• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

canimm benim yaaa cok guzeller bayildim sen bunlara amatorcemi diyorsun...superler bence harikasin ciceklere bayildim...ne zamandan beri yapiyorsun???benimde hevesim vardi lise yillarinda bende elbise modelleri ciziyordum mankenlerin uzerlerinde stilistlik gibi yani ...ama sonra is okul hepsi agir geldi biraktim..annem saklamisti birgun gorunce ben bile inanamadim onlari benim yaptigima insan ara verince inanamiyor bunlari kendisinin yaptigina...ben su cicekliden istiyom ama gondersene bana:utangac::utangac:

canım benim çok teşekkür ederim..

Pinkkkkkk canım ellerineeee,yüreğineeeee,kollarınaa sağlıkkkk harikaaaaaaaa bu yağlıboya resimlerriii canımmm çok güzelll yapmışsınnn..

ellerine sağlı çok güzel olmuş:asigim:
hayatım boyunca hep resim yapan insanlara imrenmişimdir çok severim resmi ama hiç yeteneğim yok malesef çöp adamı zor çizerim:çok üzgünüm:anca çekebiliyorummm:roflol:
güzel çekerim amakaydirigubbakcemile3

resimlerin konuları ve çalışma tarzın çok güzel...ben resim yapmaya 60 yaşında başladım...çok zevkli bir uğraş....

senin amatörün buysa profesyonelinden ne cevherler çıkar kimbilir canım çok güzeller hepsine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler ne yetenekli kızlar var bizim kk da maaşallahhh

bende resim yapıyorum. resimlerin hiç de amatörce değil. Çok güzeller kutlarım

resimlerin konuları ve çalışma tarzın çok güzel...ben resim yapmaya 60 yaşında başladım...çok zevkli bir uğraş....

senin amatörün buysa profesyonelinden ne cevherler çıkar kimbilir canım çok güzeller hepsine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler ne yetenekli kızlar var bizim kk da maaşallahhh

çok teşekkür ederim çok incesiniz gerçekten çok zevkli resim yapmak çok mutlu oluyorum bende..sizlerinde resimlerinizi görmek isterim:1hug:

my.php
[/URL][/IMG]

Back