• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör yağlıboyalarım nasıl olmuş..

maşallah her biri ayrı güzel, ayrı emek resim yapmak Allah'ın verdiği bir yetenek diye düşünüyorum =) tebrik ederim =)

Ay ay beni cnm arkadaşım ne kadar güzel resimlermiş

ellerine sağlık çokkkkkkkkkkkkkk güzellllllllllll........

canım eline saglık cok guzel olmuş ben zaten senın resımlerını gormuştum hepsı bırbırınden guzel gercekten

ellerine sağlıkç
bayıldım.
bana da öğret hadi bende yapayım.evimde en az 3 tablo lazım asmak için.
yapr yapar asardım.
ay eskiden trt de bir program vardı resm yapmayı analtırdı yağlı boya .ağzım açık seyrederdim.ay canım benim.
maşllah maşallah allah gönlüne göre versin.
o dere rsmi ve papatyalı vazolar ,bayıldım.
tabağın içinde ki yaban gülleri pek bir boynu bükük ve yalnız geldi bana .
sanki beni anlatıyor benim olsa baakr bakar ağlardım onlara.
gurbete düşmüş gibi geldiler.acaip hüzün var.
ama bir şey söyleyyeim reismleridn de hüzün hissediliyor.
papatyalr haric.
uamrım bundan sonra mutluluk akan eserler yaparsın.
keşke seni resim yaparken seyredebilseydim.
benden tam puan canımmm

canım ya ellerine saglık.hepsi birbirinden güzel olmuş..ben lisedeyken resimden hep 10 alırdım.sonra bi bıraktım yapmadım .bunları görünce resim yapma istegim arttı...bellimi olur yakında bende kursa falan giderim.senin böle ugraşıların oldugunu bilmiyodum.benim becerikli arkadaşım...sevgilerimle

Çok güzel olmuş gerçekten yerimseniben benimde biraz olsun yeteneğim var ama uzun zamandır yapmıyorum.. süper resimler .. ellerine sağlık canım

hepsi cok guzel olmus canim benim tbr ler gercekten harika yapmisin vay be bu amatorse benimkileri hic gorme hayatta beceremedigim seylerden biri resimdir ama cekmeye bayilirim o kadar

canimm benim yaaa cok guzeller bayildim sen bunlara amatorcemi diyorsun...superler bence harikasin ciceklere bayildim...ne zamandan beri yapiyorsun???benimde hevesim vardi lise yillarinda bende elbise modelleri ciziyordum mankenlerin uzerlerinde stilistlik gibi yani ...ama sonra is okul hepsi agir geldi biraktim..annem saklamisti birgun gorunce ben bile inanamadim onlari benim yaptigima insan ara verince inanamiyor bunlari kendisinin yaptigina...ben su cicekliden istiyom ama gondersene bana:utangac::utangac:

Back