende kendimce çiziktiriyorum birşeyler,izniniz olursa paylaşmak isterim burada.:utangac:

canim hepside birbirinden güzeller emek vermissin:nazar:
ellerine emegine saglika.s.opuyorumnanaktan

Amatör derkennn??? :uhm: :uhm: :uhm: Canım hepsi harika. Ve çok profesyonelce duruyorlar. vereliniortak Tebrik ediyorum seni. Harikasınn. Şeniz

Back